Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2022 10:20
5826

XXX.XXX.159.138

Dobrý den,
nevíte kde lze pořídit podkladová vajíčka pro korely?
Děkuji.

27.1.2022 11:14
Karel1979

XXX.XXX.115.167

Důvod ?

27.1.2022 12:14
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

také nechápu, proč chcete pro korely nějaké podkladky? Je přece přirozené, že snášejí vejce obden a mladé se také líhnou obden, proč to chcete měnit?

27.1.2022 12:47
5826

XXX.XXX.159.138

Nechtěl jsem tady v tomto vláknu důvod udávat, protože je mi jasné, že se diskuze zvrtne tímto směrem a já se zase budu pokoušet uplácat si nějaký podkladek sám, což se mi zatím moc nedaří.

Mám v jednom z párů andulek pěkného silného samce, který od vyklubání prvního mláděte sedí celé dny se samicí v budce a první loňský odchov měli 4 mladí kompletně rozjeté nožky, plazili se po břiše i po vylétnutí a jen jeden byl v pořádku. Snažil jsem se zjistit v čem je problém a na jednom z vláken zde jsem našel tu možnost s tlakem samice či samce a jako možné řešení dát ke snůšce podkladek pro korely. Ten jsem nesehnal a mladá slepice snesla mikrovajíčko tak jsem jim ho přidal ke snášce a do konce roku 2 odchovy po 4 mladých naprosto v pořádku. Už ho ale bylo třeba vyhodit. Důlek samozřejmě mám a ostatní páry ve stejných budkách bez problémů. Jen u nich tam ti samci tak nevysedávají.

27.1.2022 13:52
bb-k

XXX.XXX.13.154

3d tiskárna

27.1.2022 15:57
ONV

XXX.XXX.217.21

5826 napsal(a):
Dobrý den,
nevíte kde lze pořídit podkladová vajíčka pro korely?
Děkuji.

Napište odkud jste , podladky prodávám.

27.1.2022 17:17
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

5826 napsal(a):
Nechtěl jsem tady v tomto vláknu důvod udávat, protože je mi jasné, že se diskuze zvrtne tímto směrem a já se zase budu pokoušet uplácat si nějaký podkladek sám, což se mi zatím moc nedaří.

Mám v jednom z párů andulek pěkného silného samce, který od vyklubání prvního mláděte sedí celé dny se samicí v budce a první loňský odchov měli 4 mladí kompletně rozjeté nožky, plazili se po břiše i po vylétnutí a jen jeden byl v pořádku. Snažil jsem se zjistit v čem je problém a na jednom z vláken zde jsem našel tu možnost s tlakem samice či samce a jako možné řešení dát ke snůšce podkladek pro korely. Ten jsem nesehnal a mladá slepice snesla mikrovajíčko tak jsem jim ho přidal ke snášce a do konce roku 2 odchovy po 4 mladých naprosto v pořádku. Už ho ale bylo třeba vyhodit. Důlek samozřejmě mám a ostatní páry ve stejných budkách bez problémů. Jen u nich tam ti samci tak nevysedávají.

Pane, dnes je vše co bývalo pryč. Andulky odchovávaly 8 mláďat, dožívaly se vysokěho věku. Přešlechtěnoist dnes způsobuje problémy. Rozjeté nožičky se vyskytovaly, když bylo jedno, dvě mláděta, ale to hovořím o větších papoušcích. Tam jsem podložil nějaký podkladek, ikdyž by to byla nějaká kulička, ne studená kovová a pod. aono se o ní opíralo. Proto jsem do určité doby nechával u mláďat neoplozená vajíčka . U andulek bych to neřešil a páry, kterým se to děje vyřazoval z chovu.

27.1.2022 18:03
5826

XXX.XXX.201.226

ONV napsal(a):
Napište odkud jste , podladky prodávám.

Ostrava

Přidejte reakci

Přidat smajlík