Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2021 18:24
zabak123

XXX.XXX.236.155

Dobrý den. Začínám z koralamy . Letos poprvé se poštěstilo od loňského páru mám 3 mladé. Jsou z budky 2 týdny vše v pohodě až do teď. Normálně létaly ale teď už ne. Jsou na zemi a nemají sílu vzlétnout začali i hubnout křídla mají od sebe nepozoruji krom toho hubnutí zadní jiní problém. Použil jsem přípravek na odčervení ale bez nějakého výsledku. Nevíte někdo co to může být?

31.7.2021 03:53
mirous

XXX.XXX.32.101

Dobrý den a máte je u rodičů nebo už jsou pryč protože korely se ještě po opuštění budky nechají od starých krmit.

31.7.2021 08:39
zabak123

XXX.XXX.236.155

U rodičů jsou ještě je brzo na odstavení. Oni je i krmí ale přesto jsou takové pohublé.a jak jsem psal je to 4 dny už jsou jen na zemi .Dám je na bydlo a hned jdou na zem. Mám ještě andulky a mnohobarvé tam vše v pohodě. Vůbec nechápu čím to může být.

3.8.2021 20:02
Alisterus 23

XXX.XXX.214.25

Já to měl letos u jedné páry také.Druhý pár bez problému a kondičně naprosto luxusní ( jsou ve společné voliéře). Jedna z problémového hnízdění uhynula. Dal jsem ji na pitvu,ale nic nakažlivého se nenašlo. U druhého mládět se pohublost a neschopnost létání opět objevily, ale už opět létá.
Jak to dopadlo u Vás?

3.8.2021 23:08
zabak123

XXX.XXX.68.69

Snad už asi vše dobře dopadlo. Pátek a v sobotu jsem dával přípravek na odčervení . Včera přez den už byli na bydle všechny , ještě jsem tam zašel za tmy a všechny nahoře takže snad ok. Chyba asi na mé straně že jsem samičku preventivně neodčervil hned po koupi, pořizoval jsme ji až letos z jara. Zase zkušenost pro příště. Tedy jestli to bylo tim snad ano, všechny 3 létají a žerou .

Přidejte reakci

Přidat smajlík