Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

StaraDivizna

23.7.2021 17:15
StaraDivizna

XXX.XXX.108.121

Dobry den, korely mi zasedli na hnizdo se tremi vajicky, bohuzel jsem prisla o samce. Sedi cca tyden, je sance, ze je samice sama vysedi, nebo je mam zkusit dat do lihne? Lihen mame pouze na kurata, ale s nastavitelnou teplotou… 🤷🏻‍♀️
Dekuji ta odpovedi.

30.7.2021 08:18
Rooman7

XXX.XXX.78.82

StaraDivizna napsal(a):
Dobry den, korely mi zasedli na hnizdo se tremi vajicky, bohuzel jsem prisla o samce. Sedi cca tyden, je sance, ze je samice sama vysedi, nebo je mam zkusit dat do lihne? Lihen mame pouze na kurata, ale s nastavitelnou teplotou… 🤷🏻‍♀️
Dekuji ta odpovedi.

Nechal bych to na prirode

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2021 12:25

Rooman7 napsal(a):
Nechal bych to na prirode

No tohle je ráda nad zlato!🤦korely se na hnízdě střídají,tudíž je dost malá šance že by to samice zvládla sama.pokud sedí týden vejce vyhoďte pořiďte nového samce a odchov si nechejte až na příští rok

30.7.2021 12:45
exotchov

XXX.XXX.168.151

StaraDivizna napsal(a):
Dekuji ta odpovedi.

Bude s toho kulovy.

30.7.2021 15:12
jardybe

XXX.XXX.210.125

Dobrý den,

osobně bych tomu dal šanci a nechal ji sedět. nevím jak zkušena samička to je, ale
pokud už hnízdila, tak šance je, že to zvládne i sama určitě je. a případně odebrat mladé až jim bude par dnů, a ten začátek nejtěžší nechat na ní.
zkuste a uvidíte. ale já bych jí to nechal.

30.7.2021 16:03
exotchov

XXX.XXX.168.151

jardybe napsal(a):
Dobrý den,

osobně bych tomu dal šanci a nechal ji sedět. nevím jak zkušena samička to je, ale
pokud už hnízdila, tak šance je, že to zvládne i sama určitě je. a případně odebrat mladé až jim bude par dnů, a ten začátek nejtěžší nechat na ní.

Neblbnete lidem hlavu.

30.7.2021 16:58

jardybe napsal(a):
Dobrý den,

No jo no ignoraství lidí nezná mezí 🙄

30.7.2021 20:43
Rooman7

XXX.XXX.252.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No tohle je ráda nad zlato!🤦korely se na hnízdě střídají,tudíž je dost malá šance že by to samice zvládla sama.pokud sedí týden vejce vyhoďte pořiďte nového samce a odchov si nechejte až na příští rok

Tak to je opravdu rada kterou svet nevidel 😂😂 letos mi samice vysedela mlade sama a dve ze dvou odchovala az bidlo. Takze nevidim duvod proc to nezkusit a rovnou vyhodit 🤨 fakt super rada

30.7.2021 20:52
Tato Vovo

XXX.XXX.52.168

Mudrlanti pravdaže vysedí a odchova, ale záleží na veľa faktoroch. Už sa mi to par krát v chove stalo.

30.7.2021 20:54
Rooman7

XXX.XXX.252.200

Tato Vovo napsal(a):
Mudrlanti pravdaže vysedí a odchova, ale záleží na veľa faktoroch. Už sa mi to par krát v chove stalo.

Ale porad lepsi nez je rovnou vyhodit ne?

30.7.2021 21:00
Tato Vovo

XXX.XXX.52.168

Na budúci víkend nech pani presvieti vajíčka ak sú oplodnene nechať tak, inak vyhodiť.

30.7.2021 22:19
G.H.

XXX.XXX.165.241

Vysedí v pohodě, stalo se mi to také 😉🐦

30.7.2021 22:59

Rooman7 napsal(a):
Tak to je opravdu rada kterou svet nevidel 😂😂 letos mi samice vysedela mlade sama a dve ze dvou odchovala az bidlo. Takze nevidim duvod proc to nezkusit a rovnou vyhodit 🤨 fakt super rada

Aha,takže budu samici zbytečně vysilovat jen kvůli tomu abych si dokázal jaký sem frajer 🙄gratuluji a 👏

31.7.2021 00:15
Rooman7

XXX.XXX.252.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Aha,takže budu samici zbytečně vysilovat jen kvůli tomu abych si dokázal jaký sem frajer 🙄gratuluji a 👏

Jojo jste frajer 😂

Přidejte reakci

Přidat smajlík