Vepřové ucho - od kdy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.115

Ahoj, prosím Vás od kdy může štěndo vepřové ucho? Bude jim 10 týdnů a jedná se o psa v dospělosti cca 32cm v kohoutku. Nemůžou si nějak polámat zoubky? Díky

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 14:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.246

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, prosím Vás od kdy může štěndo vepřové ucho? Bude jim 10 týdnů a jedná se o psa v dospělosti cca 32cm v kohoutku. Nemůžou si nějak polámat zoubky? Díky

Myslím, že zoubky si určitě nepoláme. Vepř. sušené věci - ouško obzvlášť - malí i velcí psi stejně zezačátku nažužlávají.. a až pak ukusujou ...takže by to mělo být v pohodě. Já kupuju svým psům (malé a stř. plemeno) taková malá ouška, je to asi ze selátek, nebo co. A to je akorát :) Tak to taky zkuste. Zn. teď nevím, podívám se doma. Jaké rasy je štěně?

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 15:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.115

Myslím, že zoubky si určitě nepoláme. Vepř. sušené věci - ouško obzvlášť - malí i velcí psi stejně zezačátku nažužlávají.. a až pak ukusujou ...takže by to mělo být v pohodě. Já kupuju svým psům (malé a stř. plemeno) taková malá ouška, je to asi ze selátek, nebo co. A to je akorát :) Tak to taky zkuste. Zn. teď nevím, podívám se doma. Jaké rasy je štěně?

pudlík

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 18:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.130

Rovněž si myslím, že kousání vepřového ucha není naškodu. O vylámání zubů bych se vůbec nebála. Štěně i dospělý pes by měl kousat a žužlat vepřové kůže či uší, rovněž doporučuji velké kosti apod. Tím si zároveň čistí zuby. Rovněž to vidím velmi prospěšné při výměně zubů. Mí psi (střední plemeno) mají k dispozici neustále nějakou tu velkou kost ( žebro, lopatka, klouby, prasečí nožičky atd.) Nikdy jsem u svých psů neměla problémy s paradentozou, rovněž mají pěkně rostlé a čisté zuby.
Navíc se pes super zabaví a nemá touhu likvidovat věci. Ohlodávání kostí však doporučuji ve venkovním prostoru. Aby neznečistili byt.

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 19:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.177

Rovněž si myslím, že kousání vepřového ucha není naškodu. O vylámání zubů bych se vůbec nebála. Štěně i dospělý pes by měl kousat a žužlat vepřové kůže či uší, rovněž doporučuji velké kosti apod. Tím si zároveň čistí zuby. Rovněž to vidím velmi prospěšné při výměně zubů. Mí psi (střední plemeno) mají k dispozici neustále nějakou tu velkou kost ( žebro, lopatka, klouby, prasečí nožičky atd.) Nikdy jsem u svých psů neměla problémy s paradentozou, rovněž mají pěkně rostlé a čisté zuby.
Navíc se pes super zabaví a nemá touhu likvidovat věci. Ohlodávání kostí však doporučuji ve venkovním prostoru. Aby neznečistili byt.

jo jo, souhlas.. moje fenky mají taky super čistý zuby díky žvýkání. Upřednostňuju tenhle styl čištění - přírodní. V přírodě ´asi´ taky psi nepoužívají kartáčky že ..taky jim to nedávám na koberci, ale šup s tím na chodbu, některá ouška a hlavně rypáčky dost pižmujou :)

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 19:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.177

pudlík

Pudličkám bych to určitě doporučila, pudlíci k tomu - co vím z os. zkušenosti - mají sklony, ke vzniku plaku a kamene.
http:/ /www.jesenican.cz/UserFiles/Image /zavesny%20stitek/392.JPG - tyhle často kupuju a pak ještě ta selečí, malá. A ta malá ouška - na obale je napsané jen "Výkroj z vepřového ucha" , průhlednej malej sáček.
Ještě mají psi rádi tohle: http://www.jesenican.cz /UserFiles/Image /neba/veprove-zausky.jpg

Neregistrovaný uživatel

14.8.2009 21:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.115

jo jo, souhlas.. moje fenky mají taky super čistý zuby díky žvýkání. Upřednostňuju tenhle styl čištění - přírodní. V přírodě ´asi´ taky psi nepoužívají kartáčky že ..taky jim to nedávám na koberci, ale šup s tím na chodbu, některá ouška a hlavně rypáčky dost pižmujou :)

všem moc děkuju za názory a rady ;-)

Neregistrovaný uživatel

15.8.2009 01:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.234

všem moc děkuju za názory a rady ;-)

Jen pozor, spousta psů má po vepřovém uchu průjem, pak to chce kupovat hovězí nebo pro menší psíky králičí.

Lennyshek

20.8.2019 19:11
Lennyshek

XXX.XXX.28.187

Souhlasím, moje stendo se dneska z vepřového ucha pos...a poblil..

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík