Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.106.200
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.150.152
A co jako? Psí seznamka, máte něco proti?
Aha, už chápu, chcete rozjet diskuzi o nezodpovědnosti majitelů bezpapíráků:-) jak jinak, jestli máte potřebu se vybít, běžte si raději se psem zaběhat. Nechápu, že máte neustále potřebu někoho drbat a starat se o cizí!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.131.195
Na tom není přeci nic špatného.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.106.200
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A co jako? Psí seznamka, máte něco proti?
Aha, už chápu, chcete rozjet diskuzi o nezodpovědnosti majitelů bezpapíráků:-) jak jinak, jestli máte potřebu se vybít, běžte si raději se psem zaběhat. Nechápu, že máte neustále potřebu někoho drbat a starat se o cizí!
Jen mě zajímal názor jiných, jestli máte chuť někoho hned prudit, běžte si se psem zaběhat vy!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.106.200
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na tom není přeci nic špatného.
Jen jsem nevěděla, že něco takého existuje...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.64.182
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
http://www.letsmakehairybabies.com/zvirata/?id_z=2
Co člověk nadělá... Ale jako takhle, byla jsem a pořád jsem striktně proti množení kříženců a bez PP psů... ale teď mám doma jednoho křížence (není můj, je přítele) a to dvou plemen, jejichž křížení bych se sakra bála a lepšího psa neznám. Je neuvěřitelný. Nekonfliktní, submisivní na psy, miloučký na lidi... ale běda jak někdo vleze na jeho pozemek nebo do bytu. To spustí takovou hrůzu, že se "vetřelec" ani nehne. Ale nekousne. A je neuvěřitelně empatický! Kdybyste ho viděli s jeho 35 kg, jak si hraje s březí fenkou trpasličího jezevčíka, nevěřili byste Tím nechci nijak zastávat to krytí (nehledě na to, že štěnda šla k novým pánům už v 6ti týdnech), to ani náhodou... Jen jsem tak nahodila svojí novou zkušenost.