Korela

Prodám Korelu chocholatou - Prodám poslední 3 samce korely chocholaté, perl...
200 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Napište čím krmíte-zkuste pestřejší stravu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
TerK
napsal(a):
Semínka slunečnice a proso
Jen jedna rada-zkuste si vyhledat čím krmit korelu.Jestli dáváte jen proso a slunečnici tak ji trápíte.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Ta slunečnicová semínka ji nejvíce chutnají,ale není to ono.Omezit jen na směs.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Z komerčních směsí je ideál 68 DELI NATURE pro střední papoušky bez slunečnice ( proso plata, lesknice, kardi, bílé proso, červené proso, oves, len, japonské proso, pohanka, paddy rýže, konopí).
Případně lze i Avicentra Malý a střední papoušek classic, ale namíchat to 1:1 Avicentra andulka. V tom pro korely je až moc slunečnice.
Rohlík mu nic nedá. Spíš dejte jablko, mrkev, trochu zeleného.
K tomu sépiovou kost, do misky grit a vitamíny (buď jsou vitamínové kostky či i sypané vitamíny).
TerK
napsal(a):
Děkuji ten rohlík má aby se zabavil a nekousal do sebe
A jak dlouho to už dělá?
No tak před měsícem jsem si všimla první krve byla to jen takova kapicka opatlana o peří. Dlouho nic .. Pak jsem ho hladila po krku (to miluje) a všimla si že má na zádech koškozenou krev= tím jak si trhá peří. Tak jsme jeli k veterináři a ten nám řekl že mu máme dát něco aby se nenudil. Trochu to zabíra a čím dál víc ale né úplně. Je vůbec normální že si trhá peří (myslím jako když mu u toho neteče krev)?
TerK
napsal(a):
No tak před měsícem jsem si všimla první krve byla to jen takova kapicka opatlana o peří. Dlouho nic .. Pak jsem ho hladila po krku (to miluje) a všimla si že má na zádech koškozenou krev= tím jak si trhá peří. Tak jsme jeli k veterináři a ten nám řekl že mu máme dát něco aby se nenudil. Trochu to zabíra a čím dál víc ale né úplně. Je vůbec normální že si trhá peří (myslím jako když mu u toho neteče krev)?
Je zvláštní, že to začal dělat až teď. Nějaká změna doma?
Jinak ano, papoušci se ze stresu či nudy mohou škubat.
TerK
napsal(a):
Vše stejné ale byla jsem víc doma ( na online výuce a to tam byl se mnou) a ted uz nejsem celý den doma tak mozna kvůli tomu
Tak to bude ono. Asi se teď cítí víc osaměle. O další korelce jste neuvažovali? Přece jen jsou hejnoví.
TerK
napsal(a):
I když je už stará?
Myslíte, že by si nezvykla nebo proč? :)
Máme v hejnu korel i 15 a 16 letý pár a jsou ve společnosti rádi.
TerK
napsal(a):
A jak starou myslíte že by jsme mohli pořídit nějakou mladší nebo už ,, dospělou?"
Pokud ji chcete taky ochočit, tak pořiďte mládě. Ideál 8-12 týdnů staré. Lepší sameček.
Dobře děkuji. Tuhle korelu tu mám po bráchovi a s ním nebyla tak moc ochočená byla jen v kleci a výjmečne vylezla na remeno. A teď tak plus mínus ve dvaceti se naučila hezky mluvit hladit za krkem a nekousat. Tím chci jen říct že byla docela dost stará a naučila se to. To je o povaze korely nebo proč?
TerK
napsal(a):
Dobře děkuji. Tuhle korelu tu mám po bráchovi a s ním nebyla tak moc ochočená byla jen v kleci a výjmečne vylezla na remeno. A teď tak plus mínus ve dvaceti se naučila hezky mluvit hladit za krkem a nekousat. Tím chci jen říct že byla docela dost stará a naučila se to. To je o povaze korely nebo proč?
Tak přece jen u vás už byla dlouho a věřila vám.
Většina korel z hejna bude v novém domově vyplašená a ochočení bude na dlouhou trať, pokud se vůbec povede. Jednodušší je koupit si mládě, které je tvárné a snadněji si zvykne.