Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 15:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.8

Bojujeme s demodexem a chtěla bych se zeptat, jaký přípravek je dobrý na podporu imunity. Slyšela jsem, že je dobrý beta glukan, máte s ním nějaké zkušenosti? Jaké jsou i jiné přípravky a jak vychází cenově? A ještě jedna otázka, nevíte jak se jmenuje ten antiparazitní obojek, který má účinou látku amitraz?
Děkuji za odpovědi.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 15:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.77

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Bojujeme s demodexem a chtěla bych se zeptat, jaký přípravek je dobrý na podporu imunity. Slyšela jsem, že je dobrý beta glukan, máte s ním nějaké zkušenosti? Jaké jsou i jiné přípravky a jak vychází cenově? A ještě jedna otázka, nevíte jak se jmenuje ten antiparazitní obojek, který má účinou látku amitraz?
Děkuji za odpovědi.

Já na podporu imunity používám Echinaceové kapky a Pangamin. Vet mi to schválil, ani jedno se nedá dlouhodobým používání předávkovat.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.138

Děkuji za odpovědi.

obojek nevím, nepoužívám, ale možná by se to na internetu najít dalo.

Na podporu imunity jsou ty echinaceové kapky - nakapat na piškot, nejlépe. Obvykle deset kapek, ale záleží jak jsou silné, od jakého výrobce a jak je velký pes. Podávat lze klidně několik let v kuse. Občas můžete zkusit vynechat, ale v případě že by se to zas začalo horšit, neváhat a znova ty kapky nasadit.
Pangamin (B-komplex, droždí...) taky můžete dávat trvale, nelze tím předávkovat.
Další na zlepšení přímo kůže je vitamín E a pupalkový olej.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.156

obojek nevím, nepoužívám, ale možná by se to na internetu najít dalo.

Na podporu imunity jsou ty echinaceové kapky - nakapat na piškot, nejlépe. Obvykle deset kapek, ale záleží jak jsou silné, od jakého výrobce a jak je velký pes. Podávat lze klidně několik let v kuse. Občas můžete zkusit vynechat, ale v případě že by se to zas začalo horšit, neváhat a znova ty kapky nasadit.
Pangamin (B-komplex, droždí...) taky můžete dávat trvale, nelze tím předávkovat.
Další na zlepšení přímo kůže je vitamín E a pupalkový olej.

Pangamin - Bifi plus s pupalkovým olejem, Pangamin Glukovin-obohacené o echinaceu, hlíva ústřičná, všechno je Pangamin, jen s různými přídavky a podle toho se to jmenuje. Zakoupeno v lidské lékárně, cena kolem 75 kč.
Jinak dává i kopřivu, přes sezonu spařené horkou vodou, přes zimu sušené, nebo z mrazáku, lněné semínko.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.150

Děkuji za odpovědi.

No vidíte, jen jsem uviděl nadpis příspěvku a taky mě hned napadl beta glukan. U psů s ním zkušenost nemám, ale jelikož jsem se už nějakou tu dobu necítil ve své kůži, tak mi byl doporučen právě imunostimulátor. Nejúčinnější by měl být od firmy Pharma Activ - Beta Glukan, 30 kapslí cca 310Kč. V případě nemoci se berou 2 tablety nejlépe večer před spaním, v případě prevence stačí jen 1 tableta. Jak je to s dávkováním u psů, netuším...

A mé pocity - užívám už druhé balení a je mi fajnMůžu jedině doporučit. Uvidím v období chřipek, tam se bude "lámat chleba"

Snad Vám bude můj příspěvek alespon k něčemu.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.150

Já na podporu imunity používám Echinaceové kapky a Pangamin. Vet mi to schválil, ani jedno se nedá dlouhodobým používání předávkovat.

Nejsem pes, aby bylo jasno - ale když pominu tu hnusnou chut´ Echinaceových kapek (vypotřeboval jsem dvě 100ml balení - přímo extraktu z kořene), účinku jsem se za celou tu dlouhou dobu uživání nedočkal...ale je to asi individuální. Takže jak jsem už psal, Beta Glukan to je úplně o něčem jiném.

Místo pangaminu bych spíš na imunitu doporučil propolis.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.114

Děkuji za odpovědi.

Tak já přidávám tak nějak nepravidelně různé druhy Pangaminů: Activ - na klouby, s echinaceou, s řasou, s hlívou atp.

Co vím že si ostatní chválí jsou Echinaceové kapky, taky Wobenzym, Rybí olej, pupalkový olej....sama jsem si zrovna zakoupila Echinaceu+Zinek+vit.C, neb "mám ráda" zánět nosohltanu a průdůšek, tak uvidíme Cenově to vše vychází víc, než dobře, jen Wobenzym je dražší, ale jak lidem, tak psům pomáhá ohledně imunity, rakoviny apod.

Maťa

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.33

Děkuji za odpovědi.

Transfer Factor,vhodný pro lidi i pro zvířata.Více informací mohu poslat na e-mail.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 16:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.245.152

Transfer Factor,vhodný pro lidi i pro zvířata.Více informací mohu poslat na e-mail.

Už je to dávno, nevím jestli tento přípravek ještě existuje, ale dávala jsem to naší feňulce: bioaktivátor- Sangrim....( byly to kapky, které jsem jí dávala do vody). Máte s tímto ještě dnes někdo zkušenosti?

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 17:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.8

Už je to dávno, nevím jestli tento přípravek ještě existuje, ale dávala jsem to naší feňulce: bioaktivátor- Sangrim....( byly to kapky, které jsem jí dávala do vody). Máte s tímto ještě dnes někdo zkušenosti?

Sangrim ještě existuje, používám ho pro fenky v období březosti a je OK.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 17:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.8

Tak já přidávám tak nějak nepravidelně různé druhy Pangaminů: Activ - na klouby, s echinaceou, s řasou, s hlívou atp.

Co vím že si ostatní chválí jsou Echinaceové kapky, taky Wobenzym, Rybí olej, pupalkový olej....sama jsem si zrovna zakoupila Echinaceu+Zinek+vit.C, neb "mám ráda" zánět nosohltanu a průdůšek, tak uvidíme Cenově to vše vychází víc, než dobře, jen Wobenzym je dražší, ale jak lidem, tak psům pomáhá ohledně imunity, rakoviny apod.

Maťa

Zadavatelka:

Pangamin dávám, ani jsem nevěděla, že je i na podporu imunity. Právě s kůží a srstí problém nemá, srst má krásně lesklou, zdravou, žádné lupy. Potřebuju jen na tu imunitu, protože demodex se zhoršuje při jejím oslabení. Tak děkuji za rady, kdyby měl ještě někdo nějaký nápad, sem s ním:-), nebo zkušenost s léčením demodexe. Máme lokální formu, bojím se, aby se to nerozjelo do tý chronický.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.8

Sangrim ještě existuje, používám ho pro fenky v období březosti a je OK.

Našla už jsem ten antiparazitní obojek s účinou látkou Amitraz. Je to obojek Preventic od Virbacu.

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 18:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.39

Děkuji za odpovědi.

tady mate odkaz na obojek http://www.virbac.cz/preventic.html

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 19:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

tady mate odkaz na obojek http://www.virbac.cz/preventic.html

Na podporu imunity je dobrá vakcina, která se dříve jmenovala Baupamune ( dnes už se jmenuje od jiného výrobce asi jinak, ale když budete vědět tento starý název, tak vet . bude vědět o co jde, muj vet už mi říkal nový název , ale já ho zapomněl ).

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 19:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.124

Zadavatelka:

Pangamin dávám, ani jsem nevěděla, že je i na podporu imunity. Právě s kůží a srstí problém nemá, srst má krásně lesklou, zdravou, žádné lupy. Potřebuju jen na tu imunitu, protože demodex se zhoršuje při jejím oslabení. Tak děkuji za rady, kdyby měl ještě někdo nějaký nápad, sem s ním:-), nebo zkušenost s léčením demodexe. Máme lokální formu, bojím se, aby se to nerozjelo do tý chronický.

Moje čubinka taky prodělala demodexe - lokální formu. Měla vylysalé místečko o průměru zhruba 1,5cm pod levým okem. Velmi dobře to reagovalo na léčbu ale trvá to dlouho. Po nasazení léčby (potírání roztokem amitrazu) se vylysalé místo již nezvětšovalo. Kontrolní seškrab po 4 týdnech léčby ještě ukázal demodexe, po dalších 4 týdnech už tam žádný nebyl a místečko začalo zarůstat chlupy. Držím palce ať to ve vašem případě probíhá taky tak pohodově jako u nás

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.114

Na podporu imunity je dobrá vakcina, která se dříve jmenovala Baupamune ( dnes už se jmenuje od jiného výrobce asi jinak, ale když budete vědět tento starý název, tak vet . bude vědět o co jde, muj vet už mi říkal nový název , ale já ho zapomněl ).

Baypamune se nyní nazývá Zylexis a opravdu je to dobrá věc, brala to dlouho moje stará fenka NO na podporu imunity ohledně rakoviny a opravdu jí to báječně pomáhalo A ani není drahá

Maťa

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 19:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.253

Baypamune se nyní nazývá Zylexis a opravdu je to dobrá věc, brala to dlouho moje stará fenka NO na podporu imunity ohledně rakoviny a opravdu jí to báječně pomáhalo A ani není drahá

Maťa

já používám Echinaceu skoro 12 let ,pejskové nemocní nejsou a chuť taky není nijak hrozná,užívám je i já a nemocná nejsem

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 19:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.190

Maťa

Dostala jsem radu, že na posílení imunity u pejska lze s úspěchem využít lidský wobenzym

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 21:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.6

Děkuji za odpovědi.

Na podporu imunity je perfektny psi sirup Plerasan V, na dlhodobejsie uzivanie nie prave najlacnejsia zalezitost, ale kratkodobo pohoda

Neregistrovaný uživatel

24.9.2008 23:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4

Na podporu imunity je perfektny psi sirup Plerasan V, na dlhodobejsie uzivanie nie prave najlacnejsia zalezitost, ale kratkodobo pohoda

Pokud potřebujete ,,nakopnout,, imunitu, tak bych asi volil ten Zylexis (bývalý Baypamune). Mám s ním také dobré zkušenosti.

Neregistrovaný uživatel

25.9.2008 07:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.69.167

Zadavatelka:

Na demodex je výborná pipeta Advocate (myslím, že i Stronghold, ale ten je dražší). Aplikujete a nemusíte nic potírat, koupat... Navíc působí proti vnitřním i vnějším parazitům. (Na demodex se ale musí zopakovat dvakrát po třech týdnech.)
A na imunitu echinacea, mám ji vyzkoušenou i na sobě. (Účinnější je ale údajně tinktura než sirup.)
Lucie

Neregistrovaný uživatel

25.9.2008 07:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.226

Nejsem pes, aby bylo jasno - ale když pominu tu hnusnou chut´ Echinaceových kapek (vypotřeboval jsem dvě 100ml balení - přímo extraktu z kořene), účinku jsem se za celou tu dlouhou dobu uživání nedočkal...ale je to asi individuální. Takže jak jsem už psal, Beta Glukan to je úplně o něčem jiném.

Místo pangaminu bych spíš na imunitu doporučil propolis.

Propolis na imunitu? Ale děte! Propolis vnitřně jen výjimečně
Na imunitu pro lidi přísahám na tablety Echinacea+zinek+vit. C. Pro psy nevím, tam to vyzkoušené nemám, ale proč ne.
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

25.9.2008 10:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.184.102

Pokud potřebujete ,,nakopnout,, imunitu, tak bych asi volil ten Zylexis (bývalý Baypamune). Mám s ním také dobré zkušenosti.

nam sa na imunitu osvedcil sirup plerasan, davkuje sa podla vahy, natiahnut do malej striekacky a vstreknut do tlamky. Chutil a s podavanim nebol problem.

Neregistrovaný uživatel

25.9.2008 13:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.12

Propolis na imunitu? Ale děte! Propolis vnitřně jen výjimečně
Na imunitu pro lidi přísahám na tablety Echinacea+zinek+vit. C. Pro psy nevím, tam to vyzkoušené nemám, ale proč ne.
Jiřina

Ale jděte Jiřinko - neříkejte mi, že když už se tady doporučuje na imunitu dokonce i pangamin, nemohl bych doporučit propolis, když je známo, že flavonoidy obsažené v něm posilují přirozenou obranu organismu!
Na imunitu pro lidi přísachám, že Imunit Echinaceové kapky (nejsilnější na trhu - extrakt z kořene) - jsou bezúčinku a navíc mají hnusnou chut´! Naproti tomu na účinek Beta Glukanu přísahám bez zaváhání

Neregistrovaný uživatel

25.9.2008 19:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.8

nam sa na imunitu osvedcil sirup plerasan, davkuje sa podla vahy, natiahnut do malej striekacky a vstreknut do tlamky. Chutil a s podavanim nebol problem.

V obchodě s potřebami pro včelaře a včelími produkty jsem narazila na Api Glukan, též na podporu imunity. Má s ním někdo zkušenost?

Neregistrovaný uživatel

25.9.2008 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.229

V obchodě s potřebami pro včelaře a včelími produkty jsem narazila na Api Glukan, též na podporu imunity. Má s ním někdo zkušenost?

Tak já musím Zylexis taky jenom pochválit. Neuveríte, ale na druhý den fena jako vymenená... Mnohem živejší a .... Velice super, určite skuste. A je to jenom vakcina, bez starosti, vet píchne a je hotovo.

Neregistrovaný uživatel

26.9.2008 11:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.172

Tak já musím Zylexis taky jenom pochválit. Neuveríte, ale na druhý den fena jako vymenená... Mnohem živejší a .... Velice super, určite skuste. A je to jenom vakcina, bez starosti, vet píchne a je hotovo.

tak Baypamun je super! taky muzeme doporucit.
Dalsi vec co mame vyzkouseno je Salicil. Jsou to tablety, dle vahy psa. Je to dost drahe- 590Kc. Ale funguje

Neregistrovaný uživatel

26.9.2008 11:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.172

tak Baypamun je super! taky muzeme doporucit.
Dalsi vec co mame vyzkouseno je Salicil. Jsou to tablety, dle vahy psa. Je to dost drahe- 590Kc. Ale funguje

tak Sanicell - opravuji :-)

3.10.2019 14:33
ginka1984

XXX.XXX.222.166

ahoj prosím v akom množstve sa môže podávať ten wobenzym fenka 12rokov 3kg má.ďakujem

MoncaR

14.12.2022 13:24
MoncaR

XXX.XXX.64.179

My jsme moc spokojení s Digestive Enzymes (trávící enzymy) z https://www.veterinarni-lekarna-online.cz/ (zkouseli jsme už i Complete probiotics, ale ty jsme měli jen jednou, enzymy kupujeme pořád. Hodit do misky s granulemi a slupne to jak malinu...
Monča

Přidejte reakci

Přidat smajlík