Žako šedý

Prodám Žaka velkého - Vyměním dospělého samce s DNA rok 2014. Za samce podo...
U nasi Zakousi holky 8mes se rozmohl nesvar. Uz podruhe, vcera i dnes se nam vykali z klece ven na podlahu. Fakt. Normalne nastavi prdelku k mrizi a vyhodi to prvni velkou ranni nadilku na podlahu..Dela to jeste pred rannim krmenim. Jako na protest, ze my si povidame a ona jeste nedostala nazrat? Je v pokoji u syna, Syn snida, ja se jdu za ni podivat pozdravim ji a ona zacne pohybovat po kleci, to vzdy rotoju po cele mrizi kdyz me vidi pak odejdu, syn obstarava krmeni a ona zatim toto vyvede. Znate to? Jsem zvedava zda to udela zitra az budu v praci a syn ji bude rano davat sam..Diky za postrehy
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Proč si dělat binec ve svém.Proč tohle řešíte na fóru ???
Tak jo panove, dik za vase prinosne prispevky. Netusila jsem, co svym zjevne nicotnym prispevkem rozpoutam. Ve sve naivite jsem si myslela ze podobna fora slouzi k radeni, jsem zacatecnice a ano taky jsem tak chytra ze asi vim ze staci dat ke kleci noviny, spise me zajimalo zda je to bezne chovani u Zakousu. Asi by nebylo od veci kdyby zdejsi radilove napsali na co je dovoleno se ptat a co uz je nicotne, aby se pristi neznaly nespletl.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Lilith2
napsal(a):
Tak jo panove, dik za vase prinosne prispevky. Netusila jsem, co svym zjevne nicotnym prispevkem rozpoutam. Ve sve naivite jsem si myslela ze podobna fora slouzi k radeni, jsem zacatecnice a ano taky jsem tak chytra ze asi vim ze staci dat ke kleci noviny, spise me zajimalo zda je to bezne chovani u Zakousu. Asi by nebylo od veci kdyby zdejsi radilove napsali na co je dovoleno se ptat a co uz je nicotne, aby se pristi neznaly nespletl.
Nezlobte se ,ale je to opravdu problém, který musíte vyřešit sama.Můžu jen říci,že to není problém druhu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Lilith2
napsal(a):
No, musíte sama uznat, že je to docela úsměvný dotaz. :)
Jinak ano, může to dělat klidně dál, protože přišla na to, že si neznečistí svou klec. Prostě ji to pálí. :) Je dost papoušků - mazlíčků, kteří se vyprazdňují raději mimo klec. Obvykle k tomu slouží ptačí strom.
Diky za normal.odpoved, nase princezna ma luxusni ptaci strom, kdyz je venku pustena, tak sejri vsude to je v pohode..jo je s ni veselo, na strome sedi par minut a pak s gustem leti na obrazky kde se nadsene houpe a ma prcu jak ji nahanime aby obrazky neshodila, pak miluje kdyz ji odhanime od kabelu vseho druhu, to zacina vrestet uz predem protoze vi ze to nee, taky vzruso. To vymesovani z klece ted uz je citelnejsi. Kdyz je s ni kluk sam rano, tak zpusobne to pusti do klece, ale jakmile prijdu rano ja a s klukem si povidame tak to protestne vyhodi ven.Fakt..nebo kdyz ji kluk pousti sam tak je jak andilek ktery se necha casto hodku drbat, jen slysi vrznout dvere a kluk me jde pozdravit a vrati se, tak je z ni san..co se vzteka a doba..teda takovou zarlivku aby pohledal..horsi nez u lidi fakt🙂
měli jsme domáciho mazlika - Pepinu Pyruru...
když chtěla jít spát, vletěla na dvěře od skříně a zobákem na ně ťukala..., my jsme se zvedli, dveře přiotevřeli a ona si tam zalezla....
ráno, když byla vyspalá a chtěla ven, tak se ze skříně ozvalo ťuk .. ťuk zobákem na dveře skříně...
my jsme je otevřeli, ona vlétla na klec a na kleci udělala ten první denní bobek.. :-)) padalo to do klece...
když jsme o ni přišli a kontrolovali skříň, tak tam kde přespávala, tj. za svetry bylo jedno prachové peříčko...
oni vědí...
Ka-ka
napsal(a):
měli jsme domáciho mazlika - Pepinu Pyruru...
když chtěla jít spát, vletěla na dvěře od skříně a zobákem na ně ťukala..., my jsme se zvedli, dveře přiotevřeli a ona si tam zalezla....
ráno, když byla vyspalá a chtěla ven, tak se ze skříně ozvalo ťuk .. ťuk zobákem na dveře skříně...
my jsme je otevřeli, ona vlétla na klec a na kleci udělala ten první denní bobek.. :-)) padalo to do klece...
když jsme o ni přišli a kontrolovali skříň, tak tam kde přespávala, tj. za svetry bylo jedno prachové peříčko...
oni vědí...
Verim, jsou chytri jak opicky..