Žako Kongo Ručně dokrmený

Prodám Žaka velkého - Prodám vymazleneho samečka Pap. Žako Velký. Ručně dok...
17000 KčCCA před týdnem jsme si domů pořídili ručně dokrmeného žaka(konkrétně samici) a první 2 dny mi dávala pusinky a občas i na mně vylezla, ale 4 dnem naprosto změnila své chování, když prijdu ze školy tak ani nepřivítá, a to i přes to, že jsem ten který jí ráno pustí a vykidá dám nové jídlo a vodu atd. prostě na mně kašle ale s rodiči má kladnější vztahy a to i přes to, že jsou spolu o něco méně v kontaktu než já. Samozřejmně jsem počítal že bude v šoku první týden a bude zlobivější, ale ne tak, že mně bude docela bych řekl na to že jí jsou 2 a půl měsíců takhle silně kousat, když to OPRAVUD MOC PŘEŽENE tak jí nehtem poklepu zobák a potom je na pár minut v klidu.. a potom zase a pokaždé když jí chci pohladit se na mně směruje zobákem. a mě vždycky mrzí když ji klepnu protože jí mám fakt rád ale jinak to asi nejde.. a když jí nechám a nebudu se jí všímat tak mamka by se jí všímala místo mně, takže tudy cesta nevede.. tím by jsem si ješte víc zadělal.. porádíte mi prosím někdo jak přilákat papouščí pozornost?
AntsCzechia
napsal(a):
CCA před týdnem jsme si domů pořídili ručně dokrmeného žaka(konkrétně samici) a první 2 dny mi dávala pusinky a občas i na mně vylezla, ale 4 dnem naprosto změnila své chování, když prijdu ze školy tak ani nepřivítá, a to i přes to, že jsem ten který jí ráno pustí a vykidá dám nové jídlo a vodu atd. prostě na mně kašle ale s rodiči má kladnější vztahy a to i přes to, že jsou spolu o něco méně v kontaktu než já. Samozřejmně jsem počítal že bude v šoku první týden a bude zlobivější, ale ne tak, že mně bude docela bych řekl na to že jí jsou 2 a půl měsíců takhle silně kousat, když to OPRAVUD MOC PŘEŽENE tak jí nehtem poklepu zobák a potom je na pár minut v klidu.. a potom zase a pokaždé když jí chci pohladit se na mně směruje zobákem. a mě vždycky mrzí když ji klepnu protože jí mám fakt rád ale jinak to asi nejde.. a když jí nechám a nebudu se jí všímat tak mamka by se jí všímala místo mně, takže tudy cesta nevede.. tím by jsem si ješte víc zadělal.. porádíte mi prosím někdo jak přilákat papouščí pozornost?
Žako je velice inteligentní papoušek a vybírá si svého partnera sám. Když není v páru, tak si vybere někoho z rodiny. Asi to bohužel nebudete Vy. Tím trestáním to jen zhoršíte. Pokuste se na ni víc mluvit, krmit ji z ruky a uvidíte
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.14.54
Za pár dnů nemůžete čekat žádné zázraky-chce to čas a trpělivost.
AntsCzechia
napsal(a):
mluvím s ní 2 hodiny v kuse a pořád zlobí..:( a co se týče krmení tak dostává za odměnu jablíčko z ruy když je hodná..
Každou naší reakcí bychom se měli snažit papouška utvrzovat v tom, že jsme ti, kteří mu nikdy neublíží a k nimž může mít důvěru.
Trénink pomocí pozitivního posilování je vlastně určitým dialogem s naším zvířecím kamarádem. Pomocí správně zvoleného postupu dokážeme naučit papouška potřebné věci jako nástup na ruku bez nepříjemného bonusu klovnutí, zapilování drápků bez použití násilí...atd... atd...
takže pogooglujte a najděte si např. klikr trénink u papoušků
NIC NENÍ HNED A SAMO OD SEBE