Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Ahoj, objednáváte někdo z EXO-EKO? Dnes mi od nich přišla moje první objednávka a docela mě zarazilo, že 13kg pytel s granulemi plus další věci bylo vše převázané pouze igelitem, jak se na letišti převazují zavazadla, plus ty drobné věci (kapky, spray na klíšťata a pod) jsem měla v krabici od bot, s tím, že v té krabici byl nejen smrad po těch botách, ale ještě i takové ty výplně do bot, co se dávají, plus ten sáček s krystalickou solí na udržení sucha. No měla jsem dojem, že tam vážně recyklují co se dá,... Lahvičky byly poválené a jen přelepené izolepou aby se neodšroubovalo víčko, a čekala jsem na balík týden! Nevím, nějak to na mně dýchlo jakousi neprofesionálností, přitom objednávka byla za 2,5tis. Stalo se vám to někomu taky?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.165
Mám stejné zkušenosti.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.214.184
Ne přímo s Exo-eko,ale když si objednávám granule,taky mi přicházejí obalené jen v igelitu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám stejné zkušenosti.
A s kvalitou zboží od nich jste spokojen/a? Nebylo nic závadného? Nějak jsem ztratila důvěru po tom prvním balíšku neprofesionálně zabaleném, tak nevím, zda mám věřit i tomu obsahu... Lahvičky s německým popisem nemají český překlad...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.75
Pokud bylo všechno opravdu zajištěné a nic nevyteklo a nerozbilo se, tak já naopak tleskám. Nejsem sice žádný vášnivý ekologista, ale množství odpadů, které produkujeme mne děsí a nejhorší mi přijde ta obrovská kopa krásných barevných lesklých obalů, které vyhazuji okamžitě jak ke mne dorazí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.60
Hodně obchodů posílá granule jen zabalené do folie, ona je s s tím pak lepší manipulace, než když je to v krabici. Krabice od bot by mě asi taky nenadchla, seriozní obchody posílají v nových krabicích.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud bylo všechno opravdu zajištěné a nic nevyteklo a nerozbilo se, tak já naopak tleskám. Nejsem sice žádný vášnivý ekologista, ale množství odpadů, které produkujeme mne děsí a nejhorší mi přijde ta obrovská kopa krásných barevných lesklých obalů, které vyhazuji okamžitě jak ke mne dorazí.
No jde o tu krabici od bot, která byla evidentně od nějakých vietnamských, protože smrdí jak amina, a krom toho to opravdu někdo z nich ty boty jen vyndal, a nenamáhal se ani vyndat z té krabice i ty vycpávky do bot, takové i plastové háčky na to aby bota držela tvar plus ty sáčky na udržení sucha v krabici s botama.. Ještě že tam nenechali i lísteček od kasy opravdu to nepůsobí ani trochu profesionálně a teda ani ekologicky, když už :-) Jsem se dočetla na krabici že šlo o boty dámské, velikosti 37 :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.18
objednávám u nich často a bez problémů, ceny super, dodání bleskovka, takže za mně spokojenost
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.90
Nechápu poznámky ohledně balení té první dámy. Já u EXO-EKO také objednávám a balné neplatím (jen poštovné a to mají i zdarma od 1500,- Kč bez DPH rozvoz) tak co by chtěla. Mašličku navrch. Tak ať nakoupí v kamenném obchodu, odtáhne na rukou a zaplatí mnohem víc. "Miluju" lidi, co si myslí, že se kvůli nim někdo roztrhne. Mě pytle s krmením také chodí ve smršťovací folii a je to podstatně lepší, protože krabice má větší váhu a mohla bych se dostat tzv. nadváhu. Toto se mi párkrát stalo - u kočkolitů, které jsem nutně potřebovala a paní z EXO-EKO mi volala, právě ohledně váhy a dohodli jsme, že sice si budu muset připlatit za další balík, ale doplnili mi to dalšími kočkolity, aby to bylo akorát. Já to pokládám ze slušné - mohli se na mě vykašlat - mám číst obchodní podmínky - a neudělali to. Tohle se mi naopak stalo u http://www.allpet.cz/.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nechápu poznámky ohledně balení té první dámy. Já u EXO-EKO také objednávám a balné neplatím (jen poštovné a to mají i zdarma od 1500,- Kč bez DPH rozvoz) tak co by chtěla. Mašličku navrch. Tak ať nakoupí v kamenném obchodu, odtáhne na rukou a zaplatí mnohem víc. "Miluju" lidi, co si myslí, že se kvůli nim někdo roztrhne. Mě pytle s krmením také chodí ve smršťovací folii a je to podstatně lepší, protože krabice má větší váhu a mohla bych se dostat tzv. nadváhu. Toto se mi párkrát stalo - u kočkolitů, které jsem nutně potřebovala a paní z EXO-EKO mi volala, právě ohledně váhy a dohodli jsme, že sice si budu muset připlatit za další balík, ale doplnili mi to dalšími kočkolity, aby to bylo akorát. Já to pokládám ze slušné - mohli se na mě vykašlat - mám číst obchodní podmínky - a neudělali to. Tohle se mi naopak stalo u http://www.allpet.cz/.
Mašličku navrch ne, ale když už to dám do krabice od bot, dám si s tím alespoň tu práci, vytáhnout z tý krabice vložky do bot, papírové výplně a sáčky k udržení bot v suchu. Ano nad 1500 je to sice zdarma ale jsou i obchody, kde je zdarma odvod za cenu již pod 1000Kč. Navíc jsem na balík čekala TÝDEN, takže zase zas tak expres a luxus to není, a není to ani nejlevnější. Prostě jsem to zkusila, a objednávat od nich již asi nebudu. Mám ozkoušené ještě jiné pet shopy a myslím si, že jak cenově tak kvalitativně jsem byla spokojenější. Já zase "miluju lidi" co píšou takovéhle osočující slátaniny.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.90
Tak co tu nacvičujete, proč jste si nestěžovala v obchodě , když Vám nevoní Vietnam. Nebo jste si za novou krabici mohla připlatit, beztak jí vyhodíte
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.148
U EXO-EKO nakupuji a jsem spokojená, krmivo mi chodí ve šmršťovací folii a nevím, proč by to mělo vadit, naší hafině vždy pošlou i nějaký pamlsek jako pozornost. Doporučuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.37
A můžete nám všem tady sdělit, kde budete všechno to zboží uchovávat Vy? V nové voňavé krabici, navrch mašli a mezi lahvičky vatičku? Kdybyste měla zboží poškozené, rozlité, zničené, ale bazírovat na obalu jen proto, že jste měla objednávku za 2,5litru tak si příště kupte jinde a napište do poznámky, jak to chcete dárkově zabalit, zaplatíte třeba místo 2,5 tis. čtyři tácy, ale v pěkným obalu- nejste tak trochu padlá?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A můžete nám všem tady sdělit, kde budete všechno to zboží uchovávat Vy? V nové voňavé krabici, navrch mašli a mezi lahvičky vatičku? Kdybyste měla zboží poškozené, rozlité, zničené, ale bazírovat na obalu jen proto, že jste měla objednávku za 2,5litru tak si příště kupte jinde a napište do poznámky, jak to chcete dárkově zabalit, zaplatíte třeba místo 2,5 tis. čtyři tácy, ale v pěkným obalu- nejste tak trochu padlá?
No objednávám i z mnoha jiných obchodů a rozhodně to tam nebalí jak nějaký socky. Neděláte náhodou v exo eko? Docela byste se mi k těm krabicím hodila stejně jako rýpalka o dva řádky výše. A navrch mašli oběma.
Můj příspěvek byl pro slušné lidi ne pro chronické rýpaly
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.90
Aha, pro slušné lidi? Tím máte na mysli, jen ty, kteří s Vámi souhlasí, že? Dnes máme demokracii, tak Vám jen jiní napsaly svůj názor (ptala jste se), ale to se Vám evidentně nelíbí, asi jste zvyklá, že Vám všichni přitakají A stěžovala jste si v daném eshopu, místo tady? Já jsem se službou toho shopu spokojená, tak proč bych měla s Vámi notovat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.189
Objednávala jsem si u nich poprvé a jsem moc spokojená.Zboží mi přišlo během tří dnů a dobře zabalené!!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Aha, pro slušné lidi? Tím máte na mysli, jen ty, kteří s Vámi souhlasí, že? Dnes máme demokracii, tak Vám jen jiní napsaly svůj názor (ptala jste se), ale to se Vám evidentně nelíbí, asi jste zvyklá, že Vám všichni přitakají A stěžovala jste si v daném eshopu, místo tady? Já jsem se službou toho shopu spokojená, tak proč bych měla s Vámi notovat
Notovat se mnou nemusíte, ale odpovědět bez invektiv a rýpání, to snad dokáže i slušný člověk, i když se mnou nemusí vysloveně souhlasit, což evidentně není váš případ. Napsali i tací co se mnou nesouhlasí a neměli tu potřebu si rýpat a urážet. K tématu jste kromě urážek a přiblblých keců neměla nic. Přesně kvůli takovýmto blbcům některá vlákna ztrácejí smysl, protože již to není o diskuzi k tématu ale o handrkování se - což si myslím není zrovna ideaologie fauny.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.212
delala jsem v jednom eshopu a o od ty doby dokazu pochopit, ze eshopy posilaj v ruznych obalech. Novy krabice neco stoji a pokud se shop chlubi "nejnizsima moznyma cenama" , tak nemuzeme cekat, ze to poslou kazdymu v novy krabici. Vim, jak sme behali po kramech a shaneli sme krabice. Pokud se neplati balny a postovny je nad nejakou castku zdarma, je je snad kazdymu jasny, ze to plati shop a ten se samozrejme snazi tlacit naklady co nejniz, takze nebude kupovat uplne novy krabice.
Ja sem naopak rada, kdyz mi granule prijdou obalene folii, ono manipulovat pak s dvacetikilovou krabici, to je panecku lahoda. Co ale nechapu je to, ze kdyz si koupim granule a prijdou mi tak, ze je v obalu dira, aby vypustili vzduch a posilaj mi jen granule a ne vzduch. Kdyz mi takhle otevrou pet pytlu granuli, tak to je na vraceni, nebot to do mesice nezkrmim..
Me je teda obal uplne u zadku, pokud jsou levni (nakupuju dost a dost, takze na cene mi docela zalezi. Ovsem ne tak, ze bych kupovala naky shity, ale beru tam, kde maj moje oblibeny znacky nejlevnejsi ) a maj postovny zdarma, tak at to posilaj treba po holubech, kdyz mi to prijde v poradku, nemam si na co stezovat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.90
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Notovat se mnou nemusíte, ale odpovědět bez invektiv a rýpání, to snad dokáže i slušný člověk, i když se mnou nemusí vysloveně souhlasit, což evidentně není váš případ. Napsali i tací co se mnou nesouhlasí a neměli tu potřebu si rýpat a urážet. K tématu jste kromě urážek a přiblblých keců neměla nic. Přesně kvůli takovýmto blbcům některá vlákna ztrácejí smysl, protože již to není o diskuzi k tématu ale o handrkování se - což si myslím není zrovna ideaologie fauny.
Krávo vylízaná. Jinak to nezle nazvat. S urážkami jsi začala Ty, takže konec vykání. Komu tady nadáváš do blbců
Ty chceš diskutovat, hahaha, jen pomlouváš a když někdo nesouhlasí, tak je blbec.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Krávo vylízaná. Jinak to nezle nazvat. S urážkami jsi začala Ty, takže konec vykání. Komu tady nadáváš do blbců
Ty chceš diskutovat, hahaha, jen pomlouváš a když někdo nesouhlasí, tak je blbec.
Přesně kvůli takovýmto lidem sem chodí čím dál míň lidí. No jen v té trapnosti pokračujte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110
164.90 - nepochopila jste to. Blbec není ten, kdo nesouhlasí, takových tady bylo více a bylo to v pohodě, blbec je ten co bezdůvodně začně rýpat. Ale to k čemu jste se uchýlila vy, může napsat už jedině primitiv. To ještě zlatej blbec!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.247
Pracuji také v e-shopu. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že ať zboží zabalíte jakkoliv, ať je v nové krabici či ve staré, na poště ho většinou spolehlivě rozflákají. Pokud paní, která tuto debatu začala, přišlo všechno zboží v pořádku, může si gratulovat, že kápla konečně na skladníka/skladnici, který/á je schopný/á zásilku zabalit tak, aby se věci po výletu poštovním autem daly ještě použít. Naše firma rozesílá denně několik desítek balíčků s parfémy. Stejně tak každý den brázdí silnice ČR několik desítek silně navoněných poštovních autíček. Škody způsobené přepravními firmami jdou do statisíců. A vy tady řešíte jednu krabici? Prosím Vás...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.247
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mašličku navrch ne, ale když už to dám do krabice od bot, dám si s tím alespoň tu práci, vytáhnout z tý krabice vložky do bot, papírové výplně a sáčky k udržení bot v suchu. Ano nad 1500 je to sice zdarma ale jsou i obchody, kde je zdarma odvod za cenu již pod 1000Kč. Navíc jsem na balík čekala TÝDEN, takže zase zas tak expres a luxus to není, a není to ani nejlevnější. Prostě jsem to zkusila, a objednávat od nich již asi nebudu. Mám ozkoušené ještě jiné pet shopy a myslím si, že jak cenově tak kvalitativně jsem byla spokojenější. Já zase "miluju lidi" co píšou takovéhle osočující slátaniny.
Hele, to záleží taky na tom co si objednáte když tam je napsan ý že je dostupnost 14dní tak je asy jasný že to nebudu mít zejtra dome ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.203
Můj dotaz je sice trošku mimo mísu, ale četla jsem, že občas někdo z vás v eshopu pracoval. Je poptávka? Zvažuji, že si po prázdninách internetový obchod otevřu, ale trošku se bojím, že už toho je hodně a že se neprosadím. Ale zase psi žrát potřebují a lidem už se do zveráků moc chodit nechce. I já nakupuji přes internet. Mám doma "bandu nenasytů", tak bych vyřešila dvě mouchy jednou ranou. Myslím, že prodělat moc nemůžu. Co se neprodá, sežere se doma nebo u známých.
Proto tady hltám připomínky, abych věděla, o co nejvíce zákazníkům jde. Samo, že o cenu, ale asi i rychlost dodání, možná i způsob zabalení...Díky všem předem za rady. G.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.90
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můj dotaz je sice trošku mimo mísu, ale četla jsem, že občas někdo z vás v eshopu pracoval. Je poptávka? Zvažuji, že si po prázdninách internetový obchod otevřu, ale trošku se bojím, že už toho je hodně a že se neprosadím. Ale zase psi žrát potřebují a lidem už se do zveráků moc chodit nechce. I já nakupuji přes internet. Mám doma "bandu nenasytů", tak bych vyřešila dvě mouchy jednou ranou. Myslím, že prodělat moc nemůžu. Co se neprodá, sežere se doma nebo u známých.
Proto tady hltám připomínky, abych věděla, o co nejvíce zákazníkům jde. Samo, že o cenu, ale asi i rychlost dodání, možná i způsob zabalení...Díky všem předem za rady. G.
Jestli máte hodně peněz na zboží a zřízení obchodu, pár lidí, kteří by Vám pomahali balit, živnosťák, dobré kontakty na dodavatele a budete levnější, nežli ostatní ( i když cena není to nejdůležitější - já preferuji sortiment - nákup na jednom místě za slušnou cenu), pak hurá do toho. Ale prosadit se v dnešní době bude podle mne více než těžké, ne-li nemožné.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.203
No,hodně peněz sice nemám, ale společníka, který by zainvestoval a také pomáhal s rozvozem pro místní, rodinu bych zaměstnala s balením (ti už se nemůžou dočkat)- ale aby bylo co balit. Jen nevím, jak na ty kontakty. Protože ani výrobce nezaručí nejnižší ceny- dá to podle výše objednávky - a jsem v háji. Asi to chce sednout k netu, vzít mobil, tužku a papír a volat a ptát se a psát a nakonec porovnávat, kde objednat nejvýhodněji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.90
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No,hodně peněz sice nemám, ale společníka, který by zainvestoval a také pomáhal s rozvozem pro místní, rodinu bych zaměstnala s balením (ti už se nemůžou dočkat)- ale aby bylo co balit. Jen nevím, jak na ty kontakty. Protože ani výrobce nezaručí nejnižší ceny- dá to podle výše objednávky - a jsem v háji. Asi to chce sednout k netu, vzít mobil, tužku a papír a volat a ptát se a psát a nakonec porovnávat, kde objednat nejvýhodněji.
Nadšení do podnikáni nejspíš máte - to je také velmi důležité a snad Vám i vydrží, když Vás navštíví např. takový zákazník jako zadavatelka prvního příspěvku zde. To by bylo fajn. Co já vím, tak dost eshopů s chovatelskými potřebami ukončilo provoz. Převálcovaly je ty silnější. Konkurence je fakt veliká.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.141
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nadšení do podnikáni nejspíš máte - to je také velmi důležité a snad Vám i vydrží, když Vás navštíví např. takový zákazník jako zadavatelka prvního příspěvku zde. To by bylo fajn. Co já vím, tak dost eshopů s chovatelskými potřebami ukončilo provoz. Převálcovaly je ty silnější. Konkurence je fakt veliká.
No anebo když Vás navštíví takový případ jako 164.90 která vám pak vynadá do vylízaných krav, to vás pak to nadšení asi brzo přejde :-) Ale "krávy" se najdou všude (jako ta 164.90 - zřejmě ne dost kvalitně vylízaná...)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.250
Hlavní je zainvestovat do reklamy a to vyjde opravdu na nehorázné částky, tak si to pozjišťujte.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.151
S tímto obchodem jsem moc spokojená.Vždy všechno přišlo včas a když něco nebylo tak napsali e- mail.Mohu jen doporučit
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.194
Také jsem si objednala z tohoto obchodu zboží sice mi to také přišly dva díly krabice přilepené k sobě izolepou.Sice mě to trochu překvapilo ale nijak dopodrobna jsem to neřešila ,zboží bylo v pořádku , přišloto myslím za čtyři dny takže já jsem spokojená
Kamina

XXX.XXX.57.165
Já objednávám u nich kočkolity a vše přišlo v pohodě.