ZO Slavkov u brna
Pořádá v sobotu 8.4.2023 první z pravidelných Chovatelských trhů zvířat které se budou konat vždy druhou sobotu v měsíci v areálu chovatelské haly od 9,00-14,00 .
sháníme prodejce , prodejce regionálních potravin a prodejce drobných zvířat . Výkup kůží ,prodej krmiv, prodej Nosnic a Výkup Exotu zajištěn.
Pro více info mně neváhejte kontaktovat děkuji .
Za tým pořadatelů Martin Kajnar
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
Tak v sobotu Slavkov,v neděli Přerov to bude všude narváno,a ta konkurence ve výkupu.Budou se prát o zákazníky!
Slavkovská burza nikomu nekonkuruje je to nová burza pro chovatele i s chovatelským servisem ojedinělým v Čr na jihu Moravy budou vítaní i chovatele z celé republiky a i Slovenska , výkup je vždy a na každé burze na tom není nic špatného , jestli máte nějaké pochybnosti rad vám zodpovím jako jeden z pořadatelů vaše otázky. mail Martin.kajnar@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
havok
napsal(a):
Slavkovská burza nikomu nekonkuruje je to nová burza pro chovatele i s chovatelským servisem ojedinělým v Čr na jihu Moravy budou vítaní i chovatele z celé republiky a i Slovenska , výkup je vždy a na každé burze na tom není nic špatného , jestli máte nějaké pochybnosti rad vám zodpovím jako jeden z pořadatelů vaše otázky. mail Martin.kajnar@seznam.cz
Fandíte si Martine a to je dobře-přeji hodně zdaru.
clok

XXX.XXX.57.161
exotchov
napsal(a):
O zakazniky se prat nebudou,a konkurence neni ani nebude. Chovatele jimto jeste radi nacpou sami.
Dokud nebude u lidi poptavka..tak vykup bude zaplatpanbu jedine misto kde vam to vemou..sam tam rad cpu..nez jezdit na burze a z 10 kusu prodat jeden..a pak zas na dalsi burzu a zas skoro nic..tak to nee...asi mam vyhodu ze to delam pro radost a ne pro penize
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
Máte to pro začátek celkem dobře nastaveno kromě Brna z malým "b" a času-posunul bych to o 2hod. zpět 7.00-12.00 i tak to bude dlouho.Na běžných burzách za 3hod. zameteno.
Foxteri

XXX.XXX.216.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte to pro začátek celkem dobře nastaveno kromě Brna z malým "b" a času-posunul bych to o 2hod. zpět 7.00-12.00 i tak to bude dlouho.Na běžných burzách za 3hod. zameteno.
Prosím Vás, proč opravujete někoho, že napsal malé b , když sám píšete místo s z! Teď jste se úplně zesměšnil. Jistě tomu názvu města rozumí všichni i s tím malým b. Prostě chybička.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Foxteri
napsal(a):
Prosím Vás, proč opravujete někoho, že napsal malé b , když sám píšete místo s z! Teď jste se úplně zesměšnil. Jistě tomu názvu města rozumí všichni i s tím malým b. Prostě chybička.
Kde má být místo s z? Spět?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kde má být místo s z? Spět? Bursách?
Adresa Burzy je Polní 1423 pro info posilam odkaz map. https://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9n0s0xTfSa&ud=16%C2%B052%2746.686%22E%2049%C2%B09%273.785%22N&x=16.8795171&y=49.1506330&z=19&base=ophoto
Nizina

XXX.XXX.81.189
Velice fandím,aby se burza vydařila a uchitila.Sám určitě navštím i s ptactvem.Mám to velmi blízko,tak na viděnů ve u Brun.Zbyňa
Lola98

XXX.XXX.20.17
Co dovezete za ptaky mohu vzit korele mutace
Lola98

XXX.XXX.20.17
jarat
napsal(a):
A jaké mutace korel?
Lutina a straky
Nizina

XXX.XXX.8.188
Dobrý den.Mohu vzít alexandry malé 2xmodrý,1xšedý a modrý lawceving. Vše kroužkované rok 22.Bez DNA.Tel:728485535
havok
napsal(a):
Bohuzel vse ma svou achylovou patu ale kdo nic nedela nic neskazi ale verim ze i do budoucna se nam to pripadne podari vyresit
Vyřešit parkování když už teď není kde tomu moc nevěřím. Jedině postavit nové parkoviště někde poblíž ale to při vší úctě k pořadatelům je jedno velké sci-fi. Ale určitě držím palce, kdo se dneska pustí do něčeho takového má můj respekt.
To

XXX.XXX.19.59
Koupím 0.1rosela pestrá lutino a 0.1neoféma tyrkysová
Děkujeme za vaši návštěvu , na naší první burze jsme mněli 404 návštěvníků možná k vůli chmurnému počasí ale jsme pod střechou a zároveň se chci omluvit za komplikace u vstupu kdy se udělala trochu chyba při výběru která se při zjištění hned odstranila . Výkup : Zebra 50 Andula 70 Korela 230 Rozela 400 Penant 650 Alex zel 700 Mutace 1200 Neofena 150 Agoš 250 . Ještě jednou děkujeme a Omlouváme se za malou komplikaci za Pořadatele MARTIN KAJNAR ZO SLAVKOV U BRNA
Nizina

XXX.XXX.92.66
Taktéž děkuji.Já osobně spokojenost až na p.časí.Nakoupil jsem krmení,nějakou sázeničku.Jenom toho zvířectva mohlo být více.Snad příště už bude snad teplec.Chovu zder přeje Zbyňa
Na první akci to bylo pěkné. Velice jsme si s kolegou pochalovali čas zahájení, kdy jsme nejeli ještě rozespalí, ale hezky na pohodu si vstali a vyrazili. Věřím, že příště bude účas hojnější, přece jen počasí dnes za moc nestálo a sám jsem uvažoval, jestli agoše s sebou vzít...
V hale spousta místa a co hlavě, parádní světelné podmínky, že nemusíte mžourat ve tmě do přenosek.
Rozhodně mají tyto trhy potenciál a rád příště znovu přijedu.
Pár fotek z dneška Přatelé jsem rád že se vám akce líbila a budem se snažit to ještě vylepšit a zdokonalit k vaši spokojenosti chovatel chovatelům CHOVU ZDAR
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
Nějak mi tam chybí exotické ptactvo?
Šimík

XXX.XXX.88.252
Souhlasím, přijeli jsme v 11h. , pěkné klidné prostředí, žádný spěch jak jinde, že se v devět končí. Ráno si člověk popraví zvěřinec, děti se vyspí a v klidu se jede na výlet, za mě bych čas určitě nechala tak jak je 🙂
marrekk

XXX.XXX.57.161
Šimík
napsal(a):
Souhlasím, přijeli jsme v 11h. , pěkné klidné prostředí, žádný spěch jak jinde, že se v devět končí. Ráno si člověk popraví zvěřinec, děti se vyspí a v klidu se jede na výlet, za mě bych čas určitě nechala tak jak je 🙂
Toto je burza zamerena na urcity druh,a ne zadny tip na pekny vylet..v kromerizi uz je to hruza spousta lidi to ano, ale jen cast se zajmem o chov..zbytek maji zajem jen o kaficko,pivecko,parecek..a poradne ani nevi co se kolem nich deje...tak at se to nestane casem i zde...pak bude nejaky chovatel az na druhem miste..hlavne ze je plno
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
Proč vám burza v KM tak leží v žaludku,je to každého věc za jakým účelem tam přichází.
Ještě před pár lety vychvalovaná burza v Přerově nebyla nic jiného. Spousta stánků se vším možným. Nevím proč by to mělo někomu vadit. Kdo jel za ptáky tak se zajímal o ptáky a kdo si tam chtěl koupit bramborák a víno nebo něco z proutěných výrobků od Poláků tak si šel koupi. To se přece nevylučuje. kde je víc lidí pohromadě tam je i příležitost něco prodat.
Díky za každou novou burzu, zájem poroste, chce to čas. Co se týká Kroměříže, je mi u zadele, kolik kde je lidí, jezdil jsem rád Přerov, když byl ještě v zelené hale, byla to pecka, Kroměříž jezdím ještě raději, důležité je, jaký výběr practva je na stolech a stojanech co do pestrosti druhů, jako chovatel drobotě pro mě Kroměříž vede. Slavkov mám nicméně kousek a třeba pro krmivo, nebo prodat nějakou droboť, rád zajedu.
ZO ĆSCH Slavkov u Brna vás srdečně zve na Chovatelsko Zahradkářské trhy , můžete zde prodat své odchovy případně nakoupit zvířata do chovu , dále zde bude prodej krmných směsí pro exoty , holubi , králíky , drůbež , křepelky , krůty , husy , kachny , křečky morčata a činčily , prodej minerálních gritů , , probiotika , budou zde prodejci přepravek a chovatelských potřeb , prodejci nosnic před snáškou , brojlerů , kachen a hus, prodejci přísad a květin , prodejci ovoce a zeleniny , prodejce medu a medoviny , prodejce koření , výkup kůží , výkup exotů a bohaté občerstvení zajištěno srdečně zvou pořadatelé . Bližší info 736711664 Kajnar .
havok
napsal(a):
ZO ĆSCH Slavkov u Brna vás srdečně zve na Chovatelsko Zahradkářské trhy , můžete zde prodat své odchovy případně nakoupit zvířata do chovu , dále zde bude prodej krmných směsí pro exoty , holubi , králíky , drůbež , křepelky , krůty , husy , kachny , křečky morčata a činčily , prodej minerálních gritů , , probiotika , budou zde prodejci přepravek a chovatelských potřeb , prodejci nosnic před snáškou , brojlerů , kachen a hus, prodejci přísad a květin , prodejci ovoce a zeleniny , prodejce medu a medoviny , prodejce koření , výkup kůží , výkup exotů a bohaté občerstvení zajištěno srdečně zvou pořadatelé . Bližší info 736711664 Kajnar .
Dobrý den, to jste moc dobře neudělali. 2. Neděle je burza v Přerově a myslím si že hodně chovatelů bude jezdit tam než do Slavkova. Ale to je jen můj názor.
14.5 Mohu vzít GULDIČKY, modré, stříbrné, žluté, už jen samci. Kroužek 022/023
nabídka viz odkaz:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/4042783/ruseni-chovu-z-duvodu-umrti/
nabízené ptáky po dohodě je možno dovést do Slavkova 14.5.2023
Už jsme na vás nachystáni přátelé pro Exotaře máme pár novinek i co se týče zázemí a krmení , rozšířily jsme sortiment stánku o další nové prodejce věříme že budete spokojeni a budete se rádi vracet.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.54
havok
napsal(a):
Už jsme na vás nachystáni přátelé pro Exotaře máme pár novinek i co se týče zázemí a krmení , rozšířily jsme sortiment stánku o další nové prodejce věříme že budete spokojeni a budete se rádi vracet.
Máte to nachystané parádně-přeji hodně zdaru.JT
Iveta50

XXX.XXX.155.136
Koupím Dva Samečky Andulka vlnková 2022 - 2023 ročník , 25kg Proso ve Slavkov u Brna na burze
Děkujeme za vaši dnešní účast , věříme že se nás příště sejde ještě víc , stále pro vás pracujeme a vylepšujeme zázemí a doufáme že s naším trhem budete spokojeni , dělaly jsme takovou menší anketu odkud jste k nám přátelé dojely a mile nás to překvapilo děkujeme , a chceme poděkovat všem ze všech koutů světa a to konkrétně z : Jedovnice , Rašovice , Prace , Holubice , Pravkov , Ždánice , Velké Pavlovice , Žarošice , Hodějice , Sudoměřice , Krásensko , Blučina , Vážany nad Litavou , Sokolnice , Kutná hora , Čáslav , Litovel , Hostěrádky - Rešov , Chvalíkovice na Hané , Třebíč , Rostěnice , Nížkovice , Lovčičky , Svatobořice- Mistřín , Němčany , Ostrava , Přibyce , Kroměříž , Boskovice , Zbýšov(u Křenovic) , Otnice , Zbýšov (u Ivančic) , Vrbice , Velké Bílovice , Blansko , Oslavany , Brno , Litomyšl , Rousínov , Šlapanice , Hostivice , , Opatovice , Uherské Hraďiště , Násedlovice , Praha , Dambořice , Hodonín , Bučovice , Višňová , Vlasatice , Jezeravy , Křenovice , Sokolov( u Miroslavi ) , Habrovany , Čejkovice , Heršpice , Komořany , Sukovar , Želatice , Holasice , Vyškov , Ivanovice na hané , Velké Němčice , Bošovice , Hovorany ,Boskovice (u Olomouce) , Velešovice , Karviná , Pardubice , Hlinsko , Olomouc , také dojeli přátele z ciziny a konkrétně z Polska , Slovenska , Rakouska a Turecka , a v neposlední řadě děkuji domácím Slavkovákům za účast budeme se na vás těšit již 11.6 , Naschledanou realizační tým Chovatelů ze Slavkova
5008.

XXX.XXX.228.41
Napsat 100 měst plus fotky, kde není ani jedna přenoska s ptákama, je hodně špatná reklama, to raději žádná
5008.

XXX.XXX.228.41
Marek Blažek
napsal(a):
Hejtovat z anonymního účtu je zase hodně ubohý
Proti této ani jiné burze nic nemám, dobře za každou novou, ale než na 💩reklama tak raději žádná reklama.Nebo čekáte, že si každej řekne žádní ptáci-jedeme tam
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.2
Již jsem jednou upozorňoval,že chybí fota exotického ptactva a je to zase to samé.
To

XXX.XXX.41.219
Jj, a jednou už bylo slibováno že příště se to nafotí😀
2022

XXX.XXX.90.6
Jde i o setkání chovatelů , prodej krmiv, výkup, udělat reklamu, plocha pěkná více informací více lidí ať se daří 🌞