Korela

Prodám Korelu chocholatou - Nabízím dvě mladé Korely: Korela bělohlavá, Kor...
300 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat s jakou mutací by jste dopracovali tuto samičku.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Omlouvám se, psal jsem dopárovali
Původně jsem ji koupil k pastelolícímu samci z kterého je ale asi samice, tak že k ní jsem pořídil samce. (bělohlavá straka) Plánoval jsem že když budu mít páru s tou pastelolící, tak si udělám druhou páru bělohlavou ať můžu sestavovat páry jenže ty bělohlavé straky jsou příbuzné. Takže bych nemohl sestavovat nepříbuzné páry a nevím co k ní. Možná bych chtěl nějaké normální s červeným líčkem, ať mám i něco jiného.
napsal(a):
Původně jsem ji koupil k pastelolícímu samci z kterého je ale asi samice, tak že k ní jsem pořídil samce. (bělohlavá straka) Plánoval jsem že když budu mít páru s tou pastelolící, tak si udělám druhou páru bělohlavou ať můžu sestavovat páry jenže ty bělohlavé straky jsou příbuzné. Takže bych nemohl sestavovat nepříbuzné páry a nevím co k ní. Možná bych chtěl nějaké normální s červeným líčkem, ať mám i něco jiného.
Tak k ní pořiďte 1,0 pastelolící.
Ta Vaše pastelolící je straka?
Přidávám fotku té pastelolící.
A kdyby jsem k té bělohlavé skořicové strace pořídil lutino samce jaké by byli mladé ?
A kdybych k ní dál skořicovou straku tak by byli mladé skořicové straky štěpitelný na bělohlavé?
Děkuji za pomoc ještě bych se chtěl zeptat, takže všechny korely jsou vůči bělohlavým mutacím dominantní ?
dědičnost jednotlivých mutací máte tady
http://www.gencalc.com/gen/cz_genc.php?sp=0Cock