Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Xaris

1.6.2021 16:57
Xaris

XXX.XXX.53.134

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jde nějak zabránit tomu, aby neměli korely další vajíčka? Mlade mají ještě v kleci a pracují na dalších. Lze jím nová vajíčka jen tak vyhodit?
Jde o to, že samec nám mladé škube, tudíž musí být odebran, cca když mají mladí měsíc. Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.

Děkuji za odpověď.

Markéta

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.6.2021 17:51

Xaris napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jde nějak zabránit tomu, aby neměli korely další vajíčka? Mlade mají ještě v kleci a pracují na dalších. Lze jím nová vajíčka jen tak vyhodit?
Jde o to, že samec nám mladé škube, tudíž musí být odebran, cca když mají mladí měsíc. Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.

Děkuji za odpověď.

Markéta

Nemít klec ale voliéru to v první řadě ....vejce můžete klidně vyhodit ....a pokud to s chovem myslíte vážně nejezdit na dovolené, protože tyhle dvě věci se nedají skloubit

2.6.2021 08:28
Ladamusa

XXX.XXX.164.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemít klec ale voliéru to v první řadě ....vejce můžete klidně vyhodit ....a pokud to s chovem myslíte vážně nejezdit na dovolené, protože tyhle dvě věci se nedají skloubit

Nesouhlasím, to že člověk něco chová neznamená, že musí sedět celý život doma na zahradě. Jezdím na dovolenou, vždy si někoho ke komu mám důvěru domluvím a ten se mi o ptáky a i jiné postará.
To by nemohl nikdo nikam. A nejde jen o zvířata, ale i zahrada je potřeba zalévat.

2.6.2021 17:48
kkki

XXX.XXX.54.213

Ale to víte,že se i dovolená dá skloubit s chovem papoušků.Jen na tu dobu musíte mít za sebe náhradu.K.

2.6.2021 18:10

Zřejmě jsem to měl trochu upřesnit aby to pochopili všichni ...poslední část mého příspěvku byla reakce na toto :Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.

2.6.2021 19:29
kkki

XXX.XXX.54.213

Zřejmě jsem to měl trochu upřesnit aby to pochopili všichni ...poslední část mého příspěvku byla reakce na toto :Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.

.....a pokud to s chovem myslíte vážně nejezdit na dovolené,protože tyhle dvě věci se nedají skloubit....

Přidejte reakci

Přidat smajlík