Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

25.2.2010 14:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.3

Má někdo zkušenost s podáváním přípravků pro lidi na klouby psovi?
Třeba mobilin nebo skeletin.

Neregistrovaný uživatel

25.2.2010 14:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.107

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Má někdo zkušenost s podáváním přípravků pro lidi na klouby psovi?
Třeba mobilin nebo skeletin.

mám ,dávám Hyalgel , místo Hyalutidinu a dobrý ,hlavně cena Hyalutidin 150ml 730 Kč Hyalgel 500 ml 180 Kč

Neregistrovaný uživatel

25.2.2010 16:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.33

mám ,dávám Hyalgel , místo Hyalutidinu a dobrý ,hlavně cena Hyalutidin 150ml 730 Kč Hyalgel 500 ml 180 Kč

Ano, také máme poměrně dobré výsledky s Hylagelem. Vyzkoušeli jsme desítky přípravků na psi a pak ze zoufalství jsem zkusila i lidské. Tenhle vyhovuje poměrem cena- výkon.
Akorát psovi nechutná pomerančová příchuť. S jablečnou problém nemá.

Neregistrovaný uživatel

25.2.2010 18:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.140.107

Ano, také máme poměrně dobré výsledky s Hylagelem. Vyzkoušeli jsme desítky přípravků na psi a pak ze zoufalství jsem zkusila i lidské. Tenhle vyhovuje poměrem cena- výkon.
Akorát psovi nechutná pomerančová příchuť. S jablečnou problém nemá.

já mám jablečnou a je to dobrý , ale hlavně mi dobře chodí pejskové ,je jim 12 a 13 let

Neregistrovaný uživatel

25.2.2010 18:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.120

já mám jablečnou a je to dobrý , ale hlavně mi dobře chodí pejskové ,je jim 12 a 13 let

já používám také Hyalgel, ještě lidský Colafit a Lignisul (lidská obdoba Alavisu - jen levnější) dávkuju stejně jako pro lidi (pes má 60kg, takže to vyjde tak na stejno). Používám vše lidské, protože je to mnohem levnější a koupim to v každé lékárně

Neregistrovaný uživatel

25.2.2010 18:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.180.120

já používám také Hyalgel, ještě lidský Colafit a Lignisul (lidská obdoba Alavisu - jen levnější) dávkuju stejně jako pro lidi (pes má 60kg, takže to vyjde tak na stejno). Používám vše lidské, protože je to mnohem levnější a koupim to v každé lékárně

jo a hyalgel máme pomerančoví a ten teda šmakuje

Neregistrovaný uživatel

26.2.2010 08:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.145.216

jo a hyalgel máme pomerančoví a ten teda šmakuje

Ahojky a jáké je tam davkování třeba pro pejska 40 a druhy 50 kg moc děkuji za odpoved

Neregistrovaný uživatel

26.2.2010 10:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.165

Ahojky a jáké je tam davkování třeba pro pejska 40 a druhy 50 kg moc děkuji za odpoved

Dávala bych jako na člověka. Můj pes už má problémy, tak mu dávám 2x tolik a občas na pár dnů vysadím.

Neregistrovaný uživatel

26.2.2010 12:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.3

Dávala bych jako na člověka. Můj pes už má problémy, tak mu dávám 2x tolik a občas na pár dnů vysadím.

Tak jsem dnes koupila Hyalgel,zkusila jsem ho dát psovi a vypadá že mu i chutná.Tak tedˇdoberem alavis a pak přejdem na hyalgel.Pes má problémy s klouby ,tak se mu snažim nějak ulevit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík