Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.11.2008 17:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

Neví tu někdo, zda je možné v ulici V Hůrkách, pěší zóně v Praze 5 mít psa na volno? Do teď jsem si myslela, že ne a psy tam na volno nevodím. Ale nedávno jsem potkala slečnu v růžové teplákové soupravě, co má GR s růžovou mašlí, měla ho na volno. Moje fena nemá ráda GR a LR, protože když byla malá, většina retrívrů v okolí byly pěkný svině, tak jsem ji držela, jenže její pes šel k nám. Můj pes následně začal kadit, tak jsem tam stála a čekala, až s tím svým vypadne, abych si mohla dojít pro pytlík. Jdu ke koši a ona ,,A to hovno jako uklidí kdo?!\". Tak jsem říkala ,,Já, ale k tomu potřebuju si vzít pytlík!\". Šla jsem uklidit a volala na ní ,,A vy máte mít psa na vodítku.\" (i pro její bezpečí, pže moje fena by ho klidně zakousla a já bych byla v právu) ,,Ne, tady ne.\" ... Vyvedlo mě to z míry, jak je možné, aby tento zákaz neplatil na pěší zónu, kde denně pobíhají děti a jsou tam minimálně čtyři dětská hřiště + jedno basketbalové?

Neregistrovaný uživatel

1.11.2008 17:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.34

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Neví tu někdo, zda je možné v ulici V Hůrkách, pěší zóně v Praze 5 mít psa na volno? Do teď jsem si myslela, že ne a psy tam na volno nevodím. Ale nedávno jsem potkala slečnu v růžové teplákové soupravě, co má GR s růžovou mašlí, měla ho na volno. Moje fena nemá ráda GR a LR, protože když byla malá, většina retrívrů v okolí byly pěkný svině, tak jsem ji držela, jenže její pes šel k nám. Můj pes následně začal kadit, tak jsem tam stála a čekala, až s tím svým vypadne, abych si mohla dojít pro pytlík. Jdu ke koši a ona ,,A to hovno jako uklidí kdo?!\". Tak jsem říkala ,,Já, ale k tomu potřebuju si vzít pytlík!\". Šla jsem uklidit a volala na ní ,,A vy máte mít psa na vodítku.\" (i pro její bezpečí, pže moje fena by ho klidně zakousla a já bych byla v právu) ,,Ne, tady ne.\" ... Vyvedlo mě to z míry, jak je možné, aby tento zákaz neplatil na pěší zónu, kde denně pobíhají děti a jsou tam minimálně čtyři dětská hřiště + jedno basketbalové?

To je super že je možné tam psy pouštět Toho svého si můžete vodit na vodítku pokud je možnost že by někoho napadl.. Píšete spíš jako nepejskař než pejskaž,zvláštní...

Neregistrovaný uživatel

1.11.2008 17:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

To je super že je možné tam psy pouštět Toho svého si můžete vodit na vodítku pokud je možnost že by někoho napadl.. Píšete spíš jako nepejskař než pejskaž,zvláštní...

V čem píši jako nepejskař?
A já právě nevím, zda je možné je tam pouštět a nadšená z toho nejsem. Můj pes by nikoho jen tak nenapadl, to jen, když je na vodítku a k ní se řítí nějaký větší pes, tak se bojí (odvedle z baráku máme NO, která je prostě... ehm, několikrát naše slečny seřezala, když byly malé)... Navolno nikomu neublíží, je takové trdlo.

Neregistrovaný uživatel

1.11.2008 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

Nadšená nejsem proto, že jsou tam i dva chlapi s pitbulama, kteří po mých psech prostě jdou... A také proto, že tam chodím ven dětmi, takže vážně nemám ráda, když se mi k dítěti řítí cizí pes.

Neregistrovaný uživatel

1.11.2008 23:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.27

Nadšená nejsem proto, že jsou tam i dva chlapi s pitbulama, kteří po mých psech prostě jdou... A také proto, že tam chodím ven dětmi, takže vážně nemám ráda, když se mi k dítěti řítí cizí pes.

to je blbost,že by tam byla vyjímka.. ta ženská jen neměla co odpovědět! tak řekla tuhle kravinu¨!

Neregistrovaný uživatel

2.11.2008 08:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.191

to je blbost,že by tam byla vyjímka.. ta ženská jen neměla co odpovědět! tak řekla tuhle kravinu¨!

Proč výjimka ? V Praze se vyhláška omezující volný pohyb psů týká pouze veřejné zeleně a dětských hřišť , pohyb psů po ostatním obecním území jako jsou třeba chodníky apod. nijak upraven v Praze není. Než něco odsoudíte jako kravinu, je vhodné se zkusit trochu zamyslet .

Neregistrovaný uživatel

2.11.2008 08:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.144

Proč výjimka ? V Praze se vyhláška omezující volný pohyb psů týká pouze veřejné zeleně a dětských hřišť , pohyb psů po ostatním obecním území jako jsou třeba chodníky apod. nijak upraven v Praze není. Než něco odsoudíte jako kravinu, je vhodné se zkusit trochu zamyslet .

No asi to tak bude, já už nějaký ten pátek chodím u nás v Praze se psy na volno (mám poslušné, vychované, neotravující) a snad při každé procházce potkáme nějakého policajta a nikdy mi nikdo nic neřekl.

Neregistrovaný uživatel

2.11.2008 15:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.82

No asi to tak bude, já už nějaký ten pátek chodím u nás v Praze se psy na volno (mám poslušné, vychované, neotravující) a snad při každé procházce potkáme nějakého policajta a nikdy mi nikdo nic neřekl.

a cio nový debilní zákon, že psy se nesmí pouštět nikde?? Na to jste trošku pozapomněli...

Neregistrovaný uživatel

2.11.2008 15:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

a cio nový debilní zákon, že psy se nesmí pouštět nikde?? Na to jste trošku pozapomněli...

Vy jste trochu mimo, slečno/paní/pane.
Toto si upravují vyhlášky města. Takový zákon v platnosti rozhodně NENÍ.

Neregistrovaný uživatel

2.11.2008 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.1

Dobrý je, jak každej mele o tom novým strašným zákoně a přitom sám ani neví, co v něm je.

Neregistrovaný uživatel

2.11.2008 18:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.191

co nebo kdo že je debilní ?

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 09:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.206

GR s růžovou mašlí, to je úlet.
Proboha proč lidé dělají ze psů vyšňořené plyšáky...
Vždyť pes je přece nejkrásnější tak jak ho příroda stvořila, nemám pravdu?

Njn, holt Praha, tomu my v Plzni asi nemůžeme rozumět.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 12:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

Milá dámo, v Praze jsem žádného jiného takového ,,pudřenku" velkého psa opravdu nepotkala. Proto mne to rozesmálo

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.191

Ty "Praho" , co když je majitelka původem z Plzně ?

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 14:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

Já jsem majitelka

Neregistrovaný uživatel

3.11.2008 17:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.206

No tak ono tu nejde o to, odkud je majitelka...
Ono jde o to, co jsou někteří lidé schopni navlíct na svý psy...

Rachel

Přidejte reakci

Přidat smajlík