Štěňata - kdy začnou sami jíst?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 14:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.177.217

Mám otázku. Přikrmuji štěňata,fena jich má moc a málo mlíka. Kolikátý den tak v průměru začínají sami jíst? Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 15:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.147

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mám otázku. Přikrmuji štěňata,fena jich má moc a málo mlíka. Kolikátý den tak v průměru začínají sami jíst? Děkuji.

Pokud jich má fena hodně tak bychzačínala už někdy okolo 3. týdne podávat syrové hovězí maso na velmi jemno namleté nejméně 7 dní přemražené, ohřáté na teplotu těla. Na poprvé si naberte na prst a dejte to každému zvlášť z prstu. Uvidíte jak po tom pujdou. Na další krmení už jim můžete dát trošku do misky. Budou tam stát v pozoru a nebudou téměř vůbec špinavý. Syrového hovězího masa se nemusíte bát, svým složením se poměrně dost podobá mat. mléku ( bílkovina). Já už jsem jednou takto dávala štěňátkům masíčko v 16 dnech. Jen trošinku.
Ps: Pro rejpaly v hovězím mase je málo vápníku, ale štěňata pořád ještě pijí od matky.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 15:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.3

My štěňátka začali přikrmovat už 14 den po narození. Ale na doporučení veta nechali v umělém mléce rozmočit pupy granule, a po špetce dávali štěňatům do tlamičky. Rychle pochopili že rychleji to půjde z misečky. Maso jsme začali dávat až v těch třech týdnech, a to už pak štěňátka měla tendenci počkat na další dávku masa a granulky vynechat

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.69

My štěňátka začali přikrmovat už 14 den po narození. Ale na doporučení veta nechali v umělém mléce rozmočit pupy granule, a po špetce dávali štěňatům do tlamičky. Rychle pochopili že rychleji to půjde z misečky. Maso jsme začali dávat až v těch třech týdnech, a to už pak štěňátka měla tendenci počkat na další dávku masa a granulky vynechat

No už ve 14 dnech krmit štěňata granulema.Ale proč ne,dneska taky dítě sotva sedí ale v ruce už žmoulá párek.

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 16:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.226

Taky začínám 15.den namočené granule, ale jen kuřecí superpremiovku. První den jsou štěňata jak prase ale opravdu rychle se to naučí.

Playerkuba

8.7.2019 18:45
Playerkuba

XXX.XXX.87.87

Dejte rozpustit piškoty do mléka a oni si s tím poradí věřte mi mám zkušenosti

8.7.2019 18:49
janaa

XXX.XXX.24.47

Já myslím,že za ty léta už asi začali žrát samostatně

Přidejte reakci

Přidat smajlík