Papoušek Patagonský

Prodám Papouška patagonského - Prodám 4ks papouška patagonského. Loňský vrh...
2000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím.
Dnes jsem vypozoroval první páření u nově pořízeného páru patagónců, rok 2010.
Chtěl bych poprosit o nějaké foto chovných budek co máte. Zatím mám velkou budku z kmene klasického typu.
Děkuji moc.
Přidávám odkaz na páření. https://ulozto.cz/file/70kO1t5W9NTY/20220227-144656-mp4
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Zdravím.
Dnes jsem vypozoroval první páření u nově pořízeného páru patagónců, rok 2010.
Chtěl bych poprosit o nějaké foto chovných budek co máte. Zatím mám velkou budku z kmene klasického typu.
Děkuji moc.
Přidávám odkaz na páření. https://ulozto.cz/file/70kO1t5W9NTY/20220227-144656-mp4
Velice rád se zapojuji do diskuze vámi položené otázky.
Nejsem začátečník, odchovávám amazoňany amazonky, senegalské, hmyzožravé ptáky a astridy
.P. patagonské jsem si pořídil jeden pár 3 roky starý. "prý " měli mladé. Po 2 letech jsem nechal znovu udělat DNA pohlaví a opravdu to byl pár.
Lezli do malé ležeté budky z kmene. Pořád nic. Pak jsem je dal do voliéry 2 krát 2 m a stejný zálet. Byli tam alexandři čínští celoročně, měli tam 3 kmenové budky a odchovávali. Patagonští dostali ležatou budku z plastů na vzduchotechniku, vyloženou dřeven asi 75 cm dlouhou. Poprvé zahnízdli a vyvedli jedno mládě.
Když jsem zde měl dotaz, zda někdo nemá zkušenost se společným chovem a. čínských a p. patagonských, nebyla roky reakce. Tak je zde konečně jen ta ta moje.
p
Tak včera jsem uviděl v budce první vajíčko. Tak začíná napětí, jak se to vyvine.
Zdravim. V budce mem dva kousky mladych cca 6 tydnu. A chovny par se uz opet pari. Mel jsem za to, ze maji mlade jen jednou do roka. Meli jste nekdo dva odchovy? Nebo uz by z toho stejne nic nebylo?