Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.10.2004 20:15
Neregistrovaný uživatel

Víte někdo o místě v Praze, kde je čipování levnější než 500. Díky všem!

Neregistrovaný uživatel

22.10.2004 20:21
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Jen pro zajímavost,vážený příteli,čip pro psy stojí 185,-Kč.Tak si teď vezmi,jaká je to nehorázná cena od toho veterináře,co chce 500,-Kč.Myslím,že to je hnus.

Neregistrovaný uživatel

22.10.2004 20:28
Neregistrovaný uživatel

Jen pro zajímavost,vážený příteli,čip pro psy stojí 185,-Kč.Tak si teď vezmi,jaká je to nehorázná cena od toho veterináře,co chce 500,-Kč.Myslím,že to je hnus.

Fajn, ale kde ho sehnat??? To nevíš??

Neregistrovaný uživatel

22.10.2004 20:34
Neregistrovaný uživatel

Já právě vím, že na magistrátu doporučují cenu 300, ale tohle je skoro 2krát tolik tak to je celkem přehnané.

Neregistrovaný uživatel

22.10.2004 21:31
Neregistrovaný uživatel

Já sice nebydlím v Praze , ale ve Východních Čechách a nechávala jsem teď čipovat štěně na export.Platila jsem i s registrací , pasem a čipem 530 KČ , což se mi zdá docela dost přijatelné.Teď mě čeká čipování asi 6 psů před výstavou a dohodli jsme se na pěkné slevě , takže já jsem v pohodě.

Neregistrovaný uživatel

23.10.2004 05:12
Neregistrovaný uživatel

No já nevím, ale na stránce www.narodniregistr.cz jsem zjistila že cena čipu včetně DPH je 323,- Kč, cena pasu je 100,- Kč, takže mi 500,- za čipování rozhodně nepřipadá jako přehnaná cena.

Neregistrovaný uživatel

23.10.2004 11:02
Neregistrovaný uživatel

No já nevím, ale na stránce www.narodniregistr.cz jsem zjistila že cena čipu včetně DPH je 323,- Kč, cena pasu je 100,- Kč, takže mi 500,- za čipování rozhodně nepřipadá jako přehnaná cena.

A za očipovaného psa a nahlášení do registru Hl.m. Prahy je sleva z poplatku 600 Kč...

Neregistrovaný uživatel

23.10.2004 11:31
Neregistrovaný uživatel

A za očipovaného psa a nahlášení do registru Hl.m. Prahy je sleva z poplatku 600 Kč...

Jo,mate pravdu,ale taky posuďte tu nehoráznou přirážku veterinářů,kteří vydělají na donucenosti čipovat ze zákona.Je to sprosťárna.Veterináři a právníci s nikým nikdy nic nediskutují a dávají si svoje ceny.Kdybyste lidi věděli,kolik si dáváme rabatu,tak by jste k nám přestali chodit,ale takový je život.Kdo neumí a je hloupý tak ať platí.A máme se líp,než humánní lékaři!!!

Neregistrovaný uživatel

23.10.2004 13:02
Neregistrovaný uživatel

Jo,mate pravdu,ale taky posuďte tu nehoráznou přirážku veterinářů,kteří vydělají na donucenosti čipovat ze zákona.Je to sprosťárna.Veterináři a právníci s nikým nikdy nic nediskutují a dávají si svoje ceny.Kdybyste lidi věděli,kolik si dáváme rabatu,tak by jste k nám přestali chodit,ale takový je život.Kdo neumí a je hloupý tak ať platí.A máme se líp,než humánní lékaři!!!

Stejně pořád nechápu, o co vám jde? Když nezaplatím víc než 600 Kč, tak mi to přece může být jedno, ne?
V podstatě tedy město dotuje veterináře...
Jen pochybuju, že to pak až to bude povinné budou ještě refundovat! Já jsem nechala psa čipovat proto, abych zvýšila šanci na nalezení v případě, že se zaběhne. Jo a platila jsem 650 Kč a vůbec mě to nevyvedlo z rovnováhy.

Neregistrovaný uživatel

23.10.2004 16:15
Neregistrovaný uživatel

Stejně pořád nechápu, o co vám jde? Když nezaplatím víc než 600 Kč, tak mi to přece může být jedno, ne?
V podstatě tedy město dotuje veterináře...
Jen pochybuju, že to pak až to bude povinné budou ještě refundovat! Já jsem nechala psa čipovat proto, abych zvýšila šanci na nalezení v případě, že se zaběhne. Jo a platila jsem 650 Kč a vůbec mě to nevyvedlo z rovnováhy.

Nesouvisí to s čipováním, ale s placením veterináře: Nechala jsem očkovat psa, jediné co inijekci předcházelo, byla veterinářova věta: "...je v pořádku...?" Na paragonu jsem se pak mmj. dočetla - vyšetření - 60Kč. Dobrý ne?

Neregistrovaný uživatel

24.10.2004 11:49
Neregistrovaný uživatel

Nesouvisí to s čipováním, ale s placením veterináře: Nechala jsem očkovat psa, jediné co inijekci předcházelo, byla veterinářova věta: "...je v pořádku...?" Na paragonu jsem se pak mmj. dočetla - vyšetření - 60Kč. Dobrý ne?

řekněte to svým známým a k takovémuto odborníkovi přestaňte chodit

BBBaaa

17.10.2019 11:12
BBBaaa

XXX.XXX.120.52

Samozřejmě se da očipovat levněji, ale jsou to čínské čipy a někdy mají problém s přečtením , veterináři si většinou pořizují kvalitní čipy.

Eleanork

15.12.2019 18:33
Eleanork

XXX.XXX.172.171

Zdravím. Tak me to stalo 800.

15.12.2019 18:37
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Čip stojí 83,- s DPH, Pas 130,-, ale ten není nutný, pokud se psem nejedete do zahraničí.

15.12.2019 20:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

jahodapavel napsal(a):
Čip stojí 83,- s DPH, Pas 130,-, ale ten není nutný, pokud se psem nejedete do zahraničí.

Nemáte to trochu obráceně?

Já jsem poslední pasy kupovala z velkoskladu za 65 Kč, když byly v balení po 10, anebo za 95 Kč jednotlivě, a čipy za 120 - 160 Kč

16.12.2019 06:54
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Nemáte to trochu obráceně?

Já jsem poslední pasy kupovala z velkoskladu za 65 Kč, když byly v balení po 10, anebo za 95 Kč jednotlivě, a čipy za 120 - 160 Kč

Asi jsem se sekl, pas 97 čip 69 bez DPH. ( pasy jsem potřeboval rychle, platil jsem 100 poštovné)

Přidejte reakci

Přidat smajlík