Prosím poraďte s určením pohlaví

Korela chocholatá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vendis

28.10.2022 12:20
Vendis

XXX.XXX.24.254

Zdravím všechny kteří toto čtou, potřeboval bych poradit s určením pohlaví. Na první fotce je korela kterou jsem si koupil z minizoo a mám ji tři roky ale přesný věk nevím. Na druhé fotce je měsíc stará korela z domácího chovu.
Děkuji za každou odpověď. Moc mi to pomůže.

28.10.2022 18:12
Honza12

XXX.XXX.16.145

Pokud chováte korelu už tři roky, tak snad už něco víte o vybavení klece... pořád dokola . a mě lutino 1.0 a straka 0.1. Pokud lutino zpívá je to 100% 1.0.

29.10.2022 07:15
z jarda

XXX.XXX.171.219

Zdravím, no dle mého názoru bílá je sameček a straka by mohla být samička, jen je moc mladá! Ano je to pořád dokola 👎koupí si klec a papouška a nic víc je nezajímá a o to je to ještě horší, že se vůbec ani nesnaží něco si přečíst a že je toho opravdu hodně!

Prosím vás, ty vystroužené rovné jako "bidla"... jsou absolutně nevhodné a hned je potřeba vyměnit za PŘÍRODNÍ VĚTVE - jabloň, třešeň, černý bez, líska, bříza, borovice. Jen je nutné důkladně je očistit a umýt i kartáčem!
Taky i to ostatní vybavení je k ničemu! Každému musí být jasné, že např. korela a andulka, budou potřebovat jinou napáječku i misku. Na vodu bych volil napáječku (čistota) vhodné velikosti a misku hezky nerezovou závěsní nebo na křídlovou matici (jsou k dostání obě varianty). Různé hračky - pro korelu stačí zvoneček, pro zebričku nic, pak jsou vhodné pro větší papoušky, ale taky pozor, všechny nejsou bezpečné!
S pozdravem Zappe

Přidejte reakci

Přidat smajlík