Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 10:40
Neregistrovaný uživatel

Mám na vás jeden dotaz. Ve zverimexu mě varovali před podáváním psích konzerv štěněti. Taky si myslíte, že konzervy nejsou vhodné? Mám tříměsíční štěně maltezáčka. Dostává štěněčí granulky K 9 v suchém stavu. Navlhčené je nechce. Granulek ale papá jen maličko. Miluje ale psí konzervy. Po všech mělo průjem, ale pak jsme vyzkoušeli Pedigree junior a super. Vím, že už tady bylo hodně debat jak je tato značka dobrá nebo špatná, ale přesto se ptám znova. Jak řešit situaci, kdy štěně s chutí baští pouze psí konzervy. Ať vás teda vyvedu z omylu – ono by baštilo i vše ostatní co mám na talíři já, nechci mu ale dávat jídlo kořeněné. Každý den proto dávám polovinu krmné dávky uvedenou na konzervě + granulky. Ty má v misce pořád, ale uzobne tak 10 kuliček denně. Co myslíte opravdu konzervy škodí? Díky Daniela

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 10:44
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mám na vás jeden dotaz. Ve zverimexu mě varovali před podáváním psích konzerv štěněti. Taky si myslíte, že konzervy nejsou vhodné? Mám tříměsíční štěně maltezáčka. Dostává štěněčí granulky K 9 v suchém stavu. Navlhčené je nechce. Granulek ale papá jen maličko. Miluje ale psí konzervy. Po všech mělo průjem, ale pak jsme vyzkoušeli Pedigree junior a super. Vím, že už tady bylo hodně debat jak je tato značka dobrá nebo špatná, ale přesto se ptám znova. Jak řešit situaci, kdy štěně s chutí baští pouze psí konzervy. Ať vás teda vyvedu z omylu – ono by baštilo i vše ostatní co mám na talíři já, nechci mu ale dávat jídlo kořeněné. Každý den proto dávám polovinu krmné dávky uvedenou na konzervě + granulky. Ty má v misce pořád, ale uzobne tak 10 kuliček denně. Co myslíte opravdu konzervy škodí? Díky Daniela

Moje sestřenka má taky maltézáčka, ještě menšího a konzervami ho normálně krmí.
Ale teď mě tak napadá, že má zároveň i přístup ke granulím a to by neměla míchat že?Myslím ta fenečka v bříšku, kvůli trávení.Taky krmí Pedigree junior,ale moc jí to neleze.Koupila jsem dárkem, když jsem se šla nedávno podívat Cesar masíčko a mohla se užrat.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 10:58
Neregistrovaný uživatel

Moje sestřenka má taky maltézáčka, ještě menšího a konzervami ho normálně krmí.
Ale teď mě tak napadá, že má zároveň i přístup ke granulím a to by neměla míchat že?Myslím ta fenečka v bříšku, kvůli trávení.Taky krmí Pedigree junior,ale moc jí to neleze.Koupila jsem dárkem, když jsem se šla nedávno podívat Cesar masíčko a mohla se užrat.

No přístup ke granulím sice má, ale ráno se nabaští konzervy a pak už asi 3 - 4 hod nebaští.Pak příjde hlad a jde se na granule. Ty ale opravdu bere jen jako spíše nutné zlo, ať nemá prázdno v bříšku. Mám strach jí té konzervy dávat víc. Však to znáte z téhle diskuze Pedigree je bléééé! Sendynce ale chutná, ona je taková malá kyselina, které chutná vše to co nesmí :) Dandy

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 11:26
Neregistrovaný uživatel

No přístup ke granulím sice má, ale ráno se nabaští konzervy a pak už asi 3 - 4 hod nebaští.Pak příjde hlad a jde se na granule. Ty ale opravdu bere jen jako spíše nutné zlo, ať nemá prázdno v bříšku. Mám strach jí té konzervy dávat víc. Však to znáte z téhle diskuze Pedigree je bléééé! Sendynce ale chutná, ona je taková malá kyselina, které chutná vše to co nesmí :) Dandy

no, slyšela jsem, že ze všech výrobků pedigree, jsou štěněčí konzervy ještě nejmenší zlo. ale i tak - jsou opravdu bleee . nezkoušela jste jiné granule? třeba není problém v granulích proto, že jsou to granule, ale prostě jí nejedou zrovna tyhle. u nás to tak je - Acana, kteoru normálně krmíme, je jen poslední záchrana, když se mu opravdu nepodaří nikoho přesvědčit, že umírá hlady, ale jiné granule (samozřejmě dražší - jak jinak) bačtí miláček rád

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 11:31
Neregistrovaný uživatel

přečtěte si, prosím, konečně obecné zásady krmení psů:
http://www.veterina-info.cz/script/articledetail.asp?rid=125

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 13:43
Neregistrovaný uživatel

tyto zásady určitě mnozí četli, ale jsme svobodní lidé a můžeme mít jiný názor, nebo ne?
a neslouží diskuse k vyjádření různých názorů?

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 14:04
Neregistrovaný uživatel

beru to ten clanek, ale jak tak ctu ruzne clanky a poslouchym odborniky tak nevim co si vybrat protoze kazdy ma jiny nazor tak co s tim?

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 16:06
Neregistrovaný uživatel

Neměla byste fenečce konzervy s granulemi míchat.Bud krmit granulemi nebo vařeným či konzervou.Já konzervy běžně nedávám , protože mě psi vždy srajdí.Když konzervu , tak pouze Eukanubu , Animondu nebo Hill´s - to jsou skutečně kvalitní.Zkuste fenečce granule ochutit.Mě výborně žerou granule s vývarem , ale třeba i jen namočené v teplé vodě.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 17:42
Neregistrovaný uživatel

Ten článek psal veterinář a dala jsem ho tam proto, protože se tam mimo jiné píše, že granule se s ničím míchat nemají, pak má pes zažívací potíže, třeba průjem. Pokud má někdo jiný názor, tak ho samozřejmě v diskusi vyjádřit může, ale měl by být něčím podložený, nejen konstatováním, že mému psovi to problémy nedělá, takže to vlastně vůbec nevadí.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2004 18:45
Neregistrovaný uživatel

Ten článek psal veterinář a dala jsem ho tam proto, protože se tam mimo jiné píše, že granule se s ničím míchat nemají, pak má pes zažívací potíže, třeba průjem. Pokud má někdo jiný názor, tak ho samozřejmě v diskusi vyjádřit může, ale měl by být něčím podložený, nejen konstatováním, že mému psovi to problémy nedělá, takže to vlastně vůbec nevadí.

Já se přikláním k názoru, že vůbec nevadí míchat v tom smyslu, že je míchaná denní strava. Např. vařené a granule každý den. Průšvih je - týden granule, týden vařené.

Neregistrovaný uživatel

4.11.2004 09:44
Neregistrovaný uživatel

Já se přikláním k názoru, že vůbec nevadí míchat v tom smyslu, že je míchaná denní strava. Např. vařené a granule každý den. Průšvih je - týden granule, týden vařené.

my dávávme poue gramulky jen jednou týdně k veceri na zpestření dáme nejakou kapsičku k tomu ale jen ty mensi ze prevazujou granule

Neregistrovaný uživatel

4.11.2004 11:15
Neregistrovaný uživatel

my dávávme poue gramulky jen jednou týdně k veceri na zpestření dáme nejakou kapsičku k tomu ale jen ty mensi ze prevazujou granule

Ja taky davam granule s trochou konzervy,pejskovi to vyhovuje a to patri spise k tem s citlivejsim travenim.
I

27.6.2019 23:27
Tereza90

XXX.XXX.39.3

u nás momentálně běží pouze konzervy, na ty si pes zvykl, tak dávám jen to

Přidejte reakci

Přidat smajlík