Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Agos36

8.5.2023 16:01
Agos36

XXX.XXX.135.60

Čím a jak napomoci aby nedocházelo ke skubani peří u kakadaku růžových, dostal jsem páru v dost skuble, poradí někdo? Díky

11.5.2023 01:00
z jarda

XXX.XXX.139.178

Zdravím, tak na tento "recept" čeká určitě hodně chovatelů a věřte, že kdyby byl, tak by byl nad zlato!
Píšete, že jsou už dost škublý, no a právě proto to bude ještě těžší! A žádné preparáty neexistují!
Já bych zkusil dlouhou velkou volieru a hodně bidel a větví na okus a prolézání(černý bez, vrba, jabloň, třešeň), různé lana a provazy pro zábavu, pravidelné koupání a sprchování, kvalitní krmné směsi (Avicentra), klíčené zrní, ovoce a zeleninu, bílkoviny - vařené vejce, minerální písek, sépii, ptačinec a pampelišku květy i listy i kořen, květ afrikánu.
Ale co můžu napsat je, že v Indii jsem viděl jak potírali celé mládě kakadua bílého s čerstvým listem aloe vera a teda byl celý polepený tou šťávou a když jsem se ptal k čemu to je, tak řekli, že rodiče je škubou jakmile zarostou peřím. Osobně to vyzkoušené nemám, ale kdyby k tomu došlo, tak bych to určitě zkusil, ublížit jim to určitě nemůže! Takže asi tolik, s pozdravem Zappe

Přidejte reakci

Přidat smajlík