Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.7.2006 12:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.51

Eminent, Brasa Top condition, Chicoppe, Anka, Shur-gain.
Velké plemeno, krátká srst, celoročně venku, normální zátěž.
Nechci, aby jste mi poradili, které granule koupit, to je individualita každého psa. Ale myslíte si, že je mezi těmito granulemi nějaký rozdíl, nebo je jedno, co psovi nasypu do misky?

Neregistrovaný uživatel

11.7.2006 13:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.227

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nechci, aby jste mi poradili, které granule koupit, to je individualita každého psa. Ale myslíte si, že je mezi těmito granulemi nějaký rozdíl, nebo je jedno, co psovi nasypu do misky?

nebo je jedno, co psovi nasypu do misky?
odpovedel sis sam:
které granule koupit, to je individualita každého psa

(Rozdil je ve firmach, ktere jednotlive granule vyrabeji, potazmo v pouzitych surovinach - slozeni si prober sam, v obalu a v cene. Co se ceny tyka, da se predpokladat, ze v ramci jedne cenove relace jde o granule priblizne stejne kvality.)

Neregistrovaný uživatel

11.7.2006 14:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.51

nebo je jedno, co psovi nasypu do misky?
odpovedel sis sam:
které granule koupit, to je individualita každého psa

(Rozdil je ve firmach, ktere jednotlive granule vyrabeji, potazmo v pouzitych surovinach - slozeni si prober sam, v obalu a v cene. Co se ceny tyka, da se predpokladat, ze v ramci jedne cenove relace jde o granule priblizne stejne kvality.)

Právě, jak říkáš: v rámci třídy jsou všechny granule stejné (viz třeba ty, co jsem sem napsala). A podle mě i mezi vedlejšími třídami nebude zase takový rozdíl (když nebudu srovnávat třeba Darling a Firstmate, ale třeba Acanu a Eukanubu). Ale od jakého složení se dá říct, které granule jsou dostačující a které ne? Protože třeba některé granule stojí 40 kč kg a některé 60 kč kg a složení mi přijde stejné (hlavně to platí u českých granulí x zahraniční, ale české jsou často odsuzovány). Jsou ty české opravdu horší?

Neregistrovaný uživatel

11.7.2006 14:10
Neregistrovaný uživatel

Chicoppe a pak je ještě dobrej českej Brit

Neregistrovaný uživatel

11.7.2006 14:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.227

Právě, jak říkáš: v rámci třídy jsou všechny granule stejné (viz třeba ty, co jsem sem napsala). A podle mě i mezi vedlejšími třídami nebude zase takový rozdíl (když nebudu srovnávat třeba Darling a Firstmate, ale třeba Acanu a Eukanubu). Ale od jakého složení se dá říct, které granule jsou dostačující a které ne? Protože třeba některé granule stojí 40 kč kg a některé 60 kč kg a složení mi přijde stejné (hlavně to platí u českých granulí x zahraniční, ale české jsou často odsuzovány). Jsou ty české opravdu horší?

Nejsou horsi, ceske granule byvaji vynikajici, jsou levnejsi, ze jsou vyrabene u nas. Ze stredni tridy se daji doporucit Fitmin (asi nejlepsi), Brit, Brasa Top Condition, Calibra...

od jakého složení se dá říct, které granule jsou dostačující a které ne?

Tezko rict, kazdy jednotlivy pes ma jine nutricni naroky. Mozna se da "nejak" zobecnit, ze velky bily dlouhosrsty pes muze mit jine naroky, nez maly cerny hladkosrsty - ale mezi temito typy krmiv je pak uz potreba vybrat to, ktere svym slozenim bude nejlepe odpovidat individualnim nutricnim potrebam konkretniho psa.

Neregistrovaný uživatel

11.7.2006 22:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.153.201

Chicoppe a pak je ještě dobrej českej Brit

Od kdy je českej Brit dobrej? Změnil se nějak během posledního roku? Loni jsem zkoušela Britem krmit, pes měl pořád hroznej hlad a vykadil snad víc, než snědl

Přidejte reakci

Přidat smajlík