Neregistrovaný uživatel

Poraďte mi prosím!!!!!!! V kolikati letecech může mít fenka bígla nejpozději první štěňátka? Teď má pět let a právě začala hárat po roce a půl. Byla bych radši, kdyby mohla mít svoje první štěňátka příští rok, protože si chceme jedno nechat a lépe by nám to tak vyhovovalo. Nechci ale aby ji to naše čekání způsobilo nějaké zdravotní problémy, kdyby ji to mělo uškodit, tak by chom ji nechali připustit už teď, nejak bychom to museli zvládnout. Poraďte nám, prosím, jestli můžeme počkat do příštího roku, nebo ne .........Děkuji...
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Poraďte mi prosím!!!!!!! V kolikati letecech může mít fenka bígla nejpozději první štěňátka? Teď má pět let a právě začala hárat po roce a půl. Byla bych radši, kdyby mohla mít svoje první štěňátka příští rok, protože si chceme jedno nechat a lépe by nám to tak vyhovovalo. Nechci ale aby ji to naše čekání způsobilo nějaké zdravotní problémy, kdyby ji to mělo uškodit, tak by chom ji nechali připustit už teď, nejak bychom to museli zvládnout. Poraďte nám, prosím, jestli můžeme počkat do příštího roku, nebo ne .........Děkuji...
Doporučila bych obrátit se na veterináře. Fakt je, že každý na to má jiný názor. Já osobně vidím horní hranici na 5 letech (poprvé štěňata). Jistě záleží i na plemeni a kondici fenky. Fena také nemusí mít nikdy štěňata. Ale jak říkám, každý má na to "svůj názor".
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslím, že by se to dalo při dobré péči zvládnout, fena bígla v pěti ani v šesti letech není důchodkyně.
verča 2016

XXX.XXX.168.7
Dobrý den můžu se zeptat memu pejskovi budou 29.srpna.3 roky tak kdy by mněla mít stěnata (minka ) nejpozději
jen tak chci se zeptat
všichni tvrdí ze kdys je nebudou mít tak odejdou do nebe
a to nechci.
Uživatel s deaktivovaným účtem

verča 2016
napsal(a):
Dobrý den můžu se zeptat memu pejskovi budou 29.srpna.3 roky tak kdy by mněla mít stěnata (minka ) nejpozději
jen tak chci se zeptat
všichni tvrdí ze kdys je nebudou mít tak odejdou do nebe
a to nechci.
Nevěřte jim, jsou zlí, Váš pejsek nemusí mít štěňátka a neumře, nebojte
terkajessi

XXX.XXX.112.76
dobrý den mám borderku a nevím od kolika může mít stěnata nekteří říkaji že od 3let tak už nevím od kolika prosím napište

domi.t
napsal(a):
Len či je uchovnenie v pláne a či chovateľ je fakt chovateľ a nie len ,,chovateľ,,
Pak je to jednoduché - nikdy!
domi.t
napsal(a):
Len či je uchovnenie v pláne a či chovateľ je fakt chovateľ a nie len ,,chovateľ,,
čekám na odpověd i když jí víceméně tuším. Pak k čemu další štěnata? Ne nemusí každá fena rodit Já mám doma dvě fenky a nevidím jediný důvod aby měly štěnata a jestli mají mateřské pudy tak se brzy můžou realizovat na novém štěněti
Simackova999

XXX.XXX.171.107
Pokud máte fenku neuchovněnou, tak jí štěňátka nenechávejte nikdy. Na svět by přišli zbytečně další pejsci. To, že každá fena musí mít štěňata je zažitý mýtus, kterému bohužel hrozně moc lidí stále věří. Pokud nebude mít fena ani jednou štěňata, tak opravdu neumře, nebude ohrožená na životě ani nijak neonemocní. Pokud máte i přesto strach, tak nechte fenku radši kastrovat.
Simackova999
napsal(a):
Pokud máte fenku neuchovněnou, tak jí štěňátka nenechávejte nikdy. Na svět by přišli zbytečně další pejsci. To, že každá fena musí mít štěňata je zažitý mýtus, kterému bohužel hrozně moc lidí stále věří. Pokud nebude mít fena ani jednou štěňata, tak opravdu neumře, nebude ohrožená na životě ani nijak neonemocní. Pokud máte i přesto strach, tak nechte fenku radši kastrovat.
nic nedejte na předchozí příspěvek, psů k adopci je u nás nedostatek, proto se sem tahaji psi z Irska, Slovenska, celé Evropy a prodávají se za slušné peníze.
jahodapavel
napsal(a):
nic nedejte na předchozí příspěvek, psů k adopci je u nás nedostatek, proto se sem tahaji psi z Irska, Slovenska, celé Evropy a prodávají se za slušné peníze.
Nějak jsem si nevšimla, že by sem nepřetržitě proudilo velké množství psů z ciziny. Máte odkaz? Seriozní?
Spíš mám dojem, že z ČR proudí stovky štěňat do ciziny. Viz zde: http://www.canis-servis.cz
Nemám,často hledat a navíc to jde přes české prostředníky. Na ceny se podívejte tady-zvířata z útulků (nebo se vám zdá 3500 za psa a 900 za kočku málo?) Podezřelé je, že jsou z Lanžhota.
http://www.adopcechrtuforum.eu/domovnasli.php
jahodapavel
napsal(a):
Nemám,často hledat a navíc to jde přes české prostředníky. Na ceny se podívejte tady-zvířata z útulků (nebo se vám zdá 3500 za psa a 900 za kočku málo?) Podezřelé je, že jsou z Lanžhota.
http://www.adopcechrtuforum.eu/domovnasli.php
Víte, co se stane se všemi těmi chrty, co se nedostanou do adopce? Zrovna tyto adopce bych akceptovala bez mrknutí oka. Navíc je to ze států, kde nehrozí přenos takových nemocí, jako z Balkánu.
A odkaz, co jste zadal má datumy z roku 2010.
A u originálních stránek http://www.adopcechrtuforum.cz/gral.html jsou poslední příspěvky z roku 2016.
sisi58
napsal(a):
Víte, co se stane se všemi těmi chrty, co se nedostanou do adopce? Zrovna tyto adopce bych akceptovala bez mrknutí oka. Navíc je to ze států, kde nehrozí přenos takových nemocí, jako z Balkánu.
A odkaz, co jste zadal má datumy z roku 2010.
A u originálních stránek http://www.adopcechrtuforum.cz/gral.html jsou poslední příspěvky z roku 2016.
ACH JO, totéž rozumná opatření platí na Slovensku. Tím potvrzujete, co jsem psal výše, že je u nás málo psů k adopci, když se u nás prodávají psi z ciziny.

jahodapavel
napsal(a):
Nějak jsem si ale nevšimla, že by byl zvýšený zájem o bígly, ty spíš nikdo nechce, tak bych se fakt rozmyslela to fenu vůbec nakrývat.

jahodapavel
napsal(a):
O bígla? Jde o bordera a těmi útulky neoplývají. Myslím, že s prodejem nebudou velké problémy.
Jo, tak o bígla šlo v úvodu, teď to vidím. Nejspíš to bude border kolie, to by se tazatelka musela víc rozepsat. Ale i tak, u nás jsou třeba útulky plný, tak nevím, jestli jste vy vůbec v nějakým byl. Jo, jsou plný kříženců, ale proč? Protože lidi o jednotlivých plemenech houby ví, jak mají vypadat.
napsal(a):
Jo, tak o bígla šlo v úvodu, teď to vidím. Nejspíš to bude border kolie, to by se tazatelka musela víc rozepsat. Ale i tak, u nás jsou třeba útulky plný, tak nevím, jestli jste vy vůbec v nějakým byl. Jo, jsou plný kříženců, ale proč? Protože lidi o jednotlivých plemenech houby ví, jak mají vypadat.
Na základě čeho usuzujete, že se jedná o křížence? Když se tady ptá, tak nepředpokládám,že chce krýt křížencem.

jahodapavel
napsal(a):
Na základě čeho usuzujete, že se jedná o křížence? Když se tady ptá, tak nepředpokládám,že chce krýt křížencem.
A kde píšu, že se u tazatelky jedná o křížence? Píšu, že v útulcích jsou kříženci. Z jejího nic neříkajícího prvotního dotazu se navíc dá usuzovat cokoliv.
janadivoženka

XXX.XXX.82.209
Mám papírovou howavartku,nar. 13.1.2016, bonitace proběhne koncem září. V lednu 2020 jí tedy budou čtyři roky. Mohu bez velkého rizika nechat nakrýt? Děkuji za smysluplné odpovědi

janadivoženka
napsal(a):
Mám papírovou howavartku,nar. 13.1.2016, bonitace proběhne koncem září. V lednu 2020 jí tedy budou čtyři roky. Mohu bez velkého rizika nechat nakrýt? Děkuji za smysluplné odpovědi
Myslím si, že věk 4 roky je v pohodě. Přeju hodně štěstí