Harmonizující pár

Prodám Korelu chocholatou - Samice lutino, samec šedý. Cena za oba. Par har...
1000 KčLusy142
XXX.XXX.10.17
Dobrý den, před třemi týdny jsem si přivezla korelu, v přepravce pustila peří, když jsem vzala do a sotva so dotkla ocasního pera také vypadlo, teď pije, zobe, je čilá a peří jí dorůstá, chtěla bych se zeptat zda to může být stresem, u původního majitele byla cca5.hodin v přepravce ve které se dle mě nemohla ani otočit. A pokud ano tak jestli se jí nemusím bát pustit do chovu, žádné broučky nevidím. Předem děkuji za odpověď
Lusy142
napsal(a):
Dobrý den, před třemi týdny jsem si přivezla korelu, v přepravce pustila peří, když jsem vzala do a sotva so dotkla ocasního pera také vypadlo, teď pije, zobe, je čilá a peří jí dorůstá, chtěla bych se zeptat zda to může být stresem, u původního majitele byla cca5.hodin v přepravce ve které se dle mě nemohla ani otočit. A pokud ano tak jestli se jí nemusím bát pustit do chovu, žádné broučky nevidím. Předem děkuji za odpověď
Dejte fotku 😉
Lusy142
XXX.XXX.10.17
Dobře, zítra vyfotím jak vypydá teď, jak vypadala předtím bohužel nemám vyfoceno.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Lusy142
napsal(a):
Opravdu by to chtělo foto.
To vytržené peří bylo čisté? Bez krve?
Klidně to mohlo být jen z toho chytání. Taky už se mi to stalo. Jednou jsem špatně chytla korelu, víceméně za ocas a než jsem stačila přehmátnout, vyškubla se mi a ocas mi zůstal v ruce. 🙈 Ocas ji normálně brzy dorostl. :)
Lusy142
XXX.XXX.10.17
Lusy142
XXX.XXX.10.17
Ne nechovám jí v tom, pouze jsem ji přemisťovala a vyfotila ji, abych ji potom nenaháněla ve velké kleci.
Lusy142
napsal(a):
Ne nechovám jí v tom, pouze jsem ji přemisťovala a vyfotila ji, abych ji potom nenaháněla ve velké kleci.
Ne že bych tomu věřila, ale dobrá. Vyfoťte ji lépe, až bude v klidu a shora a ze strany /a v té velké kleci/. Pokud ve vypadlých brcích není krev, může mít ocas orvaný, třeba zrovna od takové klecové komůrky, co je na fotce.
Lusy142
XXX.XXX.10.17
Je pravda že tam byla v mnohem menší přepravce, opravdu se tam sotva vešla. V brcích krev nebyla, ale vypadla jí celá brka.
Lusy142
napsal(a):
Je pravda že tam byla v mnohem menší přepravce, opravdu se tam sotva vešla. V brcích krev nebyla, ale vypadla jí celá brka.
Zak to se omlouvám, voliéru máte. Chtělo by to fotku zblízka, ale teď už bych ji zatím nestresovala, brka mohla opravdu ztratit stresem, ale taky to může být nějaké virové onemocnění, což by bylo dost blbé, jelikož by ty anduly byly v ohrožení.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Podle mne špatná manipulace při přepravě, za dva měsíce bude ok.
Lucy142
XXX.XXX.10.17
Moc děkuji za odpovědi, promyslím to.