Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.8
Dobrý den,
už jste měli jen jedno štěně? Máme nakrytou fenku a čekáme jen jedno štěně. Dost se bojím porodu. Vyčetla jsem, že je to dost problém, že je porod komplikovaný. Jaké máte zkušenosti. mámse opravdu bát?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
už jste měli jen jedno štěně? Máme nakrytou fenku a čekáme jen jedno štěně. Dost se bojím porodu. Vyčetla jsem, že je to dost problém, že je porod komplikovaný. Jaké máte zkušenosti. mámse opravdu bát?
Co je to za plemeno?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
Bohužel při jednom štěněti pokaždé císař a 2 x štěně mrtvé. Malé plemeno (3kg). U středního a velkého bych to jako problém neviděla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bohužel při jednom štěněti pokaždé císař a 2 x štěně mrtvé. Malé plemeno (3kg). U středního a velkého bych to jako problém neviděla.
šeltie
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
šeltie
To bych se nebála, zde nebývá s porody problém. Je to dáno typem hlavy, která vůbec není kulatá. Bude to určitě v pohodě. Navíc asi to není úplně na 100%, že je tam jen jedno, ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To bych se nebála, zde nebývá s porody problém. Je to dáno typem hlavy, která vůbec není kulatá. Bude to určitě v pohodě. Navíc asi to není úplně na 100%, že je tam jen jedno, ne?
Moc děkuji za uklidnění. Docela to potřebuji.
Byli jsme na sonu, rejdili jsme s vetem po celém břiše, ale našli jsme jen jedno. Domluvili jsme se, že sono ještě za 14 dní zopakujeme.
Pokud je tam jen jedno, mám feně dávat spec granule a ládovat jí nadměrnýma porcema? Zatím ji krmím srále stejně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.1
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moc děkuji za uklidnění. Docela to potřebuji.
Byli jsme na sonu, rejdili jsme s vetem po celém břiše, ale našli jsme jen jedno. Domluvili jsme se, že sono ještě za 14 dní zopakujeme.
Pokud je tam jen jedno, mám feně dávat spec granule a ládovat jí nadměrnýma porcema? Zatím ji krmím srále stejně.
Také bych se porodu nebála.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.104
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den,
měla jsem německého špice - středního - takže o něco větší než šeltie - měla taky jen jedno štěně a zvládla úplně všechno sama - štěndo i matka byli zdraví
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
měla jsem německého špice - středního - takže o něco větší než šeltie - měla taky jen jedno štěně a zvládla úplně všechno sama - štěndo i matka byli zdraví
Super, díky, to potřebuju
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
od kdy je střední špic větší než šeltie?
Střední špic - +- 34 cm
Šeltie - feny ideálně 35 cm
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
od kdy je střední špic větší než šeltie?
Střední špic - +- 34 cm
Šeltie - feny ideálně 35 cm
Dobrmanka - 1 štěně, bylo obrovské, nemohla ho vytlačit, udusilo se v porodních cestách, kde se také zaseklo, nakonec se ho veterináři podařilo vytahnout kleštěma. To samé se stalo známé co měla 1 štěně u malého plemene, také se zaseklo v podních cestách a naštěstí ho také vytahli ven mrtvé kleštěma a také naštěstí nemuseli dělat císaře. Takže určité riziko samozřejmě je.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.64
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrmanka - 1 štěně, bylo obrovské, nemohla ho vytlačit, udusilo se v porodních cestách, kde se také zaseklo, nakonec se ho veterináři podařilo vytahnout kleštěma. To samé se stalo známé co měla 1 štěně u malého plemene, také se zaseklo v podních cestách a naštěstí ho také vytahli ven mrtvé kleštěma a také naštěstí nemuseli dělat císaře. Takže určité riziko samozřejmě je.
my rodili dvakát jedno štěně, a bez problému, je pravda, že fenka vždy rodila až později - 66 den, ale sama a štěňě bylo OK
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
my rodili dvakát jedno štěně, a bez problému, je pravda, že fenka vždy rodila až později - 66 den, ale sama a štěňě bylo OK
Já jsem se rozhodla, že my porodíme taky úplně v pohodě.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.171
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já jsem se rozhodla, že my porodíme taky úplně v pohodě.
skvělé rozhodnutí
Ludla

XXX.XXX.233.96
Nám se v neděli narodilo taky jedno štěně a fenka to zvládla v pohodě vše úplně sama.
Dudla

XXX.XXX.233.96
Mám střední fenku a před minulý týden se jí narodilo jedno štěňátko a úplně v pohodě. 👍
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ludla a Dudla