Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vééérka

6.7.2022 14:11
Vééérka

XXX.XXX.203.208

Dobrý den,
mám takový dotaz, chodím do práce na krátký/dlouhý týden . Respektive jeden týden jsem doma 5 dní v týdnu, další týden jsem doma pouze 2 dny v týdnu.
Měla bych možnost mít korelku dokrmenou a nyní se ptám, dá se to zvládnout? Chtěla bych ji jako parťáka co se na mě upne a bude to milouš, věnovala bych se korelce celou dobu co bych byla doma.
je možné to s tímto režimem zvládat? Bydlím stále u našich ve svých 25ti letech, oni chodí klasickou osmičku a korelce by se věnovali oni , než bych došla z práce. Nebude to pro ni náročné být v kleci pár hodin? Samozřejmě ne nějaké malé ale prostornější se spoustou enrichmentu.

6.7.2022 21:02
Leona76

XXX.XXX.19.247

Vééérka napsal(a):
Dobrý den,
mám takový dotaz, chodím do práce na krátký/dlouhý týden . Respektive jeden týden jsem doma 5 dní v týdnu, další týden jsem doma pouze 2 dny v týdnu.
Měla bych možnost mít korelku dokrmenou a nyní se ptám, dá se to zvládnout? Chtěla bych ji jako parťáka co se na mě upne a bude to milouš, věnovala bych se korelce celou dobu co bych byla doma.
je možné to s tímto režimem zvládat? Bydlím stále u našich ve svých 25ti letech, oni chodí klasickou osmičku a korelce by se věnovali oni , než bych došla z práce. Nebude to pro ni náročné být v kleci pár hodin? Samozřejmě ne nějaké malé ale prostornější se spoustou enrichmentu.

Chapu dobre, ze si ji chcete ochocit, samozrejme by meli byt aktivni i rodice :) ne jenom tehdy, kdyz nebudete doma, ale i ve vasi pritomnosti :) aby, si zvykala na vsechny stejne :) a myslim, ze tento druh neni tak narocny, popr ji pak muzete poridit kamarada stejneho pohlavi :) dtzim palce

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.7.2022 10:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Korely jsou papoušci, kteří si většinou oblíbí všechny členy domácnosti, takže bych v tom problém neviděla. Může se maximálně stát, že si oblíbí jednoho z rodičů, jestli se mu budou pravidelně věnovat. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík