Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2021 07:52
jardavel

XXX.XXX.250.247

Dobrý den,
mám pár oranž rubino x rubino, nemám informaci na co štěpí. V první hnízdě se mi objevilo mezi mladými jedno albino, ve druhém dokonce dvě. Znamená to, že štěpí na modrou? A co pohlaví? Budou to samice nebo tam může být i samec?
Děkuji.

12.9.2021 10:08
Venca Škvor

XXX.XXX.40.26

jardavel napsal(a):
Dobrý den,
mám pár oranž rubino x rubino, nemám informaci na co štěpí. V první hnízdě se mi objevilo mezi mladými jedno albino, ve druhém dokonce dvě. Znamená to, že štěpí na modrou? A co pohlaví? Budou to samice nebo tam může být i samec?
Děkuji.

Dobrý den, aby měli v potomstvu modré ptáky, musí na modrou štěpit oba... A v potomstvu budou jak samice tak i samci v modrém zbarvení...

12.9.2021 13:29
petajz

XXX.XXX.143.10

jardavel napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.

Albina budou pouze samice.

alfonzo

12.9.2021 16:41
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Dvě rubina tudíž oba ino,oba štěpící na recesivní modrou,odchov albin obojího pohlaví.

12.9.2021 19:11
petajz

XXX.XXX.143.10

alfonzo napsal(a):
Dvě rubina tudíž oba ino,oba štěpící na recesivní modrou,odchov albin obojího pohlaví.

Dík za opravu.Samozřejmě máte pravdu.Asi stárnu a neumím pořádně přečíst zadání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík