Žako vyměšuje ráno z klece ven na podlahu

Žako velký
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2022 10:26
Lilith2

XXX.XXX.201.50

U nasi Zakousi holky 8mes se rozmohl nesvar. Uz podruhe, vcera i dnes se nam vykali z klece ven na podlahu. Fakt. Normalne nastavi prdelku k mrizi a vyhodi to prvni velkou ranni nadilku na podlahu..Dela to jeste pred rannim krmenim. Jako na protest, ze my si povidame a ona jeste nedostala nazrat? Je v pokoji u syna, Syn snida, ja se jdu za ni podivat pozdravim ji a ona zacne pohybovat po kleci, to vzdy rotoju po cele mrizi kdyz me vidi pak odejdu, syn obstarava krmeni a ona zatim toto vyvede. Znate to? Jsem zvedava zda to udela zitra az budu v praci a syn ji bude rano davat sam..Diky za postrehy

Neregistrovaný uživatel

13.11.2022 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Proč si dělat binec ve svém.Proč tohle řešíte na fóru ???

13.11.2022 17:06
exotchov

XXX.XXX.168.151

Panebože kam jsme dospěli.

13.11.2022 18:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

sehnal bych si buď "kouče"

nebo dal ubrousek před klec

15.11.2022 11:14
Lilith2

XXX.XXX.239.125

Tak jo panove, dik za vase prinosne prispevky. Netusila jsem, co svym zjevne nicotnym prispevkem rozpoutam. Ve sve naivite jsem si myslela ze podobna fora slouzi k radeni, jsem zacatecnice a ano taky jsem tak chytra ze asi vim ze staci dat ke kleci noviny, spise me zajimalo zda je to bezne chovani u Zakousu. Asi by nebylo od veci kdyby zdejsi radilove napsali na co je dovoleno se ptat a co uz je nicotne, aby se pristi neznaly nespletl.

Neregistrovaný uživatel

15.11.2022 12:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Lilith2 napsal(a):
Tak jo panove, dik za vase prinosne prispevky. Netusila jsem, co svym zjevne nicotnym prispevkem rozpoutam. Ve sve naivite jsem si myslela ze podobna fora slouzi k radeni, jsem zacatecnice a ano taky jsem tak chytra ze asi vim ze staci dat ke kleci noviny, spise me zajimalo zda je to bezne chovani u Zakousu. Asi by nebylo od veci kdyby zdejsi radilove napsali na co je dovoleno se ptat a co uz je nicotne, aby se pristi neznaly nespletl.

Nezlobte se ,ale je to opravdu problém, který musíte vyřešit sama.Můžu jen říci,že to není problém druhu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.11.2022 12:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lilith2 napsal(a):

No, musíte sama uznat, že je to docela úsměvný dotaz. :)

Jinak ano, může to dělat klidně dál, protože přišla na to, že si neznečistí svou klec. Prostě ji to pálí. :) Je dost papoušků - mazlíčků, kteří se vyprazdňují raději mimo klec. Obvykle k tomu slouží ptačí strom.

15.11.2022 14:22
Lilith2

XXX.XXX.239.125

Diky za normal.odpoved, nase princezna ma luxusni ptaci strom, kdyz je venku pustena, tak sejri vsude to je v pohode..jo je s ni veselo, na strome sedi par minut a pak s gustem leti na obrazky kde se nadsene houpe a ma prcu jak ji nahanime aby obrazky neshodila, pak miluje kdyz ji odhanime od kabelu vseho druhu, to zacina vrestet uz predem protoze vi ze to nee, taky vzruso. To vymesovani z klece ted uz je citelnejsi. Kdyz je s ni kluk sam rano, tak zpusobne to pusti do klece, ale jakmile prijdu rano ja a s klukem si povidame tak to protestne vyhodi ven.Fakt..nebo kdyz ji kluk pousti sam tak je jak andilek ktery se necha casto hodku drbat, jen slysi vrznout dvere a kluk me jde pozdravit a vrati se, tak je z ni san..co se vzteka a doba..teda takovou zarlivku aby pohledal..horsi nez u lidi fakt🙂

15.11.2022 17:14
Ka-ka

XXX.XXX.248.213

měli jsme domáciho mazlika - Pepinu Pyruru...

když chtěla jít spát, vletěla na dvěře od skříně a zobákem na ně ťukala..., my jsme se zvedli, dveře přiotevřeli a ona si tam zalezla....

ráno, když byla vyspalá a chtěla ven, tak se ze skříně ozvalo ťuk .. ťuk zobákem na dveře skříně...

my jsme je otevřeli, ona vlétla na klec a na kleci udělala ten první denní bobek.. :-)) padalo to do klece...

když jsme o ni přišli a kontrolovali skříň, tak tam kde přespávala, tj. za svetry bylo jedno prachové peříčko...

oni vědí...

16.11.2022 12:37
Lilith2

XXX.XXX.229.247

Ka-ka napsal(a):
měli jsme domáciho mazlika - Pepinu Pyruru...

když chtěla jít spát, vletěla na dvěře od skříně a zobákem na ně ťukala..., my jsme se zvedli, dveře přiotevřeli a ona si tam zalezla....

ráno, když byla vyspalá a chtěla ven, tak se ze skříně ozvalo ťuk .. ťuk zobákem na dveře skříně...

my jsme je otevřeli, ona vlétla na klec a na kleci udělala ten první denní bobek.. :-)) padalo to do klece...

když jsme o ni přišli a kontrolovali skříň, tak tam kde přespávala, tj. za svetry bylo jedno prachové peříčko...

oni vědí...

Verim, jsou chytri jak opicky..

16.11.2022 12:58
exotchov

XXX.XXX.168.151

O hovně cely týden,a pak ze jsme nevzdělaný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík