Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.194
Otevřela jsem hovězí konzervu Rex a ejhle... místo hnědého masa bylo černé (né celá konzerva), voní stejně dobře. Konzerva není prošlá, nechla jsem ji na zemi v pokoji s pokojovou teplotou... tak nevim zda to dát do jídla psovi... Stalo se Vám to také?
V.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.215.235
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Otevřela jsem hovězí konzervu Rex a ejhle... místo hnědého masa bylo černé (né celá konzerva), voní stejně dobře. Konzerva není prošlá, nechla jsem ji na zemi v pokoji s pokojovou teplotou... tak nevim zda to dát do jídla psovi... Stalo se Vám to také?
V.
Nestalo, a bohužel nevím zda může být špatná, ale konzervy se snad mohou uchovávat v teple, ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.170
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nestalo, a bohužel nevím zda může být špatná, ale konzervy se snad mohou uchovávat v teple, ne?
Zkaženou konzervu bych radši vyhodila.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.194
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Právě, že v teple můžou... Tak nevím...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
pokud se vám nezdá tak jí vyhodte,možná s ní opravdu něco je a ty komplikace za to nestojí,dejte na svůj instinkt
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.4.194
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
pokud se vám nezdá tak jí vyhodte,možná s ní opravdu něco je a ty komplikace za to nestojí,dejte na svůj instinkt
Vyhozeno... Chtěla jsem změnu, Rexe už jsme měli, osvedčil se, chutnal a krásně voněl. Tak mě to kapku zklamalo...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vyhozeno... Chtěla jsem změnu, Rexe už jsme měli, osvedčil se, chutnal a krásně voněl. Tak mě to kapku zklamalo...
Já bych asi z jedné špatné konzervy vědu nedělala. Mohla být někde cestou špatně skladována, přejít mrazem nebo tak něco. A pokud by to nebylo opakované, tak bych je kupovala dál. Stane se...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.187
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já bych asi z jedné špatné konzervy vědu nedělala. Mohla být někde cestou špatně skladována, přejít mrazem nebo tak něco. A pokud by to nebylo opakované, tak bych je kupovala dál. Stane se...
Tyhle konzervy kupuji už nějakých pár let a nikdy se mi nestalo to, co popisujete.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.42
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zkaženou konzervu bych radši vyhodila.
Mohla to byt jen srazena krev nebo ztmavle maso reakci s plechem konzervy, nekdy to dela i u konzerv pro lidi ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.122.236
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud nebyla poškozená nebo nafouklá, tak v pohodě. Psi jsou ale stejně vůči botulo a jiným více imunní. Taky si myslím že šlo o reakci s plechovkou nebo hůř rozmíchané před plněním. Pro psy to určitě bylo jedlé.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.145
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
V.
Jestli to bylo jen na povrchu,nebo tam kde se stýká obsah s plechem konzervy,tak se mi to stalo včera a taky u Rexe.Jinak vonělo maso normálně,psiska to dostali k večeři,jen jsme odstranila to černé.A jsou v poho.Prý to může občas u konzervy být.
zolik99

XXX.XXX.245.37
No nevim vcera jsem koupila konzervu Boni v Penny a hnus. Psi k tomu čuchli a odesli a dalsi den rano konzerva v misce bublala a kostky masa seschle. Nekupujte to radsi si kupte maso na jatkach a uvarte jim to.
lesnížínka
napsal(a):
Šílím, jak si snad všichni důchodci fakt myslí, že je v té konzervě maso a jak tou konzervou v ceně pár rohlíků, psu úžasně přilepší. Vysvětluju horem dolem, ale melou si svoje. To nevypadá na zadavatelku, jestli to číslo je datum narození, tak tam bude spíše opačný problém
Mě na tom nejvíc fascinuje, když k té obilné konzervě za dvacku ještě psovi uvaří kýbl těstovin.
lesnížínka
napsal(a):
Tak to samozřejmě, nebudou ho přece cpát jen masem, to se musí naředit a udělat z ní nejmíň tři konzervy
Znám jednu paní, která kočky krmí tak, že
- koupí velkou psí konzervu značky, tuším, klasik (vyrobenou pro coop)
tu celou mají dvě kočky asi na čtrnáct dnů (neptejte se, jak to vypadá po týdnu, netuším a asi ani nechci)
- do toho naláme tvrdý chleba a rohlíky
- zaleje horkou vodou
- míchá, míchá, šmrdlá, matlá
takže kýbl těstovin vlastně dobrý, jde to i hůř.