Korely

Prodám Korelu chocholatou - Nabízím k prodeji korely chocholaté. Rok naroze...
Hezky den . Potřebovala bych radu ohledně naši korelky . Má dvě mlade a dokrmuje , už nějakou dobu pozoruji průjem , pořad si říkám , ze to je asi tím jak víc ji a dokrmuje , ale semtam to z ni doslova vystrikne a velmi páchne . Nepřijde mi to už úplně v pořádku , tak nevim zda něco pozměnit v krmeni , nebo raději veterina či chvilku ještě vyčkat 🤷♀️ , ale říkám tento větší průjem co z ni vylitne není denně , ale třeba jednou do týdne , ale stojí za to , jinak korelka vypadá v pořádku . Řádně krmí , nejí nijak apaticka, vypada dobre . Je akorát dost útočná . Ke me jde , ale pohladit se nechce nechat . Předem moc děkuji za radu a pevné doufám , ze se tu nenajde zase nějaký zlý rýpal , který všechno zná a všude byl . Jdu si pro radu , ne pro hloupé řeči . Děkuji !
Uživatel s deaktivovaným účtem
A krmíte tedy čím? Zkusila bych přidat černé uhlí, tím nic nezkazíte. Pokud se to nezlepší, tak veterina. Normální to není.
Při mladých běžně krmíme směs zrní, ovo-zel a vaječnou směs a nikdo z papoušků na průjem netrpí.
K.mi
napsal(a):
Ano, přesně tím krmim . Zkusím přidat to černé uhlí a budu hlídat jak se to bude vyvíjet a případně budem muset na veterinu . Moc děkuji ! 🙂
A tu vaječnou směs dáváte domácí nebo kupovanou? U té domácí mě napadá, zda se rychle nekazí? Předpokládám, že korelky máte doma a už topíte?
napsal(a):
A tu vaječnou směs dáváte domácí nebo kupovanou? U té domácí mě napadá, zda se rychle nekazí? Předpokládám, že korelky máte doma a už topíte?
Tu dávám teď jen kupovanou, čerstvou sem dělala předtím než byli mladý a jinak ano jsou doma a topíme . Přidávám teď to černé uhlí a uvidím zda to pomůže , kez by . 🙏Včera sem pozorovala a trus měla po troskách jen takový trosku řidší , ale nic hrozného . Počkám zda se ještě nebude opakovat to velké a zapáchající , pokud ano tak ta veterina.