loňské korelky

Prodám Korelu albino - Prodám loňské korelky, 1x lutino a 3x bílé, je to 1...
AlbanZ
XXX.XXX.96.74
dobrý den mám doma korelu kterou když jsem si přivezl tak ať jsem zkoušel co jsem zkoušel ona ne a ne do klece snažil jsem se jí tam nalákat, dokonce párkrát mi i sedla na prst ale když jsem se ke kleci přiblížil uletěla zase pryč. Potřebuju jí dostat do klece aby se mohla najíst ale nemám tušení co dělat zobe mi na stole co může ale nevím jak jí ukázat že jídlo má v kleci
Zdravím, tak zase hodně málo informací - odkud jste ji přivezl, jak jí máte dlouho, za jaký čas jste jí pustil z klece, její stáří, je krotká (asi ne)
Tak na vašem místě, bych zavěsil blízko dvířek klasové proso a sedl bych si u klece a lákal ji, ale to jen za předpokladu, že se vás nebojí!
No a když jste jí pustil z klece ven hned nebo druhý den, tak ji budete muset chytit(rukavice né), ale když přistane na stole nebo podlaze, tak hodit na ní nějaký hadr a přenést jí do klece a zavřít aspoň na měsíc a věnovat se jí takhle, aby si zvykla na nové prostředí a na vás. S pozdravem Zappe
Uživatel s deaktivovaným účtem
Chybí tu dost info, jak dlouho ji máte, atd.
Jako fajn řešení je např. vařečka či prostě větev, kam si papoušek nasedne a s kterou ho přenesete ke kleci.