Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 09:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.116

Dobrý den,
můžu se zeptat za kolik kupujete Rimadyl? Mám nějakou info z lékárny a jsem mírně zděšena, vůbec jsem netušila že je tak drahý. Za kolik ho kupujete u veta nebo v lékárně? Díky moc za odpovědi.
Stejně ho budu muset koupit, jen abych nenaletěla... Díky

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 10:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.59

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,
můžu se zeptat za kolik kupujete Rimadyl? Mám nějakou info z lékárny a jsem mírně zděšena, vůbec jsem netušila že je tak drahý. Za kolik ho kupujete u veta nebo v lékárně? Díky moc za odpovědi.

V lékárně na VFU za 610,-- jedno balení padesátimiligramových - 20 tablet. Vet je měl dražší, chtěl za tu dvacítku 700,--.

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 10:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.114

Dobrý den,

20 tbl, 100 mg = 1200 Kč

Maťa

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 10:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.116

20 tbl, 100 mg = 1200 Kč

Maťa

Jo tak přesně tuhle cenu jsem se dozvěděla v lékárně. Domluvili jsme se že stačí slabší, je to 30 kg pesan, 12,5 roku a od včera brečí, špatně se hýbe, má DKK. Na veterině mají volno až zítra večer, tak chci něco do té doby, ikdyž nevim jestli tam vymyslí něco jiného...

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 10:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.187

Jo tak přesně tuhle cenu jsem se dozvěděla v lékárně. Domluvili jsme se že stačí slabší, je to 30 kg pesan, 12,5 roku a od včera brečí, špatně se hýbe, má DKK. Na veterině mají volno až zítra večer, tak chci něco do té doby, ikdyž nevim jestli tam vymyslí něco jiného...

klinika Horoměřice -500Kč

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 14:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.2

Dobrý den,

20mg 1tbl 15,50
50mg 1tbl 29,30
100mg 1tbl 66,20

ale jsou to ceny za 100tbl balení, které jsou levnější

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 15:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.2

20mg 1tbl 15,50
50mg 1tbl 29,30
100mg 1tbl 66,20

ale jsou to ceny za 100tbl balení, které jsou levnější

Ještě jsem zapoměla - dávka je 2-4mg na kg/ přidat něco na ochranu sliznice žaludku -např. venter

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 15:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.71

Dobrý den,

U našeho veta 100mg tabletku kolem 70,- Kč. Kroměříž.

Neregistrovaný uživatel

12.2.2009 17:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.152.12

Dobrý den,

Když mi doktor řekl, že mám začít dávat psovi Rimadyl, což znamenalo necelých 1000,- měsíčně, protočily se mi panenky kolem dokola. Kamarádka veterinářka mi ovšem poradila, že mu mám dávat "chondrosulf" - humánní lék - a při bolestech ibuprofen. Samozřejmostí bylo najet na krmivo se zvýšeným množstvím chondroitinu - začala jsem krmit acanou senior.
Tohle se stalo, když měl můj setřík pět let. Teď je mu dvanáct a potíže s kulháním, vstáváním a skákáním se začínají znovu objevovat až v posledních měsících. A to už mu ani nedávám chondrosulf. Dávala jsem mu ho asi rok (měla jsem speciální rozpis i s přestávkami a dělením želatinových tobolek, kdyby byl zájem, možná bych ho ještě našla ...), pak jsem mu občas ještě něco na klouby koupila.
Samozřejmě jsme taky snížili množství pohybu, i když i poté ho měl víc, než dost. Jen jsme už holt nepořádali několikahodinové lítání po lese a v polích navolno do mrtva ...

Neregistrovaný uživatel

13.2.2009 09:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.243

Když mi doktor řekl, že mám začít dávat psovi Rimadyl, což znamenalo necelých 1000,- měsíčně, protočily se mi panenky kolem dokola. Kamarádka veterinářka mi ovšem poradila, že mu mám dávat "chondrosulf" - humánní lék - a při bolestech ibuprofen. Samozřejmostí bylo najet na krmivo se zvýšeným množstvím chondroitinu - začala jsem krmit acanou senior.
Tohle se stalo, když měl můj setřík pět let. Teď je mu dvanáct a potíže s kulháním, vstáváním a skákáním se začínají znovu objevovat až v posledních měsících. A to už mu ani nedávám chondrosulf. Dávala jsem mu ho asi rok (měla jsem speciální rozpis i s přestávkami a dělením želatinových tobolek, kdyby byl zájem, možná bych ho ještě našla ...), pak jsem mu občas ještě něco na klouby koupila.
Samozřejmě jsme taky snížili množství pohybu, i když i poté ho měl víc, než dost. Jen jsme už holt nepořádali několikahodinové lítání po lese a v polích navolno do mrtva ...

Při bolestech Ibuprofen? Tak to já teda od svý veterinářky slyšela, že psům ibuprofen jako účinnou látku žádnym případě, že je toxickej či takněco, a když bude nejhůř a budu mu potřebovat něco na bolest dát hned, tak že paracetamol je OK...

Neregistrovaný uživatel

2.5.2014 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.173.28

Mám obdobný problém s nemeckou dogou a bol by som rá keby ste uverejnila aj rozpis.

Mohlo by to pomoct aj druhým . Za seba a Cyrila vrele ďakujeme. Stefan.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2014 16:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.69

Při bolestech Ibuprofen? Tak to já teda od svý veterinářky slyšela, že psům ibuprofen jako účinnou látku žádnym případě, že je toxickej či takněco, a když bude nejhůř a budu mu potřebovat něco na bolest dát hned, tak že paracetamol je OK...

Ibuprofen opravdu ne!!! Ničí ochrannou vrstvu na povrchu žaludeční sliznice a zvyšuje riziko vzniku vředové choroby GD nebo přímo krvácení z gastrointestinálního traktu!

Neregistrovaný uživatel

5.5.2014 18:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.122

Mám obdobný problém s nemeckou dogou a bol by som rá keby ste uverejnila aj rozpis.

Mohlo by to pomoct aj druhým . Za seba a Cyrila vrele ďakujeme. Stefan.

u starého psa s artrozou máme vyzkoušeny tyto tablety. http://www.petvet.cz/krmne-doplnky/14-devils-flex.html.
Obsahují 4 analgenické a natiflogistické složky a nemají vedlejší účniky jako rimadyl. Zabralo nám to za 10 dnů a bez chemie.
http://www.izviratka.cz/PetVet-DEVIL-S-FLEX-120tbl-d1461.htm

Neregistrovaný uživatel

5.5.2014 20:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.63

Já platila u veta za celou krabičku Rimadyl 100 mg (100 ks) 3 500 Kč.

Neregistrovaný uživatel

5.5.2014 21:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.70

Proboha - jen NE ibuprofen, ibalgin a pod.!!!! smajlík Jsou to léky pro lidi a ne pro zvířata. Můj syn z neznalosti dal čivavě proti bolesti (myslel si, že je má) ibalgin a málem o ní přišel. Začaly jí selhávat ledviny a zachránili jsme ji na poslední chvíli

Neregistrovaný uživatel

2.1.2015 08:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.211

přesně tak!! Z humánní medicíny je možné použít Novalis (nesteroidní protizánětlivý a analgetický lék)...

Neregistrovaný uživatel

2.1.2015 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.1

Ne novalis, ale MOVALIS. Pozor na to, určen JEN ke krátkodobé léčbě!!!! Dá se použít jen krátce, takže problém moc neřeší. Ibalginy Ibuprofeny NE- nikdy.

1.7.2019 20:53
dobrman23

XXX.XXX.252.149

dotaz co je učinější Rimadyl nebo Cimalgex dekuji

Collinjal

2.7.2019 17:39
Collinjal

XXX.XXX.0.1

<a href=https://hydra-catalog19.com/>hydra ссылка</a> - гидра, Гидра анион

2.7.2019 20:02
dobrman23

XXX.XXX.0.1

ku..a rusky neumim

Imp

29.1.2021 22:55
Imp

XXX.XXX.38.186

Ja kupuji 100mg za 33

30.1.2021 06:28
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Paracetamol pro psa rozhodně není O.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík