Harmonizující pár

Prodám Korelu chocholatou - Samice lutino, samec šedý. Cena za oba. Par har...
1000 KčAnonym99
XXX.XXX.176.225
Dobrý den,
před cca 14 dní jsem koupil ve zverimexu korelu (samec), je hrozně akční, rychle si zvykl na ruku, sám přilétá na ruku a na rameno, občas i na hlavu 😄, nechává se všude hladit, je to celkem velký mazel, jak mile chci někde jít a dám ho např na židli tak hned přiletí na rameno, prostě chce být furt se mnou, furt se chce mazlit, ale horší je když ho chci dát do klece.
Ale když má hlad, tak jde do klece sám, i když k večeru je unavený tak jde, ale když ho chci dát přes den do klece z důvodu, že potřebuji někde jít tak protestuje, někdy ani nepomohou pamlsky, když je teda v kleci, tak se v kleci rozčiluje a chce jít za mnou. Z lítosti ho vždy pustím, celý den je nonstop puštěný a buď na rameni, na ruce nebo si volně chodí po břichu, ale do klece prostě nechce jít, prosím vás, jak ho mám naučit do klece, aby neprotestoval?
Mám pokračovat tím, že ho budu lákat na pamlsky?
Jinak omlouvám se za tuto slohovku 😂
Anonym99
napsal(a):
Dobrý den,
před cca 14 dní jsem koupil ve zverimexu korelu (samec), je hrozně akční, rychle si zvykl na ruku, sám přilétá na ruku a na rameno, občas i na hlavu 😄, nechává se všude hladit, je to celkem velký mazel, jak mile chci někde jít a dám ho např na židli tak hned přiletí na rameno, prostě chce být furt se mnou, furt se chce mazlit, ale horší je když ho chci dát do klece.
Ale když má hlad, tak jde do klece sám, i když k večeru je unavený tak jde, ale když ho chci dát přes den do klece z důvodu, že potřebuji někde jít tak protestuje, někdy ani nepomohou pamlsky, když je teda v kleci, tak se v kleci rozčiluje a chce jít za mnou. Z lítosti ho vždy pustím, celý den je nonstop puštěný a buď na rameni, na ruce nebo si volně chodí po břichu, ale do klece prostě nechce jít, prosím vás, jak ho mám naučit do klece, aby neprotestoval?
Mám pokračovat tím, že ho budu lákat na pamlsky?
Jinak omlouvám se za tuto slohovku 😂
Prilis sa na vas naviazal pretoze nema dalsiu korelu. Vy mu nahradzate spolocnika a preto chce byt stale s vami. Ked nechce sam ist do klietky tak jedine ho nalakať. Alebo mu dat dalsiu korelu aby nebol sam ked budete preč.
Anonym99
XXX.XXX.176.225
Děkuji za odpověď, Budu ho lákat jak píšete 😀, dvě korely bych nezvládnul, ještě mám další problém a to furt mě budí ráno v 8:30 no od dneška 7:30, dneska jsem uvažoval o tom že bych mu na noc zakryl klícku např ručníkem nebo mikinou, ale dříve než to udělám je to v hodné? nebude se pak bát?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud ho zavřete, on se začne rozčilovat a hned ho pustíte, byl by hloupý to pokaždé nezkusit, že jo. 😉
Na Vás je budíček v 7,30 brzy? 🤔 V kolik byste ho chtěl odkrývat?
Anonym99
XXX.XXX.155.147
není, ale jak teďka jsem měl volno ze školy + víkend tak mě to celkem štve bo vstávám až v 9h o víkendu 😂
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anonym99
napsal(a):
není, ale jak teďka jsem měl volno ze školy + víkend tak mě to celkem štve bo vstávám až v 9h o víkendu 😂
To přejde. 🤭😅
Jako jsou majitelé mazlíčků, kteří klec přikrývají. Ale myslím, že stejně nějaké světlo přes tu deku pronikne a papoušek pozná, že je den. 🤔