Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Katarina1234

19.9.2021 07:50
Katarina1234

XXX.XXX.196.76

Dobrý den, chtěla bych se poradit o pořízení parťáka k naší korelce.
Máme doma korelku pravděpodobně kluka ( teprve se nám začíná prepeřovat), ale podle chování to vypadá, že je to kluk je a chtěla bych pro něj parťáka, ale bojím se, aby nezdivocel.
Je na nás zvyklý a normálně k nám litá a mazlí se, tak se trošku bojím, abych to nějak nenarusila 😁🤷‍♀️
Děkuji předem za jakékoliv info.

19.9.2021 12:36
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Katarina1234 napsal(a):
Máme doma korelku pravděpodobně kluka ( teprve se nám začíná prepeřovat), ale podle chování to vypadá, že je to kluk je a chtěla bych pro něj parťáka, ale bojím se, aby nezdivocel.
Je na nás zvyklý a normálně k nám litá a mazlí se, tak se trošku bojím, abych to nějak nenarusila 😁🤷‍♀️

Když je to tak,proč chcete"parťáka",trochu mi uniká smysl!!!K.

Katarina1234

19.9.2021 14:17
Katarina1234

XXX.XXX.196.76

kubrt11 napsal(a):
Když je to tak,proč chcete"parťáka",trochu mi uniká smysl!!!K.

Protože, bych si prostě chtěla pořídit ještě jednu a zároveň, aby to byl parťák pro toho co máme doma. Je na tom něco špatného?

19.9.2021 14:57
exotchov

XXX.XXX.168.151

Katarina1234 napsal(a):
Protože, bych si prostě chtěla pořídit ještě jednu a zároveň, aby to byl parťák pro toho co máme doma. Je na tom něco špatného?

Spatne je to ze nedomyslite nasledky ktere nastanou.

Katarina1234

19.9.2021 15:11
Katarina1234

XXX.XXX.196.76

exotchov napsal(a):
Spatne je to ze nedomyslite nasledky ktere nastanou.

A proto se tu chci poradit a proto se ptám úplně normálně. Stačí mi k tomu jen napsat že to není dobrý nápad a proč..... 🤷‍♀️

19.9.2021 18:15
exotchov

XXX.XXX.168.151

Katarina1234 napsal(a):
A proto se tu chci poradit a proto se ptám úplně normálně. Stačí mi k tomu jen napsat že to není dobrý nápad a proč..... 🤷‍♀️

Napriklad to ze uz nebude o vas mit zajem ,stane se plassi,prilne ke svemu rodu a pod. Ale to napadne snad kazdeho i kdyz uz je jina doba a lide uz nemysli vlastni hlavou a to je skoda. S prominuti neni to na vas ale setkal jsem se i stim ze se nekdo ptal jestli se ma vytrit zadnici levou nabo pravou. Kam to speje.

Katarina1234

19.9.2021 19:26
Katarina1234

XXX.XXX.196.76

Proto se tu nejdřív snažím zjistit informace od zkušených, jelikož si sama nejsem jistá a myslela jsem si, že to asi vhodné nebude. Za každou cenu si další pořizovat nepotřebuji, jen mě prostě zajímal názor a zkušenosti jiných. Od toho tu přeci takové diskuze jsou......a co si budem, všude najdete tolik názorů co se rozchází , že sami nevíte co je a není správně 🤷‍♀️....proto pak samozřejmě přemýšlíte, hledáte a nakonec si vyberete že své hlavy , co si myslíte že je správné. Za názory všem děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2021 19:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Katarina1234 napsal(a):

Kamaráda určitě ocení. Osobně bych počkala až bude dospělý a pak k němu pořídila mládě - samečka.

Ano, může se sice více bavit s druhým samečkem, ale není to, že by si vás už vůbec nevšímal. ;)

Katarina1234

19.9.2021 20:08
Katarina1234

XXX.XXX.196.76

Děkuji! 🤗

19.9.2021 20:30
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Katarina1234 napsal(a):

Tak Vám mnozí odpověděli. Vy musíte vědět, co chcete. Papouška jako partnera člověka nebo dva papoušky, kteří si vystačí, na pohlaví nezáleží, dva samci u korel lépe a Vy to nevíte a proto se ptáte. Ale i ti dva budou vás mít rádi.Pokud bude pár, tak se na vás vykašle, neberte to doslova.
Nyní je Vám to asi už jasné.
Tazatelé zde pletou dvě roviny problému chovu.
Mazlíček - partner člověk. Chovný, krotký v době odchovu se s člověkem nebaví a pak ano.
Jen bych doporučil tazatelům. Více čtěte nejan keci na internetu, ale ověřené zdroje,, konfrojtujte s
vlastní zkušenosí a to někdy trvá roky. Jak jeden učený napsal: Není jednoduchých řešení.
,
.

Přidejte reakci

Přidat smajlík