Alexandr černohlavý na vajíčku už 30 den

Alexandr černohlavý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2022 14:12
Miren

XXX.XXX.183.171

Samička mi sedi už 30 den vajíčku , které se zřejmě už nevylíhne . Jeto pára dvouletá , tedy první jejich snůžka.. Mám vajíčko odebrat, nebo to nechat na nich . Děkuji za info .

29.5.2022 15:23
exotchov

XXX.XXX.168.151

Miren napsal(a):
Samička mi sedi už 30 den vajíčku , které se zřejmě už nevylíhne . Jeto pára dvouletá , tedy první jejich snůžka.. Mám vajíčko odebrat, nebo to nechat na nich . Děkuji za info .

Nic ve zlem, ja bych uz davno prosvitil a tim padem bych resil situaci aniz bych se dotazoval. Jeli zarodek mrtvi odstranim,to zrovna teze jeli ciste.

29.5.2022 18:10
Miren

XXX.XXX.183.171

S tím souhlasím, jenom mám obavy , kdy odstraním , jestli to nebude mít následky na další roky hnízdění . Penantum jsem vybral čistá vejce a ona z toho slezla a uz nesedla .

29.5.2022 18:30
exotchov

XXX.XXX.168.151

Miren napsal(a):
S tím souhlasím, jenom mám obavy , kdy odstraním , jestli to nebude mít následky na další roky hnízdění . Penantum jsem vybral čistá vejce a ona z toho slezla a uz nesedla .

No ja jsem vzdy prazdne,nebo neoplozene vyhodil,a ptaci bud zasedli znovu nebo az dalsi sezonu. Jelikoz je konce kvetna nadej jeste je.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.5.2022 08:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já osobně u větších papoušků čekám až z nich samice sama sleze. Většinou je to do týdne od termínu líhnutí, kdy jim dojde, že z toho fakt nic nebude a vejce opustí. Takže pak vyhazuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík