Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2022 18:26
Alisterus 23

XXX.XXX.214.25

Rád bych Vás poprosil o názor, jestli na přiložené fotografii lutino korely je samice nebo samec. Pohlaví vím se 100% jistotou, ale dnes jsem měl nepříjemný telefonát, že jsem podvodník a prodal jsem pohlaví jiné, než jsem uváděl.Úmyslně neuvádím, jakého je pohlaví, abych neovlivňoval. Děkuji za případné reakce

15.4.2022 21:17
peparazak

XXX.XXX.168.58

Dobrý večer, podle mne bílá korela je samice.

16.4.2022 06:56
z jarda

XXX.XXX.189.193

Zdravím, ano jsou to samičky a obě. S pozdravem Zappe

16.4.2022 11:21
Alisterus 23

XXX.XXX.214.25

Čekal jsem na více odpovědí, tak píši až nyní. Zároveň chci poděkovat za reakce. Ano je to samička. Snad si to pán přečte a ušetří mě dalších nepříjemných telefonátů.

16.4.2022 11:53
atobajus

XXX.XXX.195.189

Alisterus 23 napsal(a):
Čekal jsem na více odpovědí, tak píši až nyní. Zároveň chci poděkovat za reakce. Ano je to samička. Snad si to pán přečte a ušetří mě dalších nepříjemných telefonátů.

Možná jste čekal více odpovědí, ale dostat jste je nemohl a navíc by šlo stejně jen o pouhý odhad. Nikdo neví jak jsou ty korely staré a ani nikdo nezná složení rodičovského páru, což u mutací vázaných na pohlaví může pomoci.

Konkrétně ta lutino korela, na kterou jste se ptal, vypadá jako mládě. Pokud se jedná o dospělého papouška tak, dle fotografie je to slabší kus.
Takže napsat jen tak, že se jedná o samice, na to je potřeba mít v oku endoskop nebo spíše rtg.

16.4.2022 12:23
Alisterus 23

XXX.XXX.214.25

atobajus napsal(a):
Možná jste čekal více odpovědí, ale dostat jste je nemohl a navíc by šlo stejně jen o pouhý odhad. Nikdo neví jak jsou ty korely staré a ani nikdo nezná složení rodičovského páru, což u mutací vázaných na pohlaví může pomoci.

Konkrétně ta lutino korela, na kterou jste se ptal, vypadá jako mládě. Pokud se jedná o dospělého papouška tak, dle fotografie je to slabší kus.
Takže napsat jen tak, že se jedná o samice, na to je potřeba mít v oku endoskop nebo spíše rtg.

Máte pravdu, je to fotkaz února minulého roku. Byla to samice rok 20 (kroužkovaná). Hnízdila mi, proto s jistotou vím, že to samice je ( navíc teď mi sedla do budky společně ještě s jednou samicí (9 vajec), se kterou se také samec pářil). Jelikož k samci jsem chtěl jinou samici, mám je totiž ve společné voliéře ( navíc momentálně mám nadbytek samic a potřebuji samce) jsem se rozhodl ji dát pryč. A tak jsem zavolal na inzerát, kde sháněl pán samice. Původně chtěl dovést dvě, na místě zase že shání jen jednu. To čert vem, druhou jsem udal za chvíli. Prodej proběhl minulou neděli a včera po mě ječel do telefonu, že jsem mu prodal samce, jelikož jeho samce od sebe odhání. Navrl jsem mu, že mu zaplatím DNA, pokud se potvrdí, že je to samec, ale reakce byla jen, že jsem podvodník, že setkat se se mnou nechce a praštil mi telefonem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík