Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jozef.K

21.11.2022 15:11
Jozef.K

XXX.XXX.69.5

Hľadám niekoho kto by mi vedel poradiť s registráciou amazoňanov modročelých na Slovensku. Podľa toho čo som čítal zákon, nejaké vyhlášky a neviem čo všetko sa v tom nevyznám. Na Slovensku podliehajú registráci na životnom prostredí CITES B ale v Česku nie.
Moja situácia. Z česka si ich chcem priniesť. Čo všetko k tomu potrebujem? Resp. aký je správny postup??

Ďakujem.

23.11.2022 08:24
jaro.chudacik@gmail.com

XXX.XXX.35.183

Jozef.K napsal(a):
Hľadám niekoho kto by mi vedel poradiť s registráciou amazoňanov modročelých na Slovensku. Podľa toho čo som čítal zákon, nejaké vyhlášky a neviem čo všetko sa v tom nevyznám. Na Slovensku podliehajú registráci na životnom prostredí CITES B ale v Česku nie.
Moja situácia. Z česka si ich chcem priniesť. Čo všetko k tomu potrebujem? Resp. aký je správny postup??

Ďakujem.

Návšteva : Okresný úrad životného prostredia - tam vám odborníci, odborne vysvetlia, čo všetko potrebujete

Miloš2

25.11.2022 22:06
Miloš2

XXX.XXX.77.5

Dobrý deň. Potrebujete kúpnu, alebo darovaciu zmluvu (spôsob nadobudnutia). Potom u nás na Slovensku si založíte druhovu kartu na daný druh. Potom ju oskenujete a pošlete na mail adresu druhovakarta@sopsr.sk . A to je všetko. Nič zložité. Len pozor musíte to urobiť do 14 dní od kúpi.

Jozef.K

26.11.2022 16:39
Jozef.K

XXX.XXX.69.5

jaro.chudacik@gmail.com napsal(a):
Návšteva : Okresný úrad životného prostredia - tam vám odborníci, odborne vysvetlia, čo všetko potrebujete

Áno, odborne vysvetlia. Ale aby to dali do reči akej rozumie každý tak to im nejde

Přidejte reakci

Přidat smajlík