Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.146
Dobrý den!Máte někdo zkušenosti s tímto plemenem???Za kolik se přibližně prodávají?Děkuji předem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den!Máte někdo zkušenosti s tímto plemenem???Za kolik se přibližně prodávají?Děkuji předem
Raději se tady neptej...Jsou tu samí idioti.Za chvíli tě sprdnou za to, že si dovolíš množit psy....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Raději se tady neptej...Jsou tu samí idioti.Za chvíli tě sprdnou za to, že si dovolíš množit psy....
Barzoje máme od roku 1998,je to plemeno inteligentní,aristokratické,občas trochu introvertní.Velmi dobře se dají - vychovat- tak aby zbytečně nelovili a neutíkali za zvěří.Doma jsou velmi přátelští,čistotní a správný barzoj nemá ani náznak agresivních reakcí.cena štěnat se pohybuje v relaci od 8 tisíc do 15 tisíc, samozřejmě záleží na krytí,kvalitě rodičů a pod.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.203
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Barzoje máme od roku 1998,je to plemeno inteligentní,aristokratické,občas trochu introvertní.Velmi dobře se dají - vychovat- tak aby zbytečně nelovili a neutíkali za zvěří.Doma jsou velmi přátelští,čistotní a správný barzoj nemá ani náznak agresivních reakcí.cena štěnat se pohybuje v relaci od 8 tisíc do 15 tisíc, samozřejmě záleží na krytí,kvalitě rodičů a pod.
Před chvílí jsi chtěla saluku a už zase barzoje?!?!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Barzoj je vynikající pes.Nemá zas až tak typicky introvertní, tvrdohlavou a samostatnou povahu jako orientální chrti.Jsou to psi venku temperamentní, vynikající třeba na turistiku, ke koním, doma velmi klidní.Dá se s nimi cvičit, tady po Fauně chodí zrovna majitelka Barzojíka, co má už několik zkoušek.Jinak štěně stojí kolem 8 do 15.000, nejčastěji se prodávají kolem 10.000, není to samozřejmě pravidlo.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.73
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Před chvílí jsi chtěla saluku a už zase barzoje?!?!
Vážený pisálku, dotaz ohledně ceny Saluky jsem pokladala ja - Petra. Na Barzoje se ptá někdo jiný, pravděpodobně sem ten dotyčný nepíše jen tak pro pobavení lidí jako jsi ty, ale z důvodu že ho něco zajímá. Apropo, není chrt jako chrt!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.12
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Barzoj je vynikající pes.Nemá zas až tak typicky introvertní, tvrdohlavou a samostatnou povahu jako orientální chrti.Jsou to psi venku temperamentní, vynikající třeba na turistiku, ke koním, doma velmi klidní.Dá se s nimi cvičit, tady po Fauně chodí zrovna majitelka Barzojíka, co má už několik zkoušek.Jinak štěně stojí kolem 8 do 15.000, nejčastěji se prodávají kolem 10.000, není to samozřejmě pravidlo.
Dá se venku bez problému pouštět navolno?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.12
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nazdárek,
já jsem ta majitelka barzoje se zkouškama (ZZO, ZOP), připravujeme se na ZPU1 Mimoto máme coursingovou licenci a dostihovou licenci.
Nesouhlasím s chovatelkou výše v jedné zásadní věci - barzoje NELZE vychovat ani vycvičit tak, aby byl odvolatelný od zvěře!!! Pokud toto někdo dokáže tak je jeho barzoj ukrutně líný nebo nemá dostatečně silný lovecké pudy, což je ovšem podstatná chyba, protože silně vyvinutý lovecký pud tvoří samotnou podstatu barzoje a bez něj je barzoj poloviční. Já bych dokonce zakázala na takových psech chovat - vím, že je to extrémní názor, ale je to můj názor, takže se tady někdo laskavě zbytečně nerozčilujte. V současné době stačí pro uchovnění barzoje pouze bonitace - kéž by bylo povinné ještě prokázání loveckých schopností a nějaký test povahy. Někteří barzoji jsou totiž na můj vkus příliš agresivní a to není dobře. Můj Dante poslouchá velmi dobře, může se pohybovat navolno opravdu kdekoliv, ale ve chvíli kdy uvidí zvěř je neodvolatelný. Prostě to k němu patří.
Jinak samozřejmě barzoj je (pro mě určitě) fantastický plemeno, pravý psí aristokrat - hrdý, milující svého pána ale vůči jiným nevšímavý, neagresivní, nevtíravý, úžasně tvrdohlavý a svůj, inteligentní, vnímavý, citlivý, když se to s ním umí tak i do značné míry poslušný, ..........zkrátka pro mě to nejlepší plemeno psa na téhle planetě
Cena štěněte s PP se pohybuje mezi 8.000,- až 15.000,- Kč. Pozor na velkomnožitele.
Jana+Dante
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.12
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nazdárek,
já jsem ta majitelka barzoje se zkouškama (ZZO, ZOP), připravujeme se na ZPU1 Mimoto máme coursingovou licenci a dostihovou licenci.
Nesouhlasím s chovatelkou výše v jedné zásadní věci - barzoje NELZE vychovat ani vycvičit tak, aby byl odvolatelný od zvěře!!! Pokud toto někdo dokáže tak je jeho barzoj ukrutně líný nebo nemá dostatečně silný lovecké pudy, což je ovšem podstatná chyba, protože silně vyvinutý lovecký pud tvoří samotnou podstatu barzoje a bez něj je barzoj poloviční. Já bych dokonce zakázala na takových psech chovat - vím, že je to extrémní názor, ale je to můj názor, takže se tady někdo laskavě zbytečně nerozčilujte. V současné době stačí pro uchovnění barzoje pouze bonitace - kéž by bylo povinné ještě prokázání loveckých schopností a nějaký test povahy. Někteří barzoji jsou totiž na můj vkus příliš agresivní a to není dobře. Můj Dante poslouchá velmi dobře, může se pohybovat navolno opravdu kdekoliv, ale ve chvíli kdy uvidí zvěř je neodvolatelný. Prostě to k němu patří.
Jinak samozřejmě barzoj je (pro mě určitě) fantastický plemeno, pravý psí aristokrat - hrdý, milující svého pána ale vůči jiným nevšímavý, neagresivní, nevtíravý, úžasně tvrdohlavý a svůj, inteligentní, vnímavý, citlivý, když se to s ním umí tak i do značné míry poslušný, ..........zkrátka pro mě to nejlepší plemeno psa na téhle planetě
Cena štěněte s PP se pohybuje mezi 8.000,- až 15.000,- Kč. Pozor na velkomnožitele.
Jana+Dante
A pozor! Tento pes potřebuje být velmi milován, jinak trpí- nedá to nikterak najevo, navenek nic nepoznáte, ale.......
Barzoj zkrátka dokáže milovat svého pána z celé své krásné psí duše , ale taky potřebuje být milován
Kdo si myslí, že barzoje stačí mít ve výběhu, jednou denně ho pohladit, dát mu nažrat a tím to ze strany člověka hasne - ten by si měl pořídit plyšáka a ne tak úžasnou bytost jakou barzoj bezesporu je.
www.barzojdante.wz.cz
Jana+Dante
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
BARZOJ Hledám domov pro 2 letého psa, bílé barvy se zlatošedými znaky, který byl vrácen chovatelce. Velmi hodný, mazlivý, líbivý, výstavní jedinec. Nevhodnou výchovou mírně bázlivější, proto nevhodný do prostředí k dalším psům. Daruji do dobrých rukou. tel:605821456
Odpovědět: odpovědět | E-mail: monikab007@seznam.cz
Inzerát vložen: 04.09.2005 18:34:53 | Kategorie: Prodám | Kraj: Královehradecký
Barzoj-ruský chrt -daruji ročního psa a fenu s PP.tel.604 525 272 -spěchá-vážný zdravotní stav majitelky
Odpovědět: odpovědět | E-mail: evelia@gmx.de
Inzerát vložen: 31.08.2005 13:25:23 | Kategorie: Prodám | Kraj: Moravskoslezský
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dá se venku bez problému pouštět navolno?
O Salukách se taky říká jak mají štvací pud, jak pustíš vodítko a už tě neuvidí a v pohodě svýho psa pouštím, zdrhl mi jednou jedinkrát na protější louku a za 10 minut byl zpátky.Fakt je, že i chrt se dá vychovat, jen musíš vědět, jak na to.Nikdy samozřejmě nebude dělat to, co se ti zrovna zamane a nebude pískat podle tebe, ale ty spíš podle něj, ale jde do vzájemná autorita a respekt.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.35
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
BARZOJ Hledám domov pro 2 letého psa, bílé barvy se zlatošedými znaky, který byl vrácen chovatelce. Velmi hodný, mazlivý, líbivý, výstavní jedinec. Nevhodnou výchovou mírně bázlivější, proto nevhodný do prostředí k dalším psům. Daruji do dobrých rukou. tel:605821456
Odpovědět: odpovědět | E-mail: monikab007@seznam.cz
Inzerát vložen: 04.09.2005 18:34:53 | Kategorie: Prodám | Kraj: Královehradecký
Barzoj-ruský chrt -daruji ročního psa a fenu s PP.tel.604 525 272 -spěchá-vážný zdravotní stav majitelky
Odpovědět: odpovědět | E-mail: evelia@gmx.de
Inzerát vložen: 31.08.2005 13:25:23 | Kategorie: Prodám | Kraj: Moravskoslezský
1/ Dovolim si nesouhlasit s nazorem, ze barzoje NELZE vychovat tak, aby byl odvolatelny od zvere. To ze barzoj ci jakkykoliv jiny pes posloucha a zbesile se nevrha za cimkoliv co bezi, jeste neznamena, ze mu chybi lovecky pud.
2/ Dokonce si myslim, ze zanedbani vychovy k poslusnosti (obecne vzato) je ve vetsine pripadu duvodem, proc cas od casu nejaky ten barzoj hleda novy domov... ..."neposloucha, utika, taha na voditku, vyjizdi po psech, dela si chce, nici domacnost, no a na vystavach to taky neni zadna slava....a nas uz to nebavi....tak rekneme ze mame zdravotni ci financni problemy a on si ho snad nekdo vezme" ...ale, mozna se pletu.
3/ Fandim vsem, kteri si najdou cas a zpusob, jak sveho milacka vycvicit. Barzoj velice spolupracuje na principu "poslechnes - dostanes dobrutku"...bohuzel pes pak reaguje jen v pripade, kdy ma chut a tudiz neodola lakavejsi odmene, kterou je treba zajicek v poli...
4/ v kazdem pripade bych se pri rozhodovani, zda si poridit barzoje, spojil s nekterym z chovatelu ci majitelu tohoto plemene a zjistil si, co vsechno to obnasi....
hodne uspechu a krasnych zazitku s vasimi kamarady
Vaclav
PS: Jano, mate moc pekne stranky, Dante ma stesti, ze jste si ho vzala i pres ty "komplikace", ktere popisujete...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.179.27
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
1/ Dovolim si nesouhlasit s nazorem, ze barzoje NELZE vychovat tak, aby byl odvolatelny od zvere. To ze barzoj ci jakkykoliv jiny pes posloucha a zbesile se nevrha za cimkoliv co bezi, jeste neznamena, ze mu chybi lovecky pud.
2/ Dokonce si myslim, ze zanedbani vychovy k poslusnosti (obecne vzato) je ve vetsine pripadu duvodem, proc cas od casu nejaky ten barzoj hleda novy domov... ..."neposloucha, utika, taha na voditku, vyjizdi po psech, dela si chce, nici domacnost, no a na vystavach to taky neni zadna slava....a nas uz to nebavi....tak rekneme ze mame zdravotni ci financni problemy a on si ho snad nekdo vezme" ...ale, mozna se pletu.
3/ Fandim vsem, kteri si najdou cas a zpusob, jak sveho milacka vycvicit. Barzoj velice spolupracuje na principu "poslechnes - dostanes dobrutku"...bohuzel pes pak reaguje jen v pripade, kdy ma chut a tudiz neodola lakavejsi odmene, kterou je treba zajicek v poli...
4/ v kazdem pripade bych se pri rozhodovani, zda si poridit barzoje, spojil s nekterym z chovatelu ci majitelu tohoto plemene a zjistil si, co vsechno to obnasi....
hodne uspechu a krasnych zazitku s vasimi kamarady
Vaclav
PS: Jano, mate moc pekne stranky, Dante ma stesti, ze jste si ho vzala i pres ty "komplikace", ktere popisujete...
Můžete se mi Václave ozvat na mejl, prosím? Ráda bych věděla, s kým mám tu čest. Velmi ráda si soukromě (byť třeba jenom přes mejl) popovídám s někým, kdo chová barzoje delší dobu
Možná se pletu, ale nepovídali jsme si krátce o barzojích na Mistrovství světa chrtů v Mladé Boleslavy tohoto roku?
Jana.Dante@seznam.cz
Předem děkuji
Jinak, já samozřejmě netvrdím, že barzoj má lovecké pudy jen v tom případě, že se zběsile vrhá za vším co se hýbe. Mluvím o zajících, kočkách, apod. které se snaží utéct. Můj pes je teda možná hodně zvláštní, ale já prostě vím, že když uvidí na poli třeba běžícího zajíce tak jeho reakce by se daly počítat na setiny sekund a ač opravdu jinak poslouchá zatraceně dobře, tak v případě, že už se za něčím rozběhne tak mě nevnímá. Nevidí mě, neslyší mě...........soustředí se v tu chvíli jen na svou kořist.
Představa některých lidí, že barzoj má tendence lovit vše co se hýbe - tedy i igelit ve větru, cyklistu, dítě na kolečkových bruslích, kutálející se míč apod. je samozřejmě směšná. Ale i takový lidé se najdou.
Souhlasím, že někteří lidé podcení výchovu svého psa a pak se zatraceně diví, když s nima jejich pes smýká na vodítku sem a tam, utíká kvůli každé kravině pryč, je zbytečně agresivní,.....hodně je to taky o tom, že spousta lidí má zažito, že chrt je prostě nevycvičitelný a nevychovatelný pes. A proto se o to ani nesnaží. A pak to dopadá jak to dopadá.
Danťák mě poslouchá protože to chci já, ne protože za svůj výkon čeká nějakou odměnu.
Věřte mi, že mého barzoje by nebyl schopný nikdo naučit odvolání od zvěře (mluvím o nenásilných metodách)..........snad až časem, až zmoudří věkem. U něj to není o poslušnosti nebo neposlušnosti, ani o případné slabé fixaci na mou osobu, protože to opravdu nehrozí. Trávím s ním každou chvíli svého života, kdy nejsem v práci a on tráví dobrovolně každou tu chvíli se mnou. Teď sedím u počítače a on si spokojeně chrupká u mě na posteli. Když vstanu a půjdu do koupelny tak do minuty vstane a půjde si lehnout ke dveřím koupelny. A když se pak půjdu dívat do obýváku na televizi tak vstane znovu a lehne si vedle křesla kde budu sedět. Pak vstane zas až si půjdu lehnout do svý postele a lehne si ke mně nebo vedle postele. A ráno (tak jako vždycky) si těsně před mým odchodem do práce lehne ke vchodovým dveřím aby mi znemožnil je otevřít.....
Asi jsme oba těžcí závisláci jeden na druhým a možná tak trochu i blázni, ale očividně nám to tak vyhovuje a jde nám to k duhu
Prostě jaký pán takový krám
Jana+Dante
P.S. Takže když si zadavatelka dotazu myslí, že barzoje zvládne, bude se mu dostatečně věnovat, bude tolerovat jeho tvrdohlavost, nebude chtít případné problémy řešit bitím, nesmyslnými tresty a tak dále a tak dále, tak ať si barzoje klidně pořídí, protože získá nejúžasnějšího společníka a parťáka pro život
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.178
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžete se mi Václave ozvat na mejl, prosím? Ráda bych věděla, s kým mám tu čest. Velmi ráda si soukromě (byť třeba jenom přes mejl) popovídám s někým, kdo chová barzoje delší dobu
Možná se pletu, ale nepovídali jsme si krátce o barzojích na Mistrovství světa chrtů v Mladé Boleslavy tohoto roku?
Jana.Dante@seznam.cz
Předem děkuji
Jinak, já samozřejmě netvrdím, že barzoj má lovecké pudy jen v tom případě, že se zběsile vrhá za vším co se hýbe. Mluvím o zajících, kočkách, apod. které se snaží utéct. Můj pes je teda možná hodně zvláštní, ale já prostě vím, že když uvidí na poli třeba běžícího zajíce tak jeho reakce by se daly počítat na setiny sekund a ač opravdu jinak poslouchá zatraceně dobře, tak v případě, že už se za něčím rozběhne tak mě nevnímá. Nevidí mě, neslyší mě...........soustředí se v tu chvíli jen na svou kořist.
Představa některých lidí, že barzoj má tendence lovit vše co se hýbe - tedy i igelit ve větru, cyklistu, dítě na kolečkových bruslích, kutálející se míč apod. je samozřejmě směšná. Ale i takový lidé se najdou.
Souhlasím, že někteří lidé podcení výchovu svého psa a pak se zatraceně diví, když s nima jejich pes smýká na vodítku sem a tam, utíká kvůli každé kravině pryč, je zbytečně agresivní,.....hodně je to taky o tom, že spousta lidí má zažito, že chrt je prostě nevycvičitelný a nevychovatelný pes. A proto se o to ani nesnaží. A pak to dopadá jak to dopadá.
Danťák mě poslouchá protože to chci já, ne protože za svůj výkon čeká nějakou odměnu.
Věřte mi, že mého barzoje by nebyl schopný nikdo naučit odvolání od zvěře (mluvím o nenásilných metodách)..........snad až časem, až zmoudří věkem. U něj to není o poslušnosti nebo neposlušnosti, ani o případné slabé fixaci na mou osobu, protože to opravdu nehrozí. Trávím s ním každou chvíli svého života, kdy nejsem v práci a on tráví dobrovolně každou tu chvíli se mnou. Teď sedím u počítače a on si spokojeně chrupká u mě na posteli. Když vstanu a půjdu do koupelny tak do minuty vstane a půjde si lehnout ke dveřím koupelny. A když se pak půjdu dívat do obýváku na televizi tak vstane znovu a lehne si vedle křesla kde budu sedět. Pak vstane zas až si půjdu lehnout do svý postele a lehne si ke mně nebo vedle postele. A ráno (tak jako vždycky) si těsně před mým odchodem do práce lehne ke vchodovým dveřím aby mi znemožnil je otevřít.....
Asi jsme oba těžcí závisláci jeden na druhým a možná tak trochu i blázni, ale očividně nám to tak vyhovuje a jde nám to k duhu
Prostě jaký pán takový krám
Jana+Dante
P.S. Takže když si zadavatelka dotazu myslí, že barzoje zvládne, bude se mu dostatečně věnovat, bude tolerovat jeho tvrdohlavost, nebude chtít případné problémy řešit bitím, nesmyslnými tresty a tak dále a tak dále, tak ať si barzoje klidně pořídí, protože získá nejúžasnějšího společníka a parťáka pro život
Václav, bola by som rada videla to čo popisujete u normálneho barzoja v praxi, veľmi rada takého dokonalého psa spoznám.
ja mám tiež barzoja, a dovolím si tvrdiť, že z tých, ktorých poznám je jeden z najposlušnejších(k tým patrí aj janin dante, ktorého poznám tiež). môžem sa s ním bez obáva pohybovať po meste, po parku a pod. dokonca ho odvolám aj od mačky(v domácom prostredí mačky zvyknuté na psov toleruje, aj keď my doma žiadnu nemáme), ale vonku, je ich nepriateľom. ale odvolám ho len v prípade, že sa ešte za mačkou nerozbehol!
toto sme zvládli napriek dobre vyvinutému loveckému pudu(pes má tak ako janin dante dostihovú licenciu).
barzoj je naozaj úžasný spoločník, vie kde a ako sa má správať, ale jeho poslušnosť sa s poslušnosťou služobných plemien zrovnávať nedá. ja mám skúsenosti s dobermanmi, manžel choval NO skladali sme skúšky.
potencionálny nový majiteľ barzoja by si teda mal uvedomiť, do čoho ide, lebo práve takéto mýty o polušnosti barzojov spôsobujú rozčarovanie majiteľov a nešťastné zvieratá v útolkoch, dokonca poznám aj prípady, ktoré sa skončili zastrelením psíka.
barzoj nie je nevycvičiteľný, ale je to v prvom rade lovecký pes a na lov a štvanie zveri boli selektovaní tisícročia. samozrejme sú barzoje, ktoré zver neštvú, ale sú to skôr výnimky a toto sa nedá u chrta považovať za žiadúci znak.
Dobrý den,
Moc se mi líbí chrti a nejvíc mě zaujal barzoj jak vzhledem tak povahou.Problém je v tom že jsem začátečník a nevím jestli bych jeho chov zvládla.Žil by celoročně venku.!
Chtěla bych se zeptat jak je to s jejich přítulností a mazlivostí jestli to jsou velcí mazličci nebo spíše odtažití.
Jak to máte s ostatními zvířaty a s pohybem bez vodítka?
Poraďte prosím, děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

LoveChrtík
napsal(a):
Dobrý den,
Moc se mi líbí chrti a nejvíc mě zaujal barzoj jak vzhledem tak povahou.Problém je v tom že jsem začátečník a nevím jestli bych jeho chov zvládla.Žil by celoročně venku.!
Chtěla bych se zeptat jak je to s jejich přítulností a mazlivostí jestli to jsou velcí mazličci nebo spíše odtažití.
Poraďte prosím, děkuji.
Do Vašich podmínek se absolutně nehodí. Chrt je lovec, takže se dovtípíte, jak to bude s pohybem na volno.

LoveChrtík
napsal(a):
Dobrý den,
Poraďte prosím, děkuji.
...kamarádka má barzoje léta...žijí v bytě spolu s kočkami, ten poslední dospělé kočky toleruje, ale koťata se před ním musí hlídat...jinak poslední dva její barzojové mají canisterapeutické zkoušky a jsou to úžasní mazlové...venku disciplinovaní, ale na vodítku...na volno jen na ohrazeném pozemku...svou rodinu milují, celoročně venku si je nedokážu představit...

LoveChrtík
napsal(a):
Dobrý den,
Poraďte prosím, děkuji.
Barzoj může být celoročně venku, ale to byste musela mít smečku, ne jednoho. To ani omylem, není to žádný solitér. Bez vodítka jak kdy a jak který konkrétní pes.
Mám ročního barzoje... pořídila jsem si ho jako splnění dětského snu ke smečce aussíků. Ne že bych se nebála, jak to bude fungovat, ale sedli si úžasně... Barzoj je úplná protiváha k aussinám :) tam kde aussiny jsou hr, tam barzoj uvažuje... nic nedělá bez rozmyslu - kromě lovu :D Přesto - snad díky výchově aussíků - nemá problém s pohybem na volno, od malička šel se smečkou, která je odvolatelná i od zvěře. Ne že bych si troufla říct, že bych odvolala, kdyby vystartoval... ale zatím jsem byla vždycky rychlejší a než spatřil zvěř on, viděla jsem ji já a přivolala...
Určitě bych nedoporučila barzoje jako jednoho psa, pokud s ním nemůžete být neustále... O samotě vyloženě trpí - a to se o aussíkách tvrdí, že jsou to smečkoví psi... barzoj je ještě větší závislák.. Když nejsem doma, chce alespoň společnost psů, když už ne lidskou... Co se poslušnosti týče - poslechne mě. Ne na povely - sedni, lehni - ani omylem :) ale když mu ukážu, lehne si, když mu ukážu, sedne si... pomalu, klidně, trvá to... ale splní, co chci... je to extra nežravec, takže pořád vymýšlím novinky v krmení :) Trvale venku bych ho určitě nenechala... miluje pohodlí a měkkost pelíšků a gauče...
ale - miluju ho a už teď vím, že sám určitě nezůstane - časem mu přibude brácha :).
Katerinavankova
napsal(a):
Barzoj je úplně stejný pes, jako každý jiný.
Jo, a když už, tak už...teda na Vás zareaguju: není pes jako pes. Mj. se liší psí plemena inteligencí a dalšími vlastnostmi. I když je třeba tyto výzkumy brát tak trochu s rezervou, tak nelze na druhou stranu generalizovat a "hodit všechny psy do jednoho pytle"!

Katerinavankova
napsal(a):
Barzoj je úplně stejný pes, jako každý jiný.
Jako každý jiný???...jako NO, jako pudl, jako knírač??? A kolikpak barzojů nebo jiných chrtů jsme doma měli???
napsal(a):
Jako každý jiný???...jako NO, jako pudl, jako knírač??? A kolikpak barzojů nebo jiných chrtů jsme doma měli???
Klid, je to troll. Psala vulgárně, vytahuje záměrně stará vlákna! A že se vždy tyto věci dějí, když je ve školách více dní volna nebo prázdniny, že?
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!