Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kamiill

15.1.2022 12:17
kamiill

XXX.XXX.103.48

Dobrý den,
chtěl bych si časem pořídit dokrmenou araraunu a mám dotaz na voliéru.
Myslíte, že by stačila voliéra délka 2 m hloubka 1 m výška 2 m? Samozřejmě tam nebude celé dny zavřená, bude hodně času mezi celou rodinou.
A je lepší samec nebo samice?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.1.2022 12:40

S tímhle přístupem na tohle zapomeňte

kamiill

15.1.2022 14:56
kamiill

XXX.XXX.103.48

Nechápu jak to myslíte ale to je váš názor. Viděl jsem i takové co je mají v klecích což já bych určitě nedal. Chápu že to je všechno nákladné a jsou velice inteligentní a chce to zkušenosti proto se snažím zjistit co nejvíc a zajímají mě i názory ostatních chovatelů. Já bych ji měl v místnosti o rozměrech 5x4m a měla by tam i tu voliéru jak jsem psal (pokud je dostačující pro jednu aru). Mám v plánu se sejít i s několika chovateli abych aby mi řekli neco víc ale i tady zjistit více každý ma jinačí názor čím víc budu vědět tím lépe

15.1.2022 17:09
chov.amazonku

XXX.XXX.113.90

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
S tímhle přístupem na tohle zapomeňte

Pan se slušně ptá a zajma se a vy hned takto.. Chováte ary nebo se věnujete jen holubům že jste takovej odborník? 😅😅

16.1.2022 00:02

kamiill napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych si časem pořídit dokrmenou araraunu a mám dotaz na voliéru.
Myslíte, že by stačila voliéra délka 2 m hloubka 1 m výška 2 m? Samozřejmě tam nebude celé dny zavřená, bude hodně času mezi celou rodinou.
A je lepší samec nebo samice?

Patří Vám moje hluboká omluva,četl jsem váš dotaz ve spěchu a i tak samo odpovídal ....po znovu přečtení vašeho dotazu můžu pouze konstatovat že je vše o.k 😉samec nebo samice? Těžko radit povahově můžou být skvělí samci i samice ale taky ne 🤷

16.1.2022 00:09

chov.amazonku napsal(a):
Pan se slušně ptá a zajma se a vy hned takto.. Chováte ary nebo se věnujete jen holubům že jste takovej odborník? 😅😅

Ne,odborník ještě nejsem "peří"se věnuji pouhých 26 let ale ano máte pravdu posledních zhruba deset let se věnuji pouze holubům jelikož jsem se jako holubář narodil 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík