Kakariki - nadměrné vypadávání peří

Kakariki modrý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2022 20:44
aajikk

XXX.XXX.217.219

Dobrý den, poprosila bych o radu. Mám dvou rocniho kakariki modrého a začalo mu hodně padat peří… Vypadá to docela zle:( Nevíte někdo co by to mohlo být, nebo čím to je způsobeno? Děkuji za všechny odpovědi!

19.12.2022 22:12
Pinkava2003

XXX.XXX.38.208

aajikk napsal(a):
Dobrý den, poprosila bych o radu. Mám dvou rocniho kakariki modrého a začalo mu hodně padat peří… Vypadá to docela zle:( Nevíte někdo co by to mohlo být, nebo čím to je způsobeno? Děkuji za všechny odpovědi!

Má přístup k zemině? Nebo je chován doma jako mazel?

19.12.2022 22:14
aajikk

XXX.XXX.29.250

Je chován doma, někde jsem vycetla ze mohu dat do klece drn s trávou a ze si vybere potřebné živiny, ale bojím se, jelikož žiji ve městě a bojím se aby nechytl nějakou nemoc..

20.12.2022 04:56
exotchov

XXX.XXX.168.151

kdyz nemohu zajistit tvorovy prirozene prostredi,tak ho nechovam.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2022 12:14

aajikk napsal(a):

Kakarici jsou na vypadávání peří hákliví. Čím krmíte? Má k dispozici sépiovou a minerální kost? Ten drn trávy je u nich taky hodně důležitý. Pokud žijete ve městě, prostě vyjeďte na okraj města do přírody a vyrýpněte mu ho tam.

clok

20.12.2022 17:28
clok

XXX.XXX.57.161

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kakarici jsou na vypadávání peří hákliví. Čím krmíte? Má k dispozici sépiovou a minerální kost? Ten drn trávy je u nich taky hodně důležitý. Pokud žijete ve městě, prostě vyjeďte na okraj města do přírody a vyrýpněte mu ho tam.

Me to delaji bezne a to drny maji- vetsinou pri sezeni u mladych...pomuze striknout Arpalitem a je po case fit.

20.12.2022 17:39

clok napsal(a):
Me to delaji bezne a to drny maji- vetsinou pri sezeni u mladych...pomuze striknout Arpalitem a je po case fit.

Tak jasně, odchov je náročnější období. Dle dotazu se ale jedná o 2 letého mazlíčka.

Arpalit je na parazity.

21.12.2022 08:37
Kachna11

XXX.XXX.134.212

Dobrý den
Chce to hodně zeleného a tu trávu s hlínou. Pokud dáváte jen zrní, tak to je málo. Potřebují hodně vitamínů. Mrkev, červenou řepu, saláty, jablko atd..... A pokud je dva roky doma, tak mu asi taky chybí sluníčko. Tohle mám vše vyzkoušeno a fungovalo to.

Přidejte reakci

Přidat smajlík