Korela

Prodám Korelu chocholatou - Nabízím dvě mladé Korely: Korela bělohlavá, Kor...
300 Kč
Dobrý den, spářili se mi korely v příbunské vztahu otec s dcerou a mají první vajíčko, nevím přesně jak je to u ptáků s příbuzností. Má otázka tedy zní: Nechat nebo sebrat? Jen dodám že samec byl v pevném páru, ale jen jsem přidala jeho dceru která ještě mladé neměla tak se začal pářit s ní a o svou samici ztratil zájem.
Predem děkuji za vaše rady.
ek
napsal(a):
Dobrý den, spářili se mi korely v příbunské vztahu otec s dcerou a mají první vajíčko, nevím přesně jak je to u ptáků s příbuzností. Má otázka tedy zní: Nechat nebo sebrat? Jen dodám že samec byl v pevném páru, ale jen jsem přidala jeho dceru která ještě mladé neměla tak se začal pářit s ní a o svou samici ztratil zájem.
Vihodit otec z cerou 👎👎😕. Tady není žádná řada!!!
Uživatel s deaktivovaným účtem
ek
napsal(a):
Já osobně bych je rozdělila a vejce vyhodila. Nejsem fanda příbuzenského křížení, můžete to napáchat dost škodu, co se týče zdraví (náchylnost k nemocem, kratší doba dožití, atd. ). Sice je aspoň lepší, že je to otec x dcera než sourozenci, ale i tak...