Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 17:38
Neregistrovaný uživatel

Může mi někdo prosím napsat v jakém věku je možné používat pejsky ke krytí.Popřípadě jaký je poplatek?Plátí se za krytí a nebo se dává jedno štěně.Díky Petr Havíř.

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 17:42
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Může mi někdo prosím napsat v jakém věku je možné používat pejsky ke krytí.Popřípadě jaký je poplatek?Plátí se za krytí a nebo se dává jedno štěně.Díky Petr Havíř.

Záleží zda jde o krytí chovným pse chovné feny nebo krytí "nadivoko" bezpapíráků nebo psů s PP, ale neuchovněných. podle toho se pohybuje cena. U psů chovných také záleží na kvalitě psa, zda je to zahraniční krev atd. Obecně platí, že buď se vyžaduje krycí poplatek nebo štěně. poplatek se u chovných psů pohybuje v 1/6 ceny vrhu. Většinou se domlouvá poplatek na základě toho, kolik se narodí štěňat. Ale je to opravdu různé a záleží na dohodě.

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 17:48
Neregistrovaný uživatel

Záleží zda jde o krytí chovným pse chovné feny nebo krytí "nadivoko" bezpapíráků nebo psů s PP, ale neuchovněných. podle toho se pohybuje cena. U psů chovných také záleží na kvalitě psa, zda je to zahraniční krev atd. Obecně platí, že buď se vyžaduje krycí poplatek nebo štěně. poplatek se u chovných psů pohybuje v 1/6 ceny vrhu. Většinou se domlouvá poplatek na základě toho, kolik se narodí štěňat. Ale je to opravdu různé a záleží na dohodě.

Jedná se o psa bez PP a bude krýt fenu bez PP.Díky za odpověď.Petr

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 17:57
Neregistrovaný uživatel

Pak je to věc dohody....

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 19:16
Neregistrovaný uživatel

Další bezpapíráci do útulku, co? Pročpak nejsou chovní - že by opět tolik populární důvod "nemám čas na uchovnění"? Nebo jsou něčím vadní? Neodpovídají standartu? To spíš, co?

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 21:28
Neregistrovaný uživatel

Další bezpapíráci do útulku, co? Pročpak nejsou chovní - že by opět tolik populární důvod "nemám čas na uchovnění"? Nebo jsou něčím vadní? Neodpovídají standartu? To spíš, co?

jorci do útulků? Přečtětesy příspěvky, stačí den po zpátku.............

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 03:28
Neregistrovaný uživatel

jorci do útulků? Přečtětesy příspěvky, stačí den po zpátku.............

No, když ne do útulku, tak do milující rodiny. Jen proto, že jdou na odbyt je důvod množit bezpapíráky? Zas někdo, kdo chce spíš vydělat peníze než se zajímat o zdraví štěňat.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 07:50
Neregistrovaný uživatel

No, když ne do útulku, tak do milující rodiny. Jen proto, že jdou na odbyt je důvod množit bezpapíráky? Zas někdo, kdo chce spíš vydělat peníze než se zajímat o zdraví štěňat.

Co to tu meleš za nesmysly??? Proč by štěňata bez papíru neměli být zdraví? A proč by někdo na tom vydělával prachy? To spíš na psech s papírama se vydělává, stojí až o polovinu více. Hodně lidí chce yorka kvůli jejich povaze, velikosti, nepotřebují chodit na výstavy, májí je jen pro radost a uvítali by i levnější štěňata.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 09:10
Neregistrovaný uživatel

Co to tu meleš za nesmysly??? Proč by štěňata bez papíru neměli být zdraví? A proč by někdo na tom vydělával prachy? To spíš na psech s papírama se vydělává, stojí až o polovinu více. Hodně lidí chce yorka kvůli jejich povaze, velikosti, nepotřebují chodit na výstavy, májí je jen pro radost a uvítali by i levnější štěňata.

Taky jsme si coby milující rodina pořídili jorka bez PP.A nikdy více to neudělám. Po roce se ukázalo, že trpí dědičnou vadou, jaterním zkratem.
Nikomu nepřeju ten strach a tu hrůzu v psích očích, když mu nebylo dobře.Lékařská péče a dieta je finančně náročná a ne každý by si ji mohl dovolit.Pejsci s PP nejsou frajeřina, na výstavy s ním, kdo nechce nemusí a jedinci nešampioni jsou k pořízení za stejný peníz.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 11:52
Neregistrovaný uživatel

Taky jsme si coby milující rodina pořídili jorka bez PP.A nikdy více to neudělám. Po roce se ukázalo, že trpí dědičnou vadou, jaterním zkratem.
Nikomu nepřeju ten strach a tu hrůzu v psích očích, když mu nebylo dobře.Lékařská péče a dieta je finančně náročná a ne každý by si ji mohl dovolit.Pejsci s PP nejsou frajeřina, na výstavy s ním, kdo nechce nemusí a jedinci nešampioni jsou k pořízení za stejný peníz.

A se stejnými vadami se setkáte i u pejsků s pp, protože nejsou jen skvělí chovatelé pp,ale i lidi co si tím vydělávají.Tak je to s pp i bez pp. To byste museli mít psa od dobrého známého, kterému věříte.Hovg Tereza

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 12:15
Neregistrovaný uživatel

A se stejnými vadami se setkáte i u pejsků s pp, protože nejsou jen skvělí chovatelé pp,ale i lidi co si tím vydělávají.Tak je to s pp i bez pp. To byste museli mít psa od dobrého známého, kterému věříte.Hovg Tereza

Jo, ale je tam menší riziko, vím v jaké kondici byli rodiče a jsou vyšetření na nemoci DKK - to ale spíš Ti větší. Samozřejmě že mezi chovateli jsou podvodníci, ale určitě je jich míň než mezi množiteli bezpapíráků. U psů s PP prostě aspoň víte, že rodiče nebyli nemocní, nemají křivý nohy nebo málo zubů. Což u bezpapíráka nevíte - je to risk i pro štěňata. Klidně můžete spářit sourozence a ani to nemusíte vědět. Nemusí to být Váš případ, ale stává se to. U papíráka mám jistotu nepříbuznosti rodičů určitě větší, než u bezpapíráka, to snad chápete, ne?

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 12:17
Neregistrovaný uživatel

Vady se jistě vyskytnout můžou, ale při našem 4 měsíčním putování po veterinarních klinikách jsem potkávala hodně jorků s vadami jater , střev, ledvin a kloubů. Jenom jeden z asi 10- ti měl PP.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 12:21
Neregistrovaný uživatel

Vady se jistě vyskytnout můžou, ale při našem 4 měsíčním putování po veterinarních klinikách jsem potkávala hodně jorků s vadami jater , střev, ledvin a kloubů. Jenom jeden z asi 10- ti měl PP.

Také mám podobnou zkušenost. Kamarádka má psa bez PP a furt potíže, kdežto my máme krásnýho a zdravýho psa s PP. Chápu, že i u psa s PP jsou nemoci, ale není to takové riziko. Fakt nechápu, proč chce někdo množit psa bez PP, když je asi nějaký důvod, že není chovný. Důvod, že nemá čas neuznávám, když si někdo pořídí psa, tak čas na uchovnění je dost nicotný. Spíš je důvod k neuchovnění (vada, nemoc...), ale to pak na toho množitele nemám slušných slov, protože musí vědět, že to přenese na štěňata.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 13:19
Neregistrovaný uživatel

..když hodně lidí chce yorka kvůli povaze a velikosti, pak by právě měli volit psa s PP a je jen na nich, kolik si dají práce se sledováním rodičů,prarodičů,aby se vyhli nemocem - na to ty rodiče v papírech jsou, ne proto, aby se je někdo učil navzpamněť a pak si to v noci přeříkával

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 15:57
Neregistrovaný uživatel

Souhlas, moji příbuzní dali 15 tis. za pejska s PP, a měl taky dědičnou vadu jater a po 3/4 roce a neuvěřitelných nákladech na léčení stejně uhynul. A jen díky tomu, že veterinář byl strašně zvědavý, proč nemohl pejska zachránit, a bez poplatku udělal pitvu, se na tu vadu přišlo. A to jsou moji příbuzní velice zámožní a vůbec jim nešlo o peníze, jako spíš o to, že si pořídili mazlíčka, který jim umřel.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 16:18
Neregistrovaný uživatel

..když hodně lidí chce yorka kvůli povaze a velikosti, pak by právě měli volit psa s PP a je jen na nich, kolik si dají práce se sledováním rodičů,prarodičů,aby se vyhli nemocem - na to ty rodiče v papírech jsou, ne proto, aby se je někdo učil navzpamněť a pak si to v noci přeříkával

Papíry nejsou záruka, že pes nebude mít problémy. Známí mají jorka s PP a stejně mu chybí nějaké zuby úplně vzadu...přišlo se na to až na výstavě.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 16:53
Neregistrovaný uživatel

Papíry nejsou záruka, že pes nebude mít problémy. Známí mají jorka s PP a stejně mu chybí nějaké zuby úplně vzadu...přišlo se na to až na výstavě.

No právě, ale nebude chovný a nemůže to přenést na štěňata. Což u štěněte bez chovných rodičů nevíte. Samozřejmě že mezi papíráky jsou vady a nemoci, ale mám jistotu, že rodiče nebyli takto stižení, což je pro mě dost důležité. Když ne pro Vás, tak je to Váš problém a nezodpovědnost.

Neregistrovaný uživatel

22.9.2004 19:17
Neregistrovaný uživatel

No právě, ale nebude chovný a nemůže to přenést na štěňata. Což u štěněte bez chovných rodičů nevíte. Samozřejmě že mezi papíráky jsou vady a nemoci, ale mám jistotu, že rodiče nebyli takto stižení, což je pro mě dost důležité. Když ne pro Vás, tak je to Váš problém a nezodpovědnost.

Přesně tak - komu není rady, tomu není pomoci. Máme demokracii, tal ať si důvěřiví, naivní a hloupí lidé kupují bezpapíráky s pochybným původem, zdravím atd. a tiše doufají a věří, že rodiče nejsou příbuzní, že jsou daného plemene, že nemají nemoc či vadu vylučující z chovu atd. PP skutečně není pro to, aby se jím majitel chlubil. Je to průkaz o PŮVODU, víte??? Tedy potvrzení o tom, co byli rodiče zač, jaký byl jejich zdravotní stav, exteriér atd. Budu-li zvídavý a zodpovědný zájemnce o štěně, budu pátrat v předcích abych věděla, co mohu očekávat od štěněte. Budu chtít znát odchovy po dané matce či otci atd. Ale to je pro některé omezené lidi nadlidský výkon a je jim jedno, co si za hříšný peníz pořizují od pochybných množitelů bezpapíráků. PP je doklad o tom, e rodiče jsou skutečně to plemeno, co štěně, že netrpí zdravotními vadami, že vypadají tak, jak vypadat mají a mají povahu jakou jim předepisuje standart. Je to jakési potvrzení o tom, že bylo uděláno maximum pro to, aby štěně bylo zdravé, exteriérově a povahově standartní. To u štěněte bez PP nikdy nemůžete vědět, protože majitel Vám nikdy neukáže žádný důkaz o těchto náležitostech!!!!

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 08:27
Neregistrovaný uživatel

Přesně tak - komu není rady, tomu není pomoci. Máme demokracii, tal ať si důvěřiví, naivní a hloupí lidé kupují bezpapíráky s pochybným původem, zdravím atd. a tiše doufají a věří, že rodiče nejsou příbuzní, že jsou daného plemene, že nemají nemoc či vadu vylučující z chovu atd. PP skutečně není pro to, aby se jím majitel chlubil. Je to průkaz o PŮVODU, víte??? Tedy potvrzení o tom, co byli rodiče zač, jaký byl jejich zdravotní stav, exteriér atd. Budu-li zvídavý a zodpovědný zájemnce o štěně, budu pátrat v předcích abych věděla, co mohu očekávat od štěněte. Budu chtít znát odchovy po dané matce či otci atd. Ale to je pro některé omezené lidi nadlidský výkon a je jim jedno, co si za hříšný peníz pořizují od pochybných množitelů bezpapíráků. PP je doklad o tom, e rodiče jsou skutečně to plemeno, co štěně, že netrpí zdravotními vadami, že vypadají tak, jak vypadat mají a mají povahu jakou jim předepisuje standart. Je to jakési potvrzení o tom, že bylo uděláno maximum pro to, aby štěně bylo zdravé, exteriérově a povahově standartní. To u štěněte bez PP nikdy nemůžete vědět, protože majitel Vám nikdy neukáže žádný důkaz o těchto náležitostech!!!!

Ty debile, že tě už tak musím nazvat, ono spoustu lidí v tý naší demokracii nemá prachy na předražený papíráky!!! Takže se spokojí i se štěnětem bez PP. A co se týká toho názvu množitelů-tak TY mi připadáš, že Tvý rodiče byli množitelé také, když si pořídili TEBE

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 08:45
Neregistrovaný uživatel

Ty debile, že tě už tak musím nazvat, ono spoustu lidí v tý naší demokracii nemá prachy na předražený papíráky!!! Takže se spokojí i se štěnětem bez PP. A co se týká toho názvu množitelů-tak TY mi připadáš, že Tvý rodiče byli množitelé také, když si pořídili TEBE

Když někdo nemá na štěně s PP, tak si má pořídit levnější plemeno a nepryznit tamto bezpapíráky. Když ale nemá několik tisíc na štěně, jak pak má na operaci. My si na to naše šetřily dost dlouho, peníze nazbyt nemáme, ale za jistotu zdraví štěňat mi to stojí.

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 14:24
Neregistrovaný uživatel

Když někdo nemá na štěně s PP, tak si má pořídit levnější plemeno a nepryznit tamto bezpapíráky. Když ale nemá několik tisíc na štěně, jak pak má na operaci. My si na to naše šetřily dost dlouho, peníze nazbyt nemáme, ale za jistotu zdraví štěňat mi to stojí.

Daleko větší podvody se dělají u psů sPP, tam jde především o prestiž, prachy a výstavní slávu.Málo kdo z chovatelů chce přiznat, že v jeho chovu je vše OK.Dělají se neuvěřitelné šachy, aby nic negativního nevyplavalo na povrch! A chybějící zub u jorka je úplná prkotina proti tomu, co si nesou někteří " šampioni" v sobě.Pes bez PP je vždy lepší variantou,když mě nebaví výstavy, než oříšek(nic proti nim).

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 17:00
Neregistrovaný uživatel

To co píšete (přípěvek nade mnou) je blbost. Víc podvodů se dělá u bezpapíráků. Proč by jinak ty štěňata neměli PP, kdyby rodiče byli vhodní do chovu. Když někdo prostě nepochopí, že zdraví a nepříbuznost rodičů je důležité a proto jsou PP, jeho chyba. Kecy jako že týrání na výstavách, vydělávání na psech jsou nesmysli vymyšlené majiteli bezpapíráků, kteří na tom v mnoha případech fakt vydělávají, což u PP nejde. Samozřejmě jsou mizerové, ale na obou stranách. A na straně chovatelů papíráků je alespoň kontrola, i když někdy špatná, ale často pomůže. Nechápu majitele bezpapíráků, že je tak žere, že jejich pes nemá PP. Protože chovatelé papíráků takovou diskuzi většinou neotevírají, protože vědí, že dělají dobře. To furt majitelé psů bez PP mají nějaké potřeby se vyplakat.

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 19:26
Neregistrovaný uživatel

Tak z toho mám pocit, že ten, kdo zadal první dotaz, je jestojistě majitelem pezpapíráka či neuchovněného (bůhví z jakého důvodu) papíráka. A teď by staršně rád nechal svého pejska krýt aby to něco hodilo, co???? Takže jací jsou podle vás majitelé bezpapíráků??? Těm nejde o peníze, co??? Ale jde! A tento dotaz je toho zářným příkladem - co nejřív začít vydělávat a zjistit si, jak se pohybují ceny na trhu!!!

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 23:18
Neregistrovaný uživatel

Tak z toho mám pocit, že ten, kdo zadal první dotaz, je jestojistě majitelem pezpapíráka či neuchovněného (bůhví z jakého důvodu) papíráka. A teď by staršně rád nechal svého pejska krýt aby to něco hodilo, co???? Takže jací jsou podle vás majitelé bezpapíráků??? Těm nejde o peníze, co??? Ale jde! A tento dotaz je toho zářným příkladem - co nejřív začít vydělávat a zjistit si, jak se pohybují ceny na trhu!!!

Meleš a meleš! A jedna hloupost za druhou.Kolikpak mívají v chovné stanici fen? Kolik štěňat ročně vyprodukují? Huntují fenu až do osmi let . To je porod každý rok. Někdy i dvakrát( jednou si střihnou bez PP) Až je fena z chovu pro věk venku, klidně se jí zbaví. Vím o čem píšu.

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 23:47
Neregistrovaný uživatel

Meleš a meleš! A jedna hloupost za druhou.Kolikpak mívají v chovné stanici fen? Kolik štěňat ročně vyprodukují? Huntují fenu až do osmi let . To je porod každý rok. Někdy i dvakrát( jednou si střihnou bez PP) Až je fena z chovu pro věk venku, klidně se jí zbaví. Vím o čem píšu.

Hm, asi v tom máš praxi, tak víš, o čem píšeš! Jinak množitelé bezpapíráků to mají lepší a jednodužší. Kryjí fenu 2x ročně až do jejího skonu - 8. rok nehraje roli a přitom neriskují, že se na to přijde a vyhodí je z klubu a zbaví chovnosti, že??????? Feny, se pravda nezbaví tak, že by ji někomu darovali a necha v důchodu, nýbrž o ni přijdou většinou při porodu, když nebohá zemře vysílením ve věku seniorském pro mateřství nevhodném!!!!

Neregistrovaný uživatel

24.9.2004 01:46
Neregistrovaný uživatel

No dle mé zkušenosti s loveckými psy mají většinou jednu fenu, oproti množiteli bezpapíráků. Náš chovatel má také jednu. Chovatelská stanice nerovná se nějaké středisko, ale jednoho člověka. Může mít fenek víc, ale dle mé zkušenosti se to častěji stává u množitelů bezpapíráků.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2004 05:57
Neregistrovaný uživatel

No dle mé zkušenosti s loveckými psy mají většinou jednu fenu, oproti množiteli bezpapíráků. Náš chovatel má také jednu. Chovatelská stanice nerovná se nějaké středisko, ale jednoho člověka. Může mít fenek víc, ale dle mé zkušenosti se to častěji stává u množitelů bezpapíráků.

Také mám tu zkušenost. Docela mě zaráží jeden inzerát v tip servisu, co je tam vpodstatě celoročně, terý nabízí štěňata labradorů všech barev a štěňata zlaťáků!!! To bude teprv množírna. Můj známý tam čirou náhodou zavítal, když sháněl štěně. Psi byli v kotcích, neuklizeno, matka štěňat, ktará mu byla předvedena neměla nalité struky, takže to nebyla ona, ale kdovíjaká (zřejmě ta nejméně nestandartní, kterou množitel měl a kterou předváděl všem zájemcům o štěně a skutečná matka byla bůhvíco). Otcem byl jeden ze psů samotného chovatele - taky ukázal na toho "nejlepšího" - bůh ví, zda nepáří syna s matkou nebo sestrou atd. Těžko to zjstíte. Fen měl mraky. Prostě děs!!! Po tomhle zážitku se vydal pro psa s PP a dočkal se jiného zacházení. Za své peníze dostal co měl!!!!

Neregistrovaný uživatel

24.9.2004 13:53
Neregistrovaný uživatel

Také mám tu zkušenost. Docela mě zaráží jeden inzerát v tip servisu, co je tam vpodstatě celoročně, terý nabízí štěňata labradorů všech barev a štěňata zlaťáků!!! To bude teprv množírna. Můj známý tam čirou náhodou zavítal, když sháněl štěně. Psi byli v kotcích, neuklizeno, matka štěňat, ktará mu byla předvedena neměla nalité struky, takže to nebyla ona, ale kdovíjaká (zřejmě ta nejméně nestandartní, kterou množitel měl a kterou předváděl všem zájemcům o štěně a skutečná matka byla bůhvíco). Otcem byl jeden ze psů samotného chovatele - taky ukázal na toho "nejlepšího" - bůh ví, zda nepáří syna s matkou nebo sestrou atd. Těžko to zjstíte. Fen měl mraky. Prostě děs!!! Po tomhle zážitku se vydal pro psa s PP a dočkal se jiného zacházení. Za své peníze dostal co měl!!!!

To je dost hrůza co tu popisujete, ale opravdu vím o takových chovných stanicích kde se dějí " věci".My když jsme koupili štěně s PP, mělo blechy a průjem, což se zjistilo až cestou domů.A pak jsme taky zjistili, že nechovné jedince připouštějí a zaměňují štěňata, nebo je přihodí k těm papírovým. A chovní jedinci některých poradců chovu, to je kapitola sama pro sebe.Nebo taky nakryjí fenu ještě před bonitací, aby si ůdajně vydělala na výstavy. Problém je jedině v lidech, ne vPP.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2004 14:26
Neregistrovaný uživatel

To je dost hrůza co tu popisujete, ale opravdu vím o takových chovných stanicích kde se dějí " věci".My když jsme koupili štěně s PP, mělo blechy a průjem, což se zjistilo až cestou domů.A pak jsme taky zjistili, že nechovné jedince připouštějí a zaměňují štěňata, nebo je přihodí k těm papírovým. A chovní jedinci některých poradců chovu, to je kapitola sama pro sebe.Nebo taky nakryjí fenu ještě před bonitací, aby si ůdajně vydělala na výstavy. Problém je jedině v lidech, ne vPP.

Přesně, problém je v lidech, kteří jsou špatní na obou stranách - bez i s PP. Ale u papíráků alespoň je kontrola. Ne vždy, ne všude, ne vždy perfektní, ale je tam možnost někoho udat... To u bezpapíráků není. Tam v podstatě majitel může dělat s fenou co chce.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2004 19:59
Neregistrovaný uživatel

Přesně, problém je v lidech, kteří jsou špatní na obou stranách - bez i s PP. Ale u papíráků alespoň je kontrola. Ne vždy, ne všude, ne vždy perfektní, ale je tam možnost někoho udat... To u bezpapíráků není. Tam v podstatě majitel může dělat s fenou co chce.

Přesně tak. Člověka chovajícího psy s PP, který porušuje chovatelsý řád, lze potrestat a lze mu vše kontrolou prokázat. Naopak to možné není!!!

Yorksir

21.10.2019 19:40
Yorksir

XXX.XXX.204.13

Jsem Biewr sPP a mám velká ouška, 1 kuličku a špičaky bez skloviny,!!! A nekupte mě za ty prachy?!?! A v kupni smlouvě jsem byl absolutně zdravej?!?! A to budu rád, když to bude jen tohle?!?! Hlavně že mě miluju i jako vadnýho!!!!

AnnaMarii

10.10.2020 23:23
AnnaMarii

XXX.XXX.168.161

Dobry den,
shanim yorksirka ke kriti moji dvouleté fenecky Sisinky:) Ještě nikdy nebyla připuštěna:) byla bych rada kdybych touto cestou nasla pro moji slečnu ženicha:) Prachatice a okolí Jižní Čechy.Moje telefoni číslo je 773011892

AnnaMarii

10.10.2020 23:40
AnnaMarii

XXX.XXX.168.161

Dobry den jmenuji se Sisinka a shanim k sobě ke kriti ženicha:) Jsou mi 2 roky a us bych chtěla štěňátka:) Není problém se domluvit :) Bydlím v Prachaticích v Jižních Čechách:) Budu rada za vaše kontakty:) Moje číslo je 773011892:) vazim 2,40kg Budu rada za ženicha moji rasy a tou je yorksirsky teriér:) velikost pejska mi nevadí,muže byt větší o menší:) Moc vam všem dekuji a budu se moc těšit:) Volejte kdykoliv doba nerozhoduje:)jen nepromeskejte mou dobu kdy mohu byt propuštěna:)Cca 10 dnů.Tak ahoj moji psi kamarádi:) pac a tlapku vaše Sisinka:)jen telefonicky:)

AnnaMarii

10.10.2020 23:56
AnnaMarii

XXX.XXX.168.161

Ahoj Moji psi kamarádi:) Me jméno je Sisinka jsou mi 2 roky a rada bych touto cestou nasla ženicha ke krytí:)Bydlím v Prachaticích na Jižní Šumavě:)Není problém i kdyby byl ženich s mého okolí tudis Jižní Čechy:)Vazim 2,40 a jsem bez pp.Můj ženich nemusí mít papíry stačí když bude hodný:)Poplatek za kriti nebo štěňátko není problém:)Můj telefoni kontakt je 773011892.Prosím pouze telefonicky:)V jakou koliv hodinu:)Moc moc se tesim na vaše seznámeni:)Pac a Tlapku vaše Sisinka:)

11.10.2020 13:05
juhaj

XXX.XXX.164.121

Máme takového podvraťáčka, má 3 kg 20, dlouhou srst. Jako kokšír moc nevypadá, ale je hodný a poslušný. Bude to stačit? Štěňátko nechcem, stačí 200,- kč. Zn.přivýdělek bodne

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2020 22:05

AnnaMarii napsal(a):
Dobry den jmenuji se Sisinka a shanim k sobě ke kriti ženicha:) Jsou mi 2 roky a us bych chtěla štěňátka:) Není problém se domluvit :) Bydlím v Prachaticích v Jižních Čechách:) Budu rada za vaše kontakty:) Moje číslo je 773011892:) vazim 2,40kg Budu rada za ženicha moji rasy a tou je yorksirsky teriér:) velikost pejska mi nevadí,muže byt větší o menší:) Moc vam všem dekuji a budu se moc těšit:) Volejte kdykoliv doba nerozhoduje:)jen nepromeskejte mou dobu kdy mohu byt propuštěna:)Cca 10 dnů.Tak ahoj moji psi kamarádi:) pac a tlapku vaše Sisinka:)jen telefonicky:)

Jako vážně? Nebo provokace? Už fakt nevím.

11.10.2020 22:56
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jako vážně? Nebo provokace? Už fakt nevím.

doufejme že b) je správně. Jinak je to šílený

AnetTeSi

11.4.2022 22:38
AnetTeSi

XXX.XXX.43.118

Dobrý den, měla bych dotaz pod se tu najde nějaký znalec. Mám 2 rocku fenečku (čoko) jorkšíra a mám v plánu ji připustit. Nicméně našla jsem jorka stejně (čoko) barvy a dostala se ke mě informace abych si zjistila jestli nebude problém když budou oba rodiče stejného zbarvení. Zda by nebylo lepší ji připustit s (klasik) jorkem aby stenata neměla nějakou vadu. Moc dekuji za Vaše názory a rady.

11.4.2022 23:08

A poradce chovu u vašeho klubu vám v tomto neporadí?

11.4.2022 23:10

AnetTeSi napsal(a):
Dobrý den, měla bych dotaz pod se tu najde nějaký znalec. Mám 2 rocku fenečku (čoko) jorkšíra a mám v plánu ji připustit. Nicméně našla jsem jorka stejně (čoko) barvy a dostala se ke mě informace abych si zjistila jestli nebude problém když budou oba rodiče stejného zbarvení. Zda by nebylo lepší ji připustit s (klasik) jorkem aby stenata neměla nějakou vadu. Moc dekuji za Vaše názory a rady.

..obrátila bych se na chovatelku vaší feny, popřípadě poradce chovu....

11.4.2022 23:39
fikovnice

XXX.XXX.135.237

A poradce chovu u vašeho klubu vám v tomto neporadí?

Myslíš, že zadavatelka ví, o čem píšeš?

AnetTeSi

11.4.2022 23:45
AnetTeSi

XXX.XXX.43.118

To je dotaz na mě?

12.4.2022 00:02
fikovnice

XXX.XXX.135.237

AnetTeSi napsal(a):
To je dotaz na mě?

No, tak holky se podivily, proč se radíte zde a ne s poradcem chovu...?

Je to jednoduché. Buď máte pesandu s PP, pak se poraďte s poradcem chovu. Pokud fenka PP nemá, tak ji nenechte krýt.

AnetTeSi

12.4.2022 00:28
AnetTeSi

XXX.XXX.43.118

“Děkuji” za rady😅

12.4.2022 00:29
fikovnice

XXX.XXX.135.237

AnetTeSi napsal(a):
“Děkuji” za rady😅

Rádo se stalo...ale nedá mi to - co jste čekala???
Ani tedy nezmíníte, jak to s vaší fenkou je, zda jste se radila i jinde než na anonymním fóru...?

AnetTeSi

12.4.2022 00:49
AnetTeSi

XXX.XXX.43.118

Dráha paní nebo slečno. Zajímal mě “lajcký” názor než budu kontaktovat chovatelku. Vidím, ze v dnešní době, neumí člověk buď slušně odpovědět na tázaný dotaz a nebo se zdržet konverzace. Nebudu se snižovat na vaši úroveň neslušných dotazu a komentářů. Přeji Vám pestřejší život.

12.4.2022 08:07

AnetTeSi napsal(a):
Dráha paní nebo slečno. Zajímal mě “lajcký” názor než budu kontaktovat chovatelku. Vidím, ze v dnešní době, neumí člověk buď slušně odpovědět na tázaný dotaz a nebo se zdržet konverzace. Nebudu se snižovat na vaši úroveň neslušných dotazu a komentářů. Přeji Vám pestřejší život.

Laický názor je celkem k prdu, jen poradce chovu může fundovaně odpovědět, protože by tomu měl rozumět, je to jeho obor. Chovatelku, pokud je to tedy opravdu chovatelka zkušená, bych kontaktovala v první řadě.

12.4.2022 08:12

Vím, že ze slušnosti tady všichni mluvíte o chovatelce a poradci chovu, aby se neřeklo, že jsme tu oškliví na první dobrou. Ale tak asi všichni tušíme, jak to je.

Páč kdyby byla čokofenka uchovněná, paní majitelka měla založenou CHS a vybírala krycího psa, tak by ten dotaz nesměřoval vůbec sem, ale na výše uvedené člověky

12.4.2022 08:17

AnetTeSi napsal(a):

Který dotaz nebo komentář je neslušný? Já nic takového nevidím.

12.4.2022 10:09

Chovatelský řád CYTC ZAKAZUJE párování MERLE s MERLE nebo skrytou merle (merle cryptic a hiden).
A to se zjistí testováním. Jiné barvy (samozřejmě kromě chybějící barvy) jsou fuk.
https://www.genomia.cz/cz/test/merle/

12.4.2022 10:14
fikovnice

XXX.XXX.132.248

AnetTeSi napsal(a):

Obávám se, že pestrost mého života si neumíte představit ani v nejbujnějších fantaziích...

12.4.2022 10:16

Biewer existuje i v chocolate merle, což jako laik nepoznáte (ani profík, proto jsou testy), takže to nedělejte, dokud nebudete mít výsledky obou rodičů.

12.4.2022 10:58
fikovnice

XXX.XXX.131.20

Který dotaz nebo komentář je neslušný? Já nic takového nevidím.

Další syndrom - nadměrná vztahovačnost...

12.4.2022 11:17

fikovnice napsal(a):

Další syndrom - nadměrná vztahovačnost...

Máš dneska diagnostickou náladu

12.4.2022 17:45
fikovnice

XXX.XXX.132.248

Máš dneska diagnostickou náladu

Asi jo...ale je to vše spíš dif. dg...
No a pokud se něco nestane, tak pár dní bych měla být zase blízko Tebe...

12.4.2022 18:05

fikovnice napsal(a):
Asi jo...ale je to vše spíš dif. dg...
No a pokud se něco nestane, tak pár dní bych měla být zase blízko Tebe...

Jsi jako Dr. House

A já zase nebudu doma přes velikonoce

Přidejte reakci

Přidat smajlík