Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2022 14:54
ek

XXX.XXX.10.17

Dobrý den, spářili se mi korely v příbunské vztahu otec s dcerou a mají první vajíčko, nevím přesně jak je to u ptáků s příbuzností. Má otázka tedy zní: Nechat nebo sebrat? Jen dodám že samec byl v pevném páru, ale jen jsem přidala jeho dceru která ještě mladé neměla tak se začal pářit s ní a o svou samici ztratil zájem.
Predem děkuji za vaše rady.

11.5.2022 18:39
Pepa123

XXX.XXX.236.113

ek napsal(a):
Dobrý den, spářili se mi korely v příbunské vztahu otec s dcerou a mají první vajíčko, nevím přesně jak je to u ptáků s příbuzností. Má otázka tedy zní: Nechat nebo sebrat? Jen dodám že samec byl v pevném páru, ale jen jsem přidala jeho dceru která ještě mladé neměla tak se začal pářit s ní a o svou samici ztratil zájem.

Vihodit otec z cerou 👎👎😕. Tady není žádná řada!!!

11.5.2022 20:59
kubanec

XXX.XXX.152.248

Samozřejmě je nechte hlavně tu snužku neničte jak myslíte že se upevňovali vzniklé mutace

11.5.2022 22:40
ek

XXX.XXX.10.17

kubanec napsal(a):
Samozřejmě je nechte hlavně tu snužku neničte jak myslíte že se upevňovali vzniklé mutace

Ok, takže rozumím tomu správně že když smec štěpí na ino a samice je lutino tak je velká pravděpodobnost že mláďata budou lutino?

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2022 04:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

ek napsal(a):

Já osobně bych je rozdělila a vejce vyhodila. Nejsem fanda příbuzenského křížení, můžete to napáchat dost škodu, co se týče zdraví (náchylnost k nemocem, kratší doba dožití, atd. ). Sice je aspoň lepší, že je to otec x dcera než sourozenci, ale i tak...

Přidejte reakci

Přidat smajlík