Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.6.2009 21:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.178

Dobrý večer
od včerejšíhob odpoledne má můj pes větry, jak si sedne tak prdí a příšerně smrdí. Přitom si nejsem vědoma toho, že by někde něco špatného sežral.
Včera měl granule Acana large breed puppy - ty žere bez problémů už 3 měsíce. Dnes je na dietě, má rýži s mrkví a trochou masa. Prdí pořád. Můžu podat třeba černé uhlí nebo něco jiného ? Děkuji

Neregistrovaný uživatel

4.6.2009 21:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.55

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý večer
od včerejšíhob odpoledne má můj pes větry, jak si sedne tak prdí a příšerně smrdí. Přitom si nejsem vědoma toho, že by někde něco špatného sežral.
Včera měl granule Acana large breed puppy - ty žere bez problémů už 3 měsíce. Dnes je na dietě, má rýži s mrkví a trochou masa. Prdí pořád. Můžu podat třeba černé uhlí nebo něco jiného ? Děkuji

Uhlí ne, vemte ho ven, at´se pořádně proběhne.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2009 21:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.67

Uhlí ne, vemte ho ven, at´se pořádně proběhne.

Slabý heřmánkový čaj zkuste.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2009 22:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.178

Slabý heřmánkový čaj zkuste.

Zadavatelka . chodím na dvouhodinové procházky, takže vyběhaný být musí dost, pohyb nechybí. Včera k večeru žral hodně trávy, ale prděl už předtím.
Pes občas prdí, mě spíš vadí, ze to teď trvá tak dlouho. Jak si psina sedne jdou s něho neuvěřitelné zvuky až se sám dívá na svůj druhý konec co se děje Zkusím ten čaj

Neregistrovaný uživatel

4.6.2009 22:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.67

Zadavatelka . chodím na dvouhodinové procházky, takže vyběhaný být musí dost, pohyb nechybí. Včera k večeru žral hodně trávy, ale prděl už předtím.
Pes občas prdí, mě spíš vadí, ze to teď trvá tak dlouho. Jak si psina sedne jdou s něho neuvěřitelné zvuky až se sám dívá na svůj druhý konec co se děje Zkusím ten čaj

Nezblajzl něco venku? Nepřežral se? Je pravda, že to je v poslední době dost časté po granulích a to i po těch údajně nejlepších. Ještě mně napadá Espumisan . Jen nevím jestli je vhodný pro psy. Co jogurt?

Neregistrovaný uživatel

5.6.2009 01:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.132

Dobrý večer

zkuste dietu pouze čisté, lehce ovařené maso a syrovou zelenou zeleninu (salát atd.), bez škrobových příloh jako rýže, vločky, těstoviny, pečivo, brambory, granule atd. Pokud mrkev, tak syrovou. A pak pokud se nechá nutit tak hodně pít. I třeba ten heřmánkový čaj.
Když nevíte, z čeho to je, musíte halt vyzkoušet, co mu pomůže. Tj. netvrdím, že tohle je "ten jediný zaručený recept", ale nám to pomohlo.

Neregistrovaný uživatel

5.6.2009 17:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.91

zkuste dietu pouze čisté, lehce ovařené maso a syrovou zelenou zeleninu (salát atd.), bez škrobových příloh jako rýže, vločky, těstoviny, pečivo, brambory, granule atd. Pokud mrkev, tak syrovou. A pak pokud se nechá nutit tak hodně pít. I třeba ten heřmánkový čaj.
Když nevíte, z čeho to je, musíte halt vyzkoušet, co mu pomůže. Tj. netvrdím, že tohle je "ten jediný zaručený recept", ale nám to pomohlo.

no já nevím jak ta syrová zelenina,ta podle mě nadýmá fest.Spíš vařená mrkev by byla lepší.No z vlasní zkušenosti doporučuju jogurt,moje feňule si ho dává se mnou každý den ráno ke snídani a větry od té doby co ho žere nemá a to před tím taky pšoukala,hlavně teda večer.

21.5.2019 09:44
Machalkova

XXX.XXX.112.74

Dá se na jídle nějak předcházet velké plynatosti u psa?

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2019 10:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Machalkova napsal(a):
Dá se na jídle nějak předcházet velké plynatosti u psa?

Změnou krmení. Buď hledejte takový granule, po kterých prdět nebude, anebo přejděte na krmení masem atd.

22.5.2019 11:05
Patrikfazel

XXX.XXX.100.22

Přesně tak změnte mu stravu, pokud má problém s trávením, tak já kupuji Brit mono protein, to jsou konzervy založené na jednom proteinu, takže lehce stravitelné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík