Opravdu kvalitní masové konzervy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 18:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110

Poradíte mi dobrou značku konzervy pro psa, která obsahuje opravdu maso a ne jen nějaké náhražky...Ne vždy mám čas to maso připravovat, tak by mne zajímalo, která značka konzerv je kvalitní - je mi jaksi jasné, že pedigree to nebude :-))

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.18

Shiny dog (svalovina v rosolu, ovšem pro velkého psa by se prodražilo, jsou maličké)
Stuzzi dog (ještě jsem nezkoušela, ale dost jsem o nich slyšela , jsou z Nového Zélandu)
a ještě jsou prý dobré Gran Carny (taky jsem nezkoušela)

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 18:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.73.18

ještě jsem zapoměla na POrta 21

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 19:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.130

Grand Carny jsou pro nás nej! Rinti jsme měli jednou a naposled!

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 19:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.245

Grand - kuřecí kousky pro štěňata.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 20:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.130

Almo Nature.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 20:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.3

Jo, Porta 21, v těch normálních je jen maso, v holistických ještě někde zelenina a rejže.

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 22:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.120

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jo, Porta 21, v těch normálních je jen maso, v holistických ještě někde zelenina a rejže.

Gran Carno, Rinti - super jsou kapsičky, Almo nature - tuňák

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 22:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.130

Gran Carno, Rinti - super jsou kapsičky, Almo nature - tuňák

Jo od Rinti kapsičky super, ale konzervy na zblití :-(

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 23:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.207

Přesně tak!
Kapsičky a paštičky od Rinti jsou fakt super, ale po konzervě se mi po..... celá smečka!!!:-(
Konzervu Rinti už nikdy více.
Také se mi osvědčily konzervy Arden Grande! Moc pesanům chutnaly a vůbec žádný zažívací problém. Přitom po granulích mi většina psů průjmovala a zvracela!

Neregistrovaný uživatel

10.7.2010 23:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.110

Díky všem za inspiraci !! :-)

Neregistrovaný uživatel

11.7.2010 08:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.6

Já dávám Grnad, Belcando.
Po Ardenkách - konzervách mi pes tak prděl, ta to nebylo možný :-)

Neregistrovaný uživatel

11.7.2010 09:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.80

Výborná je i konzerva Applaws. Krásné čisté maso(ne nic rozemletého), s trochou zeleniny a rýže(není to tedy čistě masová konzerva). Po otevření nádherně voní, ne tak jako většina konzerv(Grand Carno, Rinti a další). Klidně byste si to mohli vyklopit na talíř a sníst. Já už jiné konzervy nedávám, vždycky se mi z toho někdo poblil, spíš jim uvařím ale klidně můžu dát i tu Applaws a nic se nestane.

Neregistrovaný uživatel

11.7.2010 12:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.43.142

Výborná je i konzerva Applaws. Krásné čisté maso(ne nic rozemletého), s trochou zeleniny a rýže(není to tedy čistě masová konzerva). Po otevření nádherně voní, ne tak jako většina konzerv(Grand Carno, Rinti a další). Klidně byste si to mohli vyklopit na talíř a sníst. Já už jiné konzervy nedávám, vždycky se mi z toho někdo poblil, spíš jim uvařím ale klidně můžu dát i tu Applaws a nic se nestane.

a nezkoušeli jste si na cesty udělat svoje konzervy?Máme doma ještě dost velkou zásobu plechovek z doby kdy jsme měli prasátka a strojek na víčkování a tak přemýšlím že na cesty vyrobím vlastní smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.7.2010 17:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.90.46

a nezkoušeli jste si na cesty udělat svoje konzervy?Máme doma ještě dost velkou zásobu plechovek z doby kdy jsme měli prasátka a strojek na víčkování a tak přemýšlím že na cesty vyrobím vlastní smajlík

Tak to je to nejlepší, co můžete udělat. Já si také dělám vlastní "konzervy" pro psa. Zavařuju maso do sklenic. :):-)

Neregistrovaný uživatel

11.7.2010 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.58

Bozita / bez obilovin atd...93 proc. masový podíl...nemám vyzkoušeno , ale zrovna dnes jsem četla ve Psích Sportech:-)

Neregistrovaný uživatel

11.7.2010 19:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.178

Ještě Lukullus konzervy jsou vynikající.

Neregistrovaný uživatel

12.7.2010 19:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.5

Shiny dog (svalovina v rosolu, ovšem pro velkého psa by se prodražilo, jsou maličké)
Stuzzi dog (ještě jsem nezkoušela, ale dost jsem o nich slyšela , jsou z Nového Zélandu)
a ještě jsou prý dobré Gran Carny (taky jsem nezkoušela)

Stuzzy dog s 98% jelena u nás dopadl bledě - psi do misky "hodili záda", jako že se naparfémují mršinou smajlík
Baští bez zažívacích potíží akorát Schesir hovězí + kuře nebo kuře + králík - je to z řady masové filety, Schesir má hrozně moc variant a tyto 2 konzervy mají moji v oblibě a když to otevřu, tak to je jediný, co není cítit konzervou pro psa, ale jak když se uvaří normálně maso
Ale kamarádka bere Stuzzy jehněčí s drštěmi a její psi to milují.... ale to už je cítit konzervou pro psa...

Neregistrovaný uživatel

12.7.2010 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.207

Máte někdo zkušenosti s paštičkami Bento Kronen? Slyšela jsem, že jsou prý dobré. Granule tak špatné nejsou, tak by paštičky mohly být také celkem kvalitní! Dával to někdo z vás svým pesanům???

Neregistrovaný uživatel

12.7.2010 23:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.247

Renske:-) a již zmiňované gran carno

Neregistrovaný uživatel

13.7.2010 10:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.5

Máte někdo zkušenosti s paštičkami Bento Kronen? Slyšela jsem, že jsou prý dobré. Granule tak špatné nejsou, tak by paštičky mohly být také celkem kvalitní! Dával to někdo z vás svým pesanům???

V hovězí je 35% masa, je to tak hrubě mleté, nějak se jim to lepilo v tlamičkách, nejvíc jim jela, když jsem ji trochu naředila teplou vodou :-).

Neregistrovaný uživatel

13.7.2010 11:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.187

Land Fleich není špatná:-)

Neregistrovaný uživatel

13.7.2010 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.190

Stuzzy dog s 98% jelena u nás dopadl bledě - psi do misky "hodili záda", jako že se naparfémují mršinou smajlík
Baští bez zažívacích potíží akorát Schesir hovězí + kuře nebo kuře + králík - je to z řady masové filety, Schesir má hrozně moc variant a tyto 2 konzervy mají moji v oblibě a když to otevřu, tak to je jediný, co není cítit konzervou pro psa, ale jak když se uvaří normálně maso
Ale kamarádka bere Stuzzy jehněčí s drštěmi a její psi to milují.... ale to už je cítit konzervou pro psa...

hodili záda smajlík , no proč ne, je vidět že jim voněly:-))

Neregistrovaný uživatel

13.7.2010 13:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.38

Kupodivu klasické Propesko - 100%meat (takže ne complete menu, ale masovka). Je to sice zbytkové maso, odpadové, ale 100%... :-)

Neregistrovaný uživatel

28.5.2013 19:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.105

Náhodou pedigree není zas tak hrozná, když se nekrmí jen tím, míchám to čubě ke kvalitním superprémiovým granulím Calibra a zažívání pohoda a začala i docela přibírat .. :) Jinak taky ale momentálně koukám po typech na konzervy, jen jsem musela zareagovat na to pedigree :D Preferujeme hovězí a nebo kuřecí s mrkví .. a opravdu to není tak špatné a má to docela i jeden z těch lepších obsahů masa, je to dobrá konzerva :)

Neregistrovaný uživatel

28.5.2013 19:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.105

Ta konzerva Gran Carny mě mrzí, všude o ní slyším jak je nejlepší, i mi je prodávájí hned ve zverimexu kousek od baráku .. ale čuba mi po ní prostě šíleně prdí :D a navíc má špatné zažívání .. má průjem .. jednou mi i zvracela, ale to bylo takové všelijaké nevím zda to bylo přímo z té konzervy, ale vyzvracela aji maso z ní, takže ho nestrávila .. A sedí jí spíš ty levnější typy jako pedigree a podobně, nemůžu si na ty konzervy pedigree stěžovat, obsahují také slušný obsah masa, a já kupuji převážně hovězí a jen v želé ... čuba má po tom výborné trávení a začala mi i konečně trochu přibírat .. je to ovšem individualní, o trávení psa ..

Neregistrovaný uživatel

28.5.2013 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.234

Ta konzerva Gran Carny mě mrzí, všude o ní slyším jak je nejlepší, i mi je prodávájí hned ve zverimexu kousek od baráku .. ale čuba mi po ní prostě šíleně prdí :D a navíc má špatné zažívání .. má průjem .. jednou mi i zvracela, ale to bylo takové všelijaké nevím zda to bylo přímo z té konzervy, ale vyzvracela aji maso z ní, takže ho nestrávila .. A sedí jí spíš ty levnější typy jako pedigree a podobně, nemůžu si na ty konzervy pedigree stěžovat, obsahují také slušný obsah masa, a já kupuji převážně hovězí a jen v želé ... čuba má po tom výborné trávení a začala mi i konečně trochu přibírat .. je to ovšem individualní, o trávení psa ..

PEDIGREE ADULT HOVĚZÍ KONZERVA SLOŽENÍ :

Složení: maso a výrobky živočišného původu 45 % (včetně 4 % hovězího masa, 4 % čerstvého masa), oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky.
Deklarované jakostní znaky (v %): N - látky 8 %, tuky 5.5 %, anorganické látky 3 %, vláknina 0.4 %, vlhkost 80 %.
Doplňkové látky v 1 kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin D3 150 IU, Vitamin E 50 mg, jodičnan vápenatý bezvodý 0.4 mg, síran měďnatý pentahydrát 6 mg, síran železnatý monohydrát 10 mg, síran manganatý monohydrát 6 mg, síran zinečnatý monohydrát 107 mg.
Technologické doplňkové látky: guma Cassia 2060 mg.
smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

28.5.2013 20:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.66

když ještě byla smečka,tak sme kupovali v sokol falco ty nestandarty.. suprový.. kusy masa,rosol, občas kost,ale tak měkká,že šla rozdrit zmáčknutím prstů.

20.3.2016 11:02
Markéta80

XXX.XXX.176.2

HankaŠ napsal(a):
Http://www.falcokrmiva.com/www-kvalitapropsa-com/eshop/9-1-MASOVE-KONZERVY/97-3-100-SVALOVINA.

koukala jsme na vel balení a i 400gr je pro mě moc velké. nenašla jsem krmnou dávku ale 400gr bych nespotřebovala do 3 dnů

Neregistrovaný uživatel

20.3.2016 11:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Markéta80 napsal(a):
koukala jsme na vel balení a i 400gr je pro mě moc velké. nenašla jsem krmnou dávku ale 400gr bych nespotřebovala do 3 dnů

A to je tak těžký tu konzervu rozdělit do krabiček s dávkou na 3 dny, jednu nechat venku, a zbytek hodit to do mrazáku? .

20.3.2016 11:32
lucielucie82

XXX.XXX.31.9

Objevila jsem konzervy EQUILIBRIA DOG, obsah 100% masa a pes se po nich může utlouct.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.3.2016 12:38

lucielucie82 napsal(a):
Objevila jsem konzervy EQUILIBRIA DOG, obsah 100% masa a pes se po nich může utlouct.

Maso a masové deriváty (100% jehně) ?

20.3.2016 16:13
Markéta80

XXX.XXX.176.2

To docela je když mam mrazák úplně plnej pro naší potřebu . Momentálně se tam nevejde prostě nic . proto bych potřebovala mnohem menší balení. když byla po trhání mléčných zubů tak jsem na rychlo brala něco u nás ve zvermexu- paštiku od rinti a i tu měla na 2dny.

Hanka 333

2.2.2017 12:23
Hanka 333

XXX.XXX.110.171

Já kupuju masovky https://www.konzervyzmasa.cz/konzervy-pro-psy-100-masa/
Kvalita dobrá ale cena vysi.

2.2.2017 12:27

Hanka 333 napsal(a):
Já kupuju masovky https://www.konzervyzmasa.cz/konzervy-pro-psy-100-masa/
Kvalita dobrá ale cena vysi.

Kvalita nic moc za ty peníze

2.2.2017 12:29

Hanka 333

2.2.2017 17:56
Hanka 333

XXX.XXX.110.171

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kvalita nic moc za ty peníze

Tak to nevím ale konzervy mi přijdou dobré a žádné špatné zkušenosti jsem nenašla, doporučil nám to veterinář že štěně má jíst maso tak jdeme cestou konzerv - je to jednoduší něž kupovat mražené maso - nemáme moc času :(.

2.2.2017 18:41

Hanka 333 napsal(a):
Tak to nevím ale konzervy mi přijdou dobré a žádné špatné zkušenosti jsem nenašla, doporučil nám to veterinář že štěně má jíst maso tak jdeme cestou konzerv - je to jednoduší něž kupovat mražené maso - nemáme moc času :(.

Chce to rozumět složení, lepší kvalitou jsou třebabTopstein http://www.spokojenypes.cz/masove-konzervy-a-kapsicky-pro-psy/?par=znacka|topstein.

2.2.2017 19:09
tapina

XXX.XXX.211.11

Kuře nebo hovězí - za to bych ty prachy nedala. Normálně v obchodě i pro lidi levnější.

Z těch 100% živočišných:
občas kupuju belcando klokan, kůň, Herrmann's kůň.
Kupovávala jsem různé od wolfsblut, marp.
Herrmann's vypadá nejlíp.

Dobře vypadají různé od Lukulus, ovšem je v nich rýže.

2.2.2017 19:32
tapina

XXX.XXX.211.11

V tom Lukulusu rýže je ve všech.

Edit. V králík + krůta je. V huse taky.

Krůta sensible se zas nevyplatí.

2.2.2017 19:35

V králíkovi je a v divokém králíkovi ne. Výrobce i zahraniční weby tam mají ovesné vločky.

2.2.2017 19:36
tapina

XXX.XXX.211.11

V králíkovi je a v divokém králíkovi ne. Výrobce i zahraniční weby tam mají ovesné vločky.

Nevím, už tu konzervu nemám, nechci se hádat, ale mám dojem, že jo ;-).

2.2.2017 19:39

tapina napsal(a):
Nevím, už tu konzervu nemám, nechci se hádat, ale mám dojem, že jo ;-).

Ale. Mohli splést objednávku. Divoký je s krůtou a ovsem, obyčejný s rýží. Edit. Dobře, pardon.

2.2.2017 19:54
tapina

XXX.XXX.211.11

Ale. Mohli splést objednávku. Divoký je s krůtou a ovsem, obyčejný s rýží. Edit. Dobře, pardon.

Ano, máš pravdu, ještě jsem 1 našla - jsou tam oat flakes.

2.2.2017 20:09
Atheira

XXX.XXX.50.119

Tapina a Megí : V krůtě a divokém králíkovi jsou ovesné vločky. V jehněti a kuřeti není rýže ani vločky, ale jsou tam brambory, stejně jako myslím v krůtě a hovězím. Rýže je ve zvěřině.
Mám ještě nějaké doma, ale fena miluje Herrmanns, tak jsme přesedlaly na ně, co si myslíte o nich?

2.2.2017 20:12

Dneska jsem čirou náhodou narazila v Albertu na konzervu Grand-super premium,850g-40kč (95% maso-hovězí 45%, vepřové 35%, kuřeí 15%), zatím co jsem zkoušela ty za dvojnásobnou cenu, tudle bych si nandala i na chleba s cibulí a hořčicí- voní, jsou v ní vidět i kousky svaloviny...

2.2.2017 20:43

Dneska jsem čirou náhodou narazila v Albertu na konzervu Grand-super premium,850g-40kč (95% maso-hovězí 45%, vepřové 35%, kuřeí 15%), zatím co jsem zkoušela ty za dvojnásobnou cenu, tudle bych si nandala i na chleba s cibulí a hořčicí- voní, jsou v ní vidět i kousky svaloviny...

Tak koukám kolik ta konzerva stojí...takže zítra jdu a vykoupím zbytek konzerv...jestli budou za tudle cenu...

Venula.

21.7.2017 21:49
Venula.

XXX.XXX.214.6

No nevím, ale propesko nemá žádnou konzervu stovkovou.. Mají tam po pěti procentech dvou druhů mas a pak bacha na sírany. Hlavně na síran měďnatý...

Venula.

21.7.2017 21:56
Venula.

XXX.XXX.214.6

PEDIGREE ADULT HOVĚZÍ KONZERVA SLOŽENÍ :

Složení: maso a výrobky živočišného původu 45 % (včetně 4 % hovězího masa, 4 % čerstvého masa), oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky.
Deklarované jakostní znaky (v %): N - látky 8 %, tuky 5.5 %, anorganické látky 3 %, vláknina 0.4 %, vlhkost 80 %.
Doplňkové látky v 1 kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin D3 150 IU, Vitamin E 50 mg, jodičnan vápenatý bezvodý 0.4 mg, síran měďnatý pentahydrát 6 mg, síran železnatý monohydrát 10 mg, síran manganatý monohydrát 6 mg, síran zinečnatý monohydrát 107 mg.
Technologické doplňkové látky: guma Cassia 2060 mg.
smajlíksmajlík

U Pedigree a Puriny a všech značek, které se prodávají za pár kaček v obchoďáku jsou složením fakt humus a je tam hlasvně sposta soli a dochucovadel a tuků. A to nemluvím o: jodičnanu, síranu a že těch tam je požehnaně

notregistered

21.7.2017 22:18
notregistered

XXX.XXX.211.188

Jó, měď, to je prevít
a co teprve železo
pes není kovošrot.

21.7.2017 22:23

Výborný konzervy od sokol Falco Max Deluxe dog.
Opravdové vařené maso žádný šmejd , jediné pokterym mi cuba nepáchne z huby ! .Po ostatních Brit salám atd.ji smrdelo z huby jakoby sežrala nějaký hovno!

22.11.2018 22:09
LauraMackova

XXX.XXX.17.34

Já kupuju konzervy Brit a jednička, obsah masa suprovej, neměnili bychom :-)

23.1.2019 10:35

Opravdu kvalitní masové konzervy jsme si dělali sami při přebytku masa. pro psy i pro sebe.
To nacpete maso do sklenice, podlijete trochu vody a sterilizujete hodinu a po 24 hodinách ještě jednou.

5.9.2019 11:46
Machalkova

XXX.XXX.112.74

Které konzervy pro psa jsou opravdu masové? a kvalitní?

5.9.2019 12:15

Machalkova napsal(a):
Které konzervy pro psa jsou opravdu masové? a kvalitní?

Když už koupím psů konzervu, tak jedině Sokol Falco

5.9.2019 12:31
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jsem to chtěla napsat, ale jsem se bála, že to bude vypadat jako reklama Já konzervy tedy nekupuju vůbec, ale kdybych mínila, brala bych tyto. Snad se kvalita nezměnila.

5.9.2019 12:34
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Taky kupuji pravidelně Sokol Falco. Objednávám ve velkém z netu, minule mi došli a tak jsem ve zverimexu vzala Grand konzervu - taky 100 % masa a vypadala taky dobře. Akorát to bylo mleté, mě se u Falca líbí právě to, že tam fakt vidím kusy masa

Jen nevím proč u toho Grandu mají na netu 95% masa a na té co mám doma je 100 %

https://www.pytelgranuli.cz/grand-superpremium-de-vita-850g.html?gclid=EAIaIQobChMIt7rapr255AIVBrTtCh2sLQIoEAQYBCABEgKZqPD_BwE

5.9.2019 12:46
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

marcelaamax napsal(a):
Taky kupuji pravidelně Sokol Falco. Objednávám ve velkém z netu, minule mi došli a tak jsem ve zverimexu vzala Grand konzervu - taky 100 % masa a vypadala taky dobře. Akorát to bylo mleté, mě se u Falca líbí právě to, že tam fakt vidím kusy masa

https://www.pytelgranuli.cz/grand-superpremium-de-vita-850g.html?gclid=EAIaIQobChMIt7rapr255AIVBrTtCh2sLQIoEAQYBCABEgKZqPD_BwE

V konzervě nemůže být 100% masa, dává se tam trochu vody - před zavařením.

5.9.2019 12:50

Grandu je vi druhu.

5.9.2019 13:35

https://www.mall.cz/konzervy-psy/jesenican-grand-superpremium-hovz-850g-100002659520?gclid=EAIaIQobChMI4bG-zMq55AIVibPtCh0dswDREAQYAiABEgJLX_D_BwE

jinak teda když pátrám po složení, tak je dobré se dívat na tabulku/text složení, ne na reklamu na obalu - marcelaamax, tam je u té tvé konzervy co?

5.9.2019 13:55

u tech jejich 100% konzerv to neznamena, ze je to 100 % masa, ale 100% neobsahuje jiné maso a masne produkty nez z hovězího

5.9.2019 13:59
janaa

XXX.XXX.134.100

Taky kupuju konzervy od Falca, ale jen ty svalovinové. Hovězí svalovina, hovězí a vepřová svalovina,kostky srdce.....jak je to "jen" hovězí, jsou v tom i droby, v různém poměru. Kuře celé je taky fajn,ale je to hodně mastné,jak je to i s kůží, a dávala jsem to pro jistotu s rýží. Průjem psiska neměla,ale ty hromady a smrad,co z nich šel,to fakt neeee Ty svalovinové jsem letos koupila na týden na dvoču, k tomu dávala kuřecí čtvrtky z krámu a pohoda.

5.9.2019 15:49

lesnížínka napsal(a):
V konzervě nemůže být 100% masa, dává se tam trochu vody - před zavařením.

Do konzervy nemusíte dávat žádnou vodu.Stačí nacpat masem,zadělat a uvařit.Maso pustí štávu.Celá desetiletí jsme zavářeli vepřové konzervy doma a nikdy jsme tam žádnou vodu nedávali.

5.9.2019 21:28
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Do sklenice kusy syrového masa, zavřít víčkem, sterilizovat v troubě na 230 stupnů 30 min. Dávám do toho 1/3 kys.zelí, nebo mrkve.

5.9.2019 21:46
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Do konzervy nemusíte dávat žádnou vodu.Stačí nacpat masem,zadělat a uvařit.Maso pustí štávu.Celá desetiletí jsme zavářeli vepřové konzervy doma a nikdy jsme tam žádnou vodu nedávali.

Určitě pustí, ale u nás se tam trochu vody lije. Tchán je řezník, dělal léta domácí zabijačky po lidech, jezdil jim konzervovat, takže jsem se ptala.

6.9.2019 09:29
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

https://www.mall.cz/konzervy-psy/jesenican-grand-superpremium-hovz-850g-100002659520?gclid=EAIaIQobChMI4bG-zMq55AIVibPtCh0dswDREAQYAiABEgJLX_D_BwE

jinak teda když pátrám po složení, tak je dobré se dívat na tabulku/text složení, ne na reklamu na obalu - marcelaamax, tam je u té tvé konzervy co?

Samozřejmě, že koukám i na složení, a ne jen na reklamu na obalu 😉

Edit.: ale už jsem to tu psala mockrát - já to žrádlo pro psy tolik neprožívám. Jo, nekoupím jim Pedigree konzervu, kde jsou 4 % masa, nebo granule v marketu. Ale pokud konzerva obsahuje pár procent něčeho jiného než je maso, nebo to není jen hovězí maso, ale různé druhy masa - tak to fakt neřeším. To samé pamlsky - snažím se kupovat kvalitní, fakt z masa. Ale občas jim dám klidně Denta stix, piškot, nebo pamlsky od britu . Na cvičení pak salám od britu nebo obyčejný Eidam, někdy třeba i gothaj. A z toho co jíme my, jim většinou taky kousek dám, ať je to cokoli.....

6.9.2019 11:21

Tak já se přiznám, že konzervy moc nekupuju a to z toho důvodu, že ty od Falca, co se mi "líbí" nejvíc jsou prostě drahý a pro 2 velký psy je to raketa...je sice hezký, že do konzervy nacpou půlku kuřete, ale když koupím kuře celý, tak to vyjde levněji....nicméně psi je zbožňují, takže při vyjímečných příležitostech párkrát do roka je máme....už teda tradičně jako štědrovečerní večeři pro pesany.
A jak jsem psala, masovky od Brita mám doma vždycky v zásobě, pro strýčka příhodu a párkrát do měsíce je dostávají místo masa....

6.9.2019 11:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ráno samík vyštrachal někde u sousedů pytlík od cukru moučky. To byla dobrota Hlavně, že mám plnou tašku sušeného masa, frolíků a piškotů No není nad papírový, ještě k tomu sladký pytlík Ale tedy, zvládnul sežrat jen půlku, pak prý, že můžu ten zbytek uklidit. Načež sežral sousedovic holkám misku levných granulí. A pak psu podstrojujte K večeři měl kuřecí krky od rána a misku ovčího masa se zeleninou a vločkama, takže hladový fakt být nemohl

26.9.2019 18:25
tichustka

XXX.XXX.126.100

Můj předešlý příspěvek byl smazán, nevím proč. Tak aspoň tedy řeknu, že je důležité hlavně vybrat kvalitní konzervu plnou masa.

Renda2

27.2.2020 20:34
Renda2

XXX.XXX.128.39

Zalezi jak to clovek pozna jaka je kvalitni konzerva :D

27.2.2020 22:00
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Renda2 napsal(a):

Je na ní napsáno: 100% masa?

27.2.2020 22:01

tichustka napsal(a):
Můj předešlý příspěvek byl smazán, nevím proč. Tak aspoň tedy řeknu, že je důležité hlavně vybrat kvalitní konzervu plnou masa.

Pak už ale ta konzerva stojí jako čerstvé maso, jo pokud pojedu někam, kde nemůžu skladovat maso, vemu konzervu, ale jinak jí běžně kupovat psovi vás vyjde na dobrej ranec, no a můj pes se mi na ní při druhém krmení vyprdl.... losos v kusech.... u nás k dostání i v kauflandu v koutku pro zvířata, konzervy s celými kusy masa, poznávací znamení: jsou nejdražší....jenže. ....

28.2.2020 05:42
rapotacka11

XXX.XXX.212.34

Renda2 napsal(a):

Když si ji udělá sám.

Renda2

28.2.2020 12:41
Renda2

XXX.XXX.128.39

To pochybuji, ze takova nejaka existuje :d

28.2.2020 22:40
Zuzka a Ria

XXX.XXX.175.210

Za mě Ontário a Vetamix.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík