Krotké korely

Prodám Korelu chocholatou - Prodám krotké, dokrmené perlové korely. Neštípo...
1000 Kč
Ahoj :) chtěla bych se zeptat :) mám doma 2 korely :) tu první jsem zachránila když se mi ji podařilo chytit venku jak lítala kolem domu. Po čase jsme ji chtěli pořídit kamaráda/kamarádku tak jsem si našla inzerát od chovatele a vzala k němu i zachráněno korelu na určení pohlaví (prý samice) a tak jsme si vzali další samičku aby nebyla sama (nešlo nám o páření).
Jenže asi tak po 14dnech nova samička otevrela zobáček a má problém ho zavřít 🙈 neboli jak říkám já tak se porouchal alarm 🙈 proste řve na celý barák. Přitom má staženou chocholku a křídla mírně od sebe. Po tom co si pročítám si myslím ze by to mohl být spíš sameček :/ zachráněná korela jen občas 1-2x pípne jinak nic. Přikládám u foto :) šedožlutá je zachráněná a bílá je koupená.
Půjde podle tohohle popisu a fotek určit pohlaví?
(Ps. Tohle je pouze klec na zimu, kterou máme doma a ještě je každý den poustime proletět, přes léto budou venku ve voliéře.)
Figgi
napsal(a):
Mám ji doma od loňského léta a to už byla ochočená.
Ta bílá právě pořád “zpívá” se stáhlou chocholku a mírně rostaženýma křídlama.
Ta bílá že zpívá, tak tu bych zrovna viděla na samici, protože samcům se perličky slévají v celek a tahle má perlování jako samice. A ta druhá vypadá také na samici.
Uživatel s deaktivovaným účtem
G.H.
napsal(a):
Ta bílá že zpívá, tak tu bych zrovna viděla na samici, protože samcům se perličky slévají v celek a tahle má perlování jako samice. A ta druhá vypadá také na samici.
Ta bílá je loňská ale který měsíc vám neřeknu, kupovali jsme ji před Vánoci :) tohle napsala zadavatelka takže to může být klidně dospívající samec 😉🤷