Koupím korelu chocholatou

Prodám Korelu chocholatou - Koupím korelu chocholatou.Jedno jaké mutace cen...
230 KčXaris
XXX.XXX.53.134
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jde nějak zabránit tomu, aby neměli korely další vajíčka? Mlade mají ještě v kleci a pracují na dalších. Lze jím nová vajíčka jen tak vyhodit?
Jde o to, že samec nám mladé škube, tudíž musí být odebran, cca když mají mladí měsíc. Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.
Děkuji za odpověď.
Markéta
Uživatel s deaktivovaným účtem
Xaris
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda jde nějak zabránit tomu, aby neměli korely další vajíčka? Mlade mají ještě v kleci a pracují na dalších. Lze jím nová vajíčka jen tak vyhodit?
Jde o to, že samec nám mladé škube, tudíž musí být odebran, cca když mají mladí měsíc. Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.
Děkuji za odpověď.
Markéta
Nemít klec ale voliéru to v první řadě ....vejce můžete klidně vyhodit ....a pokud to s chovem myslíte vážně nejezdit na dovolené, protože tyhle dvě věci se nedají skloubit
napsal(a):
Nemít klec ale voliéru to v první řadě ....vejce můžete klidně vyhodit ....a pokud to s chovem myslíte vážně nejezdit na dovolené, protože tyhle dvě věci se nedají skloubit
Nesouhlasím, to že člověk něco chová neznamená, že musí sedět celý život doma na zahradě. Jezdím na dovolenou, vždy si někoho ke komu mám důvěru domluvím a ten se mi o ptáky a i jiné postará.
To by nemohl nikdo nikam. A nejde jen o zvířata, ale i zahrada je potřeba zalévat.
napsal(a):
Ale to víte,že se i dovolená dá skloubit s chovem papoušků.Jen na tu dobu musíte mít za sebe náhradu.K.
Zřejmě jsem to měl trochu upřesnit aby to pochopili všichni ...poslední část mého příspěvku byla reakce na toto :Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.
napsal(a):
Zřejmě jsem to měl trochu upřesnit aby to pochopili všichni ...poslední část mého příspěvku byla reakce na toto :Samice to sama nezvládala, musela jsem přikrmovat. A jelikož máme dovolenou před sebou, nezvládala bych ji pomáhat.
.....a pokud to s chovem myslíte vážně nejezdit na dovolené,protože tyhle dvě věci se nedají skloubit....