Exotické ptačí farmy a nákup oplodněných vejci od ary.

Ara zelenokřídlý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2021 16:31

Dobrý den,
mám menší dotaz. Na googlu jsem našla farmu, která posílá oplodněná vejce od ary, žaka atd. Co si o tom myslíte Pokud to nebude podvod. 1. Zatknou mě za pašeráctví 2. Pokud se něco vážně vylíhne odkud takový pták vezme dokumenty CITES. Cena jednoho vejce je 60 GBP. Jen mě to zaujalo jestli je to podvod nebo to vážně funguje a něco stoho může být. Jsem laik neukamenujte mě

30.7.2021 17:15
vegh

XXX.XXX.126.43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
mám menší dotaz. Na googlu jsem našla farmu, která posílá oplodněná vejce od ary, žaka atd. Co si o tom myslíte Pokud to nebude podvod. 1. Zatknou mě za pašeráctví 2. Pokud se něco vážně vylíhne odkud takový pták vezme dokumenty CITES. Cena jednoho vejce je 60 GBP. Jen mě to zaujalo jestli je to podvod nebo to vážně funguje a něco stoho může být. Jsem laik neukamenujte mě

Ako laík nebudeťe mať stoho nič.škoda aj rozmíšlať o takove vec.

30.7.2021 18:15

Mě by spíš zajímalo jestli se s takových vajiček dá něco odchovat. Pokud by je zakoupil zkušený chovatel

30.7.2021 18:56

To su vsetko podvody, vobec si take inzeraty nevsimajte hlavne nereagujte, neposielajte cislo uctu a ani platby vopred. !!! tzv scam inzeraty, skuste si to vygooglit.

https://www.google.com/amp/s/petscams.com/puppy-scammer-list/parrots-fertile-eggs-com/amp/

30.7.2021 20:10

Dekuji

31.7.2021 07:07
kubanec

XXX.XXX.103.242

Já se musím smát když jsem tu viděl inzeráty jak někdo chce koupit vajíčka aru a žáků za pár korun a myslí si že muje někdo prodá leda tak neoplozeny

Přidejte reakci

Přidat smajlík