Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.177.217
Mám otázku. Přikrmuji štěňata,fena jich má moc a málo mlíka. Kolikátý den tak v průměru začínají sami jíst? Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.147
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám otázku. Přikrmuji štěňata,fena jich má moc a málo mlíka. Kolikátý den tak v průměru začínají sami jíst? Děkuji.
Pokud jich má fena hodně tak bychzačínala už někdy okolo 3. týdne podávat syrové hovězí maso na velmi jemno namleté nejméně 7 dní přemražené, ohřáté na teplotu těla. Na poprvé si naberte na prst a dejte to každému zvlášť z prstu. Uvidíte jak po tom pujdou. Na další krmení už jim můžete dát trošku do misky. Budou tam stát v pozoru a nebudou téměř vůbec špinavý. Syrového hovězího masa se nemusíte bát, svým složením se poměrně dost podobá mat. mléku ( bílkovina). Já už jsem jednou takto dávala štěňátkům masíčko v 16 dnech. Jen trošinku.
Ps: Pro rejpaly v hovězím mase je málo vápníku, ale štěňata pořád ještě pijí od matky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My štěňátka začali přikrmovat už 14 den po narození. Ale na doporučení veta nechali v umělém mléce rozmočit pupy granule, a po špetce dávali štěňatům do tlamičky. Rychle pochopili že rychleji to půjde z misečky. Maso jsme začali dávat až v těch třech týdnech, a to už pak štěňátka měla tendenci počkat na další dávku masa a granulky vynechat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.69
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My štěňátka začali přikrmovat už 14 den po narození. Ale na doporučení veta nechali v umělém mléce rozmočit pupy granule, a po špetce dávali štěňatům do tlamičky. Rychle pochopili že rychleji to půjde z misečky. Maso jsme začali dávat až v těch třech týdnech, a to už pak štěňátka měla tendenci počkat na další dávku masa a granulky vynechat
No už ve 14 dnech krmit štěňata granulema.Ale proč ne,dneska taky dítě sotva sedí ale v ruce už žmoulá párek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.226
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Taky začínám 15.den namočené granule, ale jen kuřecí superpremiovku. První den jsou štěňata jak prase ale opravdu rychle se to naučí.
Playerkuba

XXX.XXX.87.87
Dejte rozpustit piškoty do mléka a oni si s tím poradí věřte mi mám zkušenosti