Korely

Prodám Korelu chocholatou - Nabízím k prodeji korely chocholaté. Rok naroze...
Dobrý den. Začínám z koralamy . Letos poprvé se poštěstilo od loňského páru mám 3 mladé. Jsou z budky 2 týdny vše v pohodě až do teď. Normálně létaly ale teď už ne. Jsou na zemi a nemají sílu vzlétnout začali i hubnout křídla mají od sebe nepozoruji krom toho hubnutí zadní jiní problém. Použil jsem přípravek na odčervení ale bez nějakého výsledku. Nevíte někdo co to může být?
Já to měl letos u jedné páry také.Druhý pár bez problému a kondičně naprosto luxusní ( jsou ve společné voliéře). Jedna z problémového hnízdění uhynula. Dal jsem ji na pitvu,ale nic nakažlivého se nenašlo. U druhého mládět se pohublost a neschopnost létání opět objevily, ale už opět létá.
Jak to dopadlo u Vás?
Snad už asi vše dobře dopadlo. Pátek a v sobotu jsem dával přípravek na odčervení . Včera přez den už byli na bydle všechny , ještě jsem tam zašel za tmy a všechny nahoře takže snad ok. Chyba asi na mé straně že jsem samičku preventivně neodčervil hned po koupi, pořizoval jsme ji až letos z jara. Zase zkušenost pro příště. Tedy jestli to bylo tim snad ano, všechny 3 létají a žerou .