Voliéra 4x2x2 m, papoušek horský, korela chocholatá, andulka vlnkovaná

Papoušek horský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2021 16:00
rad3ek

XXX.XXX.87.29

Zdravím,

plánuji stavbu venkovní, celoroční voliéry 4*2*2m, do které přesunu 3 páry korel a k nimi ještě 7 andulek.
K voliéře bude přistavěn dřevěný zálet, chtěl bych přidat ještě papouška horského, ale nejsem si jistý snášenlivostí téhle kombinace.
Nemá někdo s tímto zkušenost?

28.4.2021 16:04
An77

XXX.XXX.208.217

Chovam papagaje horske spolu s andulkami tato kombinacia nerobi problem....ale korely to neviem tie nechovam

28.4.2021 18:17
exotchov

XXX.XXX.168.151

rad3ek napsal(a):
Zdravím,

plánuji stavbu venkovní, celoroční voliéry 4*2*2m, do které přesunu 3 páry korel a k nimi ještě 7 andulek.
K voliéře bude přistavěn dřevěný zálet, chtěl bych přidat ještě papouška horského, ale nejsem si jistý snášenlivostí téhle kombinace.
Nemá někdo s tímto zkušenost?

Zkusit muzete ,ale jak to bude fungovat vam nemuze ric nikdo. Ono totiz neexistuje zadne pravidlo.kazdy tvor je jiny v povaze.

Befeleme

28.4.2021 19:08
Befeleme

XXX.XXX.37.242

Mám páru horských, rosel, korel a 3 páry andulek 6x3x2,5. Roselak honí Horáka, když je samice venku, jinak to ujde. Mám tam 7 velkých budek a stejně si vybrali vedle sebe. Budou problémy, myslím, že příští rok to už nebudu dělat

Neregistrovaný uživatel

28.4.2021 19:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Máte voliéru o třetinu větší než zadavatel a bojíte se problémů, ty opravdu v tomto složení osazenstva přijdou.

28.4.2021 19:29
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

když oddělíte rozely tak si myslím, že zbytek můžete nechat. Rozely jsou potvory, nesnesou se s nikým. Měl jsem samce, který první roky vyháněl i svoje mladé pár dnů po opuštění budky. Trávily "mládí" u královských, kteří je po jednom dni strpěli.

Befeleme

28.4.2021 19:31
Befeleme

XXX.XXX.37.242

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Máte voliéru o třetinu větší než zadavatel a bojíte se problémů, ty opravdu v tomto složení osazenstva přijdou.

Budete se smát, koupil jsem rosely a hořáky. Dvojprenoska. Spletl jsem si dvířka a pustil hořáky do jiné, menší voliéry. Pak mně jich bylo líto, tak jsem je odchytal a dál do xxl voliéry, kde už byly rosely. Obě samice sedí, zatím je klid. Během výběru budek se jim samozřejmě líbila stejná. Teď jsou vedle sebe, ale myslím že horaci jsou mladí. Uvidíme když bude lítat peří, tak zpěváci out a rosely na jejich místo

Neregistrovaný uživatel

28.4.2021 21:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

To nejzajímavější vás teprve čeká,ale možná budete mít štěstí což vám přeji.

29.4.2021 09:17
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

každý pták je jiný a svoji povahu jako lidé. Před pár lety jsem sháněl hýly. Samečka jsem koupil v Čechách samičku po delším shánění na severní Moravě. Byli ve voliéře s rozelami. Celou zimu se krmili spolu na misce a nic se nedělo. Jednou jsem přišel domů z práce a hýl měl překousnuté obě nohy. Raději bych nečekal až se něco stane a rozdělil bych je,

Přidejte reakci

Přidat smajlík