Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.30

Pročítám si tu diskuse ( občas se tu dá načerpat nějaká zajímavá rada ) a nestačím se divit...Lidi by se měli vzpamatovat, to není možné co tady předvádíte Kynologie byla a snad by měla i nadále být především o lásce ke psu, ale tady se neustále dokola propírá kdo co má, kolik za to má, kolik to vynáší....jasně, dnešní doba je taková, peníze dnes hýbou světem ale tohle už je vážně moc ! Jestliže se mi něco nebude líbit, tak si to ověřím a začnu s tím něco dělat a ne jen tupě mlátit do klávesnice a psát tady tyhle hrůzy.
Trocha tolerance, sebeovládání a slušnosti by neuškodila....pak se má člověk divit jak dopadají někteří pejsci...

Anna Ř

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.206

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pročítám si tu diskuse ( občas se tu dá načerpat nějaká zajímavá rada ) a nestačím se divit...Lidi by se měli vzpamatovat, to není možné co tady předvádíte Kynologie byla a snad by měla i nadále být především o lásce ke psu, ale tady se neustále dokola propírá kdo co má, kolik za to má, kolik to vynáší....jasně, dnešní doba je taková, peníze dnes hýbou světem ale tohle už je vážně moc ! Jestliže se mi něco nebude líbit, tak si to ověřím a začnu s tím něco dělat a ne jen tupě mlátit do klávesnice a psát tady tyhle hrůzy.
Trocha tolerance, sebeovládání a slušnosti by neuškodila....pak se má člověk divit jak dopadají někteří pejsci...

Anna Ř

Ale ale, tak proč do ni mlátíš tupě i Ty, bambulo ztrouchnivělá.
Běž raděj na server pro důchodce nebo zajeď do nory!

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.30

Nic lepšího Vás nenapadlo ? Fakt nic moc

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.91

Chovej se slušně ! Tady je diskuze o psech, pro někoho, kdo chce poradit se svým psem, pro někoho, kdo si psa teprve vybírá a ne o chovatelích, sexu, a o tom, kdo máí jakýho hnusnýho psa apod. ! Ale chápu, že vybít se prostě nějaký magor musí a ti ostatní se přidají.Ti normální se tohoto nezůčastňují.

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.206

Chovej se slušně ! Tady je diskuze o psech, pro někoho, kdo chce poradit se svým psem, pro někoho, kdo si psa teprve vybírá a ne o chovatelích, sexu, a o tom, kdo máí jakýho hnusnýho psa apod. ! Ale chápu, že vybít se prostě nějaký magor musí a ti ostatní se přidají.Ti normální se tohoto nezůčastňují.

takže ty normální nejsi, že, když se účastníš? fuj ty zelená grcko!

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.206

Nic lepšího Vás nenapadlo ? Fakt nic moc

co my vykáš ty fujtajblíku?!

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 14:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.30

takže ty normální nejsi, že, když se účastníš? fuj ty zelená grcko!

Evidentně jsi nepochopil o čem jsem psala viď ? Laskavě tady neotravuj a běž si ty svoje pubertální výlevy psát jinam, tady na to nikdo není zvědavej.
Anna Ř

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 15:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.133

Evidentně jsi nepochopil o čem jsem psala viď ? Laskavě tady neotravuj a běž si ty svoje pubertální výlevy psát jinam, tady na to nikdo není zvědavej.
Anna Ř

Až budou psát CHS ceny štěnat veřejně, bude to pro náás pro všechny lepší.

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 19:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.30

Buď tak laskav a netykej mi. Jsi opravdu chudáček, chápu že se na nic lepšího nezmůžeš...Hloupej a ještě k tomu nevychovanej, špatná to kombinace

Neregistrovaný uživatel

29.3.2006 19:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.23

Buď tak laskav a netykej mi. Jsi opravdu chudáček, chápu že se na nic lepšího nezmůžeš...Hloupej a ještě k tomu nevychovanej, špatná to kombinace

A co dal?

Přidejte reakci

Přidat smajlík