Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2006 07:09

Máte plemeno, které patří k málopočetným nebo třeba neznámým plemenům ? Tak šup sem, pochlubit se, nejen se se určitě ráda podívám.

30.10.2005 17:21

cin cin napsal(a):
Máte plemeno, které patří k málopočetným nebo třeba neznámým plemenům ? Tak šup sem, pochlubit se, nejen se se určitě ráda podívám.

málopočetný

30.10.2005 17:23

cin cin napsal(a):

a další málopočetný zástupce skupiny chrtů

30.10.2005 17:25

cin cin napsal(a):

A toto je Adolfek - první pejsek narozený v ČR z prvního vrhu¨, je druhým zástupcem plemene v ČR.

30.10.2005 17:45

cin cin napsal(a):
A toto je Adolfek - první pejsek narozený v ČR z prvního vrhu¨, je druhým zástupcem plemene v ČR.

Nebylo by od věci napsat názvy plemen

30.10.2005 19:03

k.ate napsal(a):
Nebylo by od věci napsat názvy plemen

Argentinská doga - dogo argentino

30.10.2005 20:00

cin cin napsal(a):

Ten je krásný, to je vodní portugalec?

30.10.2005 20:23

cin cin napsal(a):

Není top barbet?

30.10.2005 20:26

evaa napsal(a):
Není top barbet?

Je to Lagotto Romagnolo, nebo-li taky Italský vodní pes

31.10.2005 07:02

cin cin napsal(a):

papillon

31.10.2005 07:03

arsiela napsal(a):
papillon

australský honácký pes-štěně

31.10.2005 07:38

cin cin napsal(a):

Český strakatý a Appenzellský salašnický pes - tedy fenky.

31.10.2005 08:27

aktak napsal(a):
Český strakatý a Appenzellský salašnický pes - tedy fenky.

Shiba Inu

31.10.2005 08:30

aarve napsal(a):
Shiba Inu

Ještě jednou - můj pes Kenny

31.10.2005 09:06

cin cin napsal(a):

BULLMASTIF

31.10.2005 18:54

cin cin napsal(a):

Brabantík Conie

31.10.2005 18:55

cin cin napsal(a):

Brabantík ještě jednou

1.11.2005 13:17

cin cin napsal(a):

Maďarský puli - půlroční štěndo

1.11.2005 14:22

verivery napsal(a):
Maďarský puli - půlroční štěndo

Krásný puli ! My jsme taky ještě mimča - 6 měsíční Lagotto Romagnolo po stříhání

1.11.2005 14:46

cin cin napsal(a):
Krásný puli ! My jsme taky ještě mimča - 6 měsíční Lagotto Romagnolo po stříhání

Gábo, k čemu se ta rasa využívá? Odkud jste? Je hezkej. Ty máš i jiný plemena viz ostatní fotky málopočetňáků?

3.11.2005 17:44

verivery napsal(a):
Gábo, k čemu se ta rasa využívá? Odkud jste? Je hezkej. Ty máš i jiný plemena viz ostatní fotky málopočetňáků?

Nevim, jestli toto je malopocetne plemeno, ale u nas jsem ho jeste zatim nepotkala

3.11.2005 18:24

cin cin napsal(a):

Velké množství těchto psů jsem viděla na Evropské výstavě v Bratislavě (snad se nepletu) a byli naprosto úžasní. Fakt je, že jsem obdivovala nejen jejich precizní úpravu, ale také jejich předvedení (tuším že itali). Byla jsem opravdu v údivu a nafotila tehdy dost fotek. Bylo to k neuvěření, fakt taková malá velká dokonalost. Škoda, že mi nejde scener.

3.11.2005 19:20

eva nohelova napsal(a):
Velké množství těchto psů jsem viděla na Evropské výstavě v Bratislavě (snad se nepletu) a byli naprosto úžasní. Fakt je, že jsem obdivovala nejen jejich precizní úpravu, ale také jejich předvedení (tuším že itali). Byla jsem opravdu v údivu a nafotila tehdy dost fotek. Bylo to k neuvěření, fakt taková malá velká dokonalost. Škoda, že mi nejde scener.

Je to italské plemeno, taková italská chlouba.Hodně chovů se tam zaměřuje na pracovní upotřebení, takže tam jsou třeba vady skusu apod., ale první vrh je z linie pracovní + výstavní a všechna štěňátka měla stanadrtní skusy ! Jsou úžasní - klidná povaha, úžasná mimika obličeje, snášenliví ve smečce, prostě ideální psi pro každého.Srst je trošku problém a střihu se nechává volnost, viděla jsem fenu s BOBem, co byla oholená nakrátko včetně charaktestické hlavy.Hodně se teď stříhají na Bišony, fénují , ale to všechno už nemá charakteristickou kvalitu srsti.Štěňata se vystavují s krátkém střihu, prostě jako Pudlíci chodí v Baby, tak Lagoti v mimi bišon.

3.11.2005 19:26

cin cin napsal(a):
Je to italské plemeno, taková italská chlouba.Hodně chovů se tam zaměřuje na pracovní upotřebení, takže tam jsou třeba vady skusu apod., ale první vrh je z linie pracovní + výstavní a všechna štěňátka měla stanadrtní skusy ! Jsou úžasní - klidná povaha, úžasná mimika obličeje, snášenliví ve smečce, prostě ideální psi pro každého.Srst je trošku problém a střihu se nechává volnost, viděla jsem fenu s BOBem, co byla oholená nakrátko včetně charaktestické hlavy.Hodně se teď stříhají na Bišony, fénují , ale to všechno už nemá charakteristickou kvalitu srsti.Štěňata se vystavují s krátkém střihu, prostě jako Pudlíci chodí v Baby, tak Lagoti v mimi bišon.

Jinak tady dávám malé mimčo ...... - Adýsek ve 4 měsících.

3.11.2005 21:13

cin cin napsal(a):
Jinak tady dávám malé mimčo ...... - Adýsek ve 4 měsících.

Tak jeste jednu

4.11.2005 16:12

cin cin napsal(a):

Tak se také pochlubím svojí psí slečnou to je naše Abelive

4.11.2005 16:12

farao napsal(a):
Tak se také pochlubím svojí psí slečnou to je naše Abelive

A ještě jednou Abelive v pohybu

2.1.2006 11:37

cin cin napsal(a):

Ahoj.Zasílám fotku dalšího málopočetného plemena a to Tibetské dogy ve zlaté světlé barvě která je vzácná!!!!!

2.1.2006 18:04

cin cin napsal(a):
málopočetný

Japan chin

2.1.2006 18:05

cin cin napsal(a):

Úplně ti první dva nahoře jsou king charles španělé v barvě black and tan a blenheim.

2.1.2006 18:07

cin cin napsal(a):
a další málopočetný zástupce skupiny chrtů

Třetí obrázek z vrchu - perský chrt - saluki

2.1.2006 18:14

cin cin napsal(a):

Tak já přidám taky fotografii málopočetného plemene, velmi příjemné povahy, ale kdo si ho chce pořídit, musí mít na paměti, že je loveckým plemenem. Ale je bezva, nenáročným kamarádem.

3.1.2006 10:32

eva nohelova napsal(a):
Tak já přidám taky fotografii málopočetného plemene, velmi příjemné povahy, ale kdo si ho chce pořídit, musí mít na paměti, že je loveckým plemenem. Ale je bezva, nenáročným kamarádem.

Malý hrubosrstý vendéeský baset ... kamáradka si ho pořídila a prozatím z něho kvete Neuvěřitelně hyperaktivní a sebevědomé stvoření

3.1.2006 10:42

cin cin napsal(a):

A tohle je Bambule, můj splněný sen ... po pěti letech snění ... malá katalánka z Katalánska - Gos d'atura Catala, nebo-li katalánský ovčák. Naprosto zlaté zvíře a balzám na moji duši (po které od rána do noci šlape smečka jezevčíků).

3.1.2006 12:07

zet napsal(a):
A tohle je Bambule, můj splněný sen ... po pěti letech snění ... malá katalánka z Katalánska - Gos d'atura Catala, nebo-li katalánský ovčák. Naprosto zlaté zvíře a balzám na moji duši (po které od rána do noci šlape smečka jezevčíků).

Jo, jo, Kataláně vypadá pěkně.Už dva tady mají Čertíkovi a vypadají moc zajímavě.Je fajn, že je tedy další nové plemeno.

A tady jsme s Lagottekem trochu aktuálně :

3.1.2006 12:14

cin cin napsal(a):
Jo, jo, Kataláně vypadá pěkně.Už dva tady mají Čertíkovi a vypadají moc zajímavě.Je fajn, že je tedy další nové plemeno.

A tady jsme s Lagottekem trochu aktuálně :

...... v okně - Lagotto Romagnolo

3.1.2006 12:18

farao napsal(a):
A ještě jednou Abelive v pohybu

krásná slečna se zapomněla představit, a protože nosí mé oblíbené barvy, udělám to za ni: IBIZSKÝ PODENGO

3.1.2006 12:24

cin cin napsal(a):
...... v okně - Lagotto Romagnolo

A zimní Lagotto .....

3.1.2006 18:51

cin cin napsal(a):

tak přidám ještě nějaký papillony,mamina s miminkama.Miminkům je 10 dní a jsou to oba kluci

3.1.2006 18:55

cin cin napsal(a):

a ještě miminka,tentokrát bez maminky

4.1.2006 00:58

zet napsal(a):
Malý hrubosrstý vendéeský baset ... kamáradka si ho pořídila a prozatím z něho kvete Neuvěřitelně hyperaktivní a sebevědomé stvoření

Hyperaktivní - souhlasím, sebevědomé - nevím, nesetkala jsem se s příliš sebevědomým vendénem. Co by na ně sedělo asi nejvíc - samostatný. To člověk pak potřebuje opravdu dobré nervy.
Ale pokud se dobře vychová, jsou podle mě úžasní. Kdybych někdy šilhala po loveckém plemeni (ty jsou snad nejhezčí), sáhla bych znovu po vendénovi. Ale protože se znám, nechci si pořídit lovecké plemeno...

28.1.2006 10:42

arsiela napsal(a):
australský honácký pes-štěně

ještě jeden Australák

28.1.2006 15:00

cin cin napsal(a):

sice ho nemam, ale snad raz....schvalne, viete co to je?

28.1.2006 15:01

cin cin napsal(a):

toto asi v nasich koncinach este nie, ak viete o niekom, kto ho uz priviezol, sem s nim

28.1.2006 17:38

cin cin napsal(a):

Pyrenejský horský pes -v současnosti je u nás asi 250 žijících PHP,takže stále málo....CH.Cyro Mountain Almanach ("Monty")

28.1.2006 17:39

sona1 napsal(a):
Pyrenejský horský pes -v současnosti je u nás asi 250 žijících PHP,takže stále málo....CH.Cyro Mountain Almanach ("Monty")

A ještě jednou Monty...

eluska

29.1.2006 06:47
eluska

cin cin napsal(a):

MÁLOPOČETNÝ AUSTRALSKÝ OVČÁK- včera se moc líbili v Trenčíně,na slovensku vůbec nejsou.

eluska

29.1.2006 06:52
eluska

eluska napsal(a):
MÁLOPOČETNÝ AUSTRALSKÝ OVČÁK- včera se moc líbili v Trenčíně,na slovensku vůbec nejsou.

ještě nějaká štěňda

eluska

29.1.2006 06:59
eluska

eluska napsal(a):
ještě nějaká štěňda

Jestli vás zajímají víc tak jukněte do fotogalerií na některé ze stránek- jsou to fakt miláčci.www.oddiamantovereky.cz---------http://andilekoddiamantovereky.wz.cz--------------------www.australacekaspenka.wz.cz--------------------aramisoddiamantovereky.wz.cz.-----------------´http://aussies.wz.cz

29.1.2006 07:09

eluska napsal(a):
Jestli vás zajímají víc tak jukněte do fotogalerií na některé ze stránek- jsou to fakt miláčci.www.oddiamantovereky.cz---------http://andilekoddiamantovereky.wz.cz--------------------www.australacekaspenka.wz.cz--------------------aramisoddiamantovereky.wz.cz.-----------------´http://aussies.wz.cz

Tak tohle je málopočetný Bernský honič Dag.

12.4.2015 18:12
kiko967

XXX.XXX.148.130

Appenzelský salašnícky pes.

13.4.2015 19:49
conaf

XXX.XXX.152.220

Kooikerhondje.

13.4.2015 19:50
conaf

XXX.XXX.152.220

_.

MarkétaKo

14.9.2019 15:46
MarkétaKo

XXX.XXX.52.6

Anglický mastiff 19 měsícu 90 kg fena
Úžasný a velmi přátelský obřík.

15.9.2019 08:43
tero

XXX.XXX.236.237

Sice ho nemám, ale vyskytují se vůbec u nás - Lancashire Heeler?

15.9.2019 16:28
RockyNO55

XXX.XXX.151.78

Krasni jsou, je pěkné jak se plemena v každé zemi liší. Pejsky z fotecek vidam v cizině celkem běžně, hlavne ty lovecké a australské kolie. Téměř unikátní plemena jsou kokri a kniraci, v cr naopak běžně.

Janae1

16.9.2019 14:42
Janae1

XXX.XXX.160.6

RockyNO55 napsal(a):
Krasni jsou, je pěkné jak se plemena v každé zemi liší. Pejsky z fotecek vidam v cizině celkem běžně, hlavne ty lovecké a australské kolie. Téměř unikátní plemena jsou kokri a kniraci, v cr naopak běžně.

Není knírač jeko knírač, jednoho mám doma a je to sakra málopočetné plemeno, průměrně v ČR jeden vrh ročně..

A málopočetní jsou i obyčejní jezevčíci a nemusí jít ani o tygrovaný, třeba takový dlouhosrstý černý jezevčík s pálením ve standardní velikosti s PP. Kolik pak jich je?

Já bych řekla, že se doba mění, lidi se ženou za senzací a málopočetní psi jsou ti dříve naprosto běžní.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.9.2019 14:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych řekla, že se doba mění, lidi se ženou za senzací a málopočetní psi jsou ti dříve naprosto běžní.

Tak nějak. I v téhle diskuzi je v příspěvku z roku 2006 AUS málopočetné plemeno :-))

A naopak - kolem roku 90 museli rozhodčí knírače (jeden barevný i velikostní ráz ) rozdělovat do dvou částí, v jednom kruhu nebylo možné je pro počet posoudit.
A kolik jich potkáte dnes?

16.9.2019 22:14
Terven

XXX.XXX.110.159

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Tak nějak. I v téhle diskuzi je v příspěvku z roku 2006 AUS málopočetné plemeno :-))

A naopak - kolem roku 90 museli rozhodčí knírače (jeden barevný i velikostní ráz ) rozdělovat do dvou částí, v jednom kruhu nebylo možné je pro počet posoudit.
A kolik jich potkáte dnes?

Velšteriér...jako dítě jsem je milovala. Existujou ještě vůbec?

16.9.2019 22:23
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Terven napsal(a):

měla chs teta když jsem byla dítě. Dlouho jsem žádného neviděla

17.9.2019 08:25
janaa

XXX.XXX.191.87

Terven napsal(a):

Jsou,ale téměř výhradně u myslivců,kteří jsou na ně zvyklý celý život. Kamarád má chovku. Ale co velš, těch nebylo enormně nikdy,ale třeba foxíků byly mraky,teď jsou vidět naprosto výjimečně. Tak to prostě je

17.9.2019 13:59
luca8

XXX.XXX.214.247

Mame doma pětiměsíční štěňátko curly coated retrívra. Kdo nás potká, ptá se co je zač. Kdyz řeknu, že je to retrívr koukají a říkají, že si mysleli že je to nějaký velký kříženec pudla.

19.9.2019 09:40
assil

XXX.XXX.225.195

Lapinkoira,
v zemi původu živý jedinec se sochou věnovanou plemeni
u nás už se pár let chová

na druhé fotce islandský pes
celosvětově raritní plemeno, pokud je mi známo, žije u nás v republice jeden jedinec

Přidejte reakci

Přidat smajlík