Prodám volieru

Prodám Ara zelenokřídlého - Prodám volieru. Hliníkový profil 30x30 pletivo...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den,
mám menší dotaz. Na googlu jsem našla farmu, která posílá oplodněná vejce od ary, žaka atd. Co si o tom myslíte Pokud to nebude podvod. 1. Zatknou mě za pašeráctví 2. Pokud se něco vážně vylíhne odkud takový pták vezme dokumenty CITES. Cena jednoho vejce je 60 GBP. Jen mě to zaujalo jestli je to podvod nebo to vážně funguje a něco stoho může být. Jsem laik neukamenujte mě
napsal(a):
Dobrý den,
mám menší dotaz. Na googlu jsem našla farmu, která posílá oplodněná vejce od ary, žaka atd. Co si o tom myslíte Pokud to nebude podvod. 1. Zatknou mě za pašeráctví 2. Pokud se něco vážně vylíhne odkud takový pták vezme dokumenty CITES. Cena jednoho vejce je 60 GBP. Jen mě to zaujalo jestli je to podvod nebo to vážně funguje a něco stoho může být. Jsem laik neukamenujte mě
Ako laík nebudeťe mať stoho nič.škoda aj rozmíšlať o takove vec.
Mě by spíš zajímalo jestli se s takových vajiček dá něco odchovat. Pokud by je zakoupil zkušený chovatel
To su vsetko podvody, vobec si take inzeraty nevsimajte hlavne nereagujte, neposielajte cislo uctu a ani platby vopred. !!! tzv scam inzeraty, skuste si to vygooglit.
https://www.google.com/amp/s/petscams.com/puppy-scammer-list/parrots-fertile-eggs-com/amp/
Dekuji