Korela Chocholatá

Prodám Korelu chocholatou - Prodám 10ks korely chocholaté. Chov z venkovní...
200 Kč
Zdravím, minuly rok jsem koupil od souseda chovný pár (staří cca 5let). Korelám jsem dal do klece budku 22x22x40cm. Budku jsem jim tam dal 15 března. Korely mi stále do budky nevlezly a vypadá to , že ani hnízdit nechtějí. Pořád sedí v rohu klece nahoře na tyčce. Na sluníčko jdou jen když mají hlad. Chtěl jsem se zeptat , jestli něco dělám špatně , nebo jestli je ještě brzo na rozmnožování a hnízdění.
Budu rád za vaše rady.
Je otázka jestli u souseda někdy vůbec zahnízdil a vyvedli mladé? Jestliže ano tak záleží v jak velké voliéře. V tomhle komínů asi se jim nebude moc chtít. Spíše je třeba důležitá délka klece tady to není vhodné. To je spíše na domácího mazlíčka a né na chov. Uvažoval bych o stavbě voliéry pokud máte možnost viška tak 2 m délka 2 šíře 1m. Mám takovouto že dřeva a v tom jeden pár , loni 6 mláďat letos? Úplně stačí že střešních latí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Budku mají teprve necelé dva týdny je to chovný pár tak nespěchají.Umístění budky je naprosto nevhodné je nízko a na slunci,navíc jste z ní udělal druhý krmný pult.Doporučuji dát co nejvýše nejlépe zvenčí a do stínu.Další rady vám může dát soused ten je zná určitě dobře,když jsou CHOVNÉ.
Kazdy nejak zacinal,nez ale takto tak radeji vubec. Na internetu je tolik clanku ,popis chov a podobne,a k tomu jeste nespocet videi,coz nemate cas na precteni. Kdybych ja zacinal tak ctu,navstivim nejake chovatele a nebudu urcite se ptat zde kde to je tak na pul,a to nemluvim o tom ze ne kazdy napise pravdu.
corvuscorax
napsal(a):
Budka na zemi ptáky moc neláká, pověste ji pod strop a uvidíte, že se o ni začnou zajímat.
Myslíte nějak takhle? Budku jsem dal co nejvýš to šlo a do rohu kde je stín, vedle budky jsem dal poličku s krmením, a naproti jsem dal dvě větvičky, jednu z třešně a druhou z jabloně.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Tu poličku z krmením dejte co nejdále od budky-mají to jak v hotelu.Jinak ty úpravy to byl fofr a za rady které jste dostal buďte rád,myslím že jich bylo dost a mohlo to být i drsnější.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tu poličku z krmením dejte co nejdále od budky-mají to jak v hotelu.Jinak ty úpravy to byl fofr a za rady které jste dostal buďte rád,myslím že jich bylo dost a mohlo to být i drsnější.
Pardooon, ale myslel ,že jsme lidi a když tady napíše někdo kdo s tím začíná. Tak mu normálně poradím a ne ,že budu mít arogantní kecy nebo výhružky. :))) Krom toho rad si cením. Ale příště tu větu "Budu rád za vaše rady." podtrhnu , aby ta vděčnost byla vidět.