Prodám barevné mutace zebřičky pestré

Prodám Zebřičku pestrou - samce i samičky chované v hejnu ve společné celor...
200 Kčverca55111
XXX.XXX.32.33
Dobrý deň, chcem sa informovať, moja zebrička samička je posledné 3 dní oveľa menej čulá ako bola. Stále vidím ze spi, nelieta tak, ale papá aj pije. Ale príde mi nejaká pribratá, ma naježené perie. Je chorá? Alebo ide zniesť vajicka? Ešte za chcem opýtať mam 4 samicky, ale pravidelne znesú vajcia je to normálne? Ďakujem Vám
Uživatel s deaktivovaným účtem
verca55111
napsal(a):
Dobrý deň, chcem sa informovať, moja zebrička samička je posledné 3 dní oveľa menej čulá ako bola. Stále vidím ze spi, nelieta tak, ale papá aj pije. Ale príde mi nejaká pribratá, ma naježené perie. Je chorá? Alebo ide zniesť vajicka? Ešte za chcem opýtať mam 4 samicky, ale pravidelne znesú vajcia je to normálne? Ďakujem Vám
Asi je nemocná.
A ano, je normální, že samice ptáků snášejí vejce. Proto chováme slepice, že jo.
verca55111
XXX.XXX.32.237
Je to prenosné ma človeka? V klietke sú aj ďalšie zebricky tým nie je nič, nemá ani výtok z nosa z očí, ale stále len spi naježená, len po zemi a nereaguje pomaly už na nic :(, veterinar je až zajtra otvorený:( nemám jej ako pomôcť ach, dúfam len ze to nepôjde na človeka chytala som ju
verca55111
XXX.XXX.32.237
Myslím tu chorobu nie vajcia ach, srandy si robíte len..
verca55111
XXX.XXX.32.237
Už uhynula akurat :( ostatné sú v poriadku tak snáď nie je nič na človeka prenosne
Uživatel s deaktivovaným účtem
verca55111
napsal(a):
Myslím tu chorobu nie vajcia ach, srandy si robíte len..
Taková chlamydióza na člověka přenosná je.